- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunKizlar neredeyse 1 haftadir kotuyum, iyilestim derken midemde sorunlar çıktı, yemek yedikten sonra midem bulanıyor, gastrit olabileceği söylendi. Hiçbir şey yiyesim gelmiyor, her şeyden tiksiniyorum. Allah ağız tadı versin
Çok geçmiş olsunnn...Kizlar neredeyse 1 haftadir kotuyum, iyilestim derken midemde sorunlar çıktı, yemek yedikten sonra midem bulanıyor, gastrit olabileceği söylendi. Hiçbir şey yiyesim gelmiyor, her şeyden tiksiniyorum. Allah ağız tadı versin
Geçmiş olsun canımKizlar neredeyse 1 haftadir kotuyum, iyilestim derken midemde sorunlar çıktı, yemek yedikten sonra midem bulanıyor, gastrit olabileceği söylendi. Hiçbir şey yiyesim gelmiyor, her şeyden tiksiniyorum. Allah ağız tadı versin
Afiyet bol leptin olsun canımselam ben de kahvaltımda,
3 yumurtalı omlet, 1 dilim peynir, 3 siyah zeytin, 6 yaş hurma, 1 kase de ev yoğurdu yedim.
Akşam ne yiyeceğimi daha bilmiyorum.
10bin adımımı da tamamlıycam 1.5 saatlik yürüyüşle inş.
Herseyden önce Geçmiş olsun yeniden canım... Allah şifa versin inşallah... Kafanı toplamaya bak..Kizim 9 gün hastaneden sonra eve ciktik cok sukur cuma günüde temizlik icin yardimci hanim aldim 2gundur de kizimla ve esimle ilgeileniyorum yarin tekrar hastaneye gidecegiz bebek icin.hafta ici tekrar diyetime baslamayi umut ediyorum❤
demekki disiplin oldumu gidiyor.......Hayırlı sabahlar herkese
Dün Katmer yemedim diğer kaçamaklarım da olmasa sonuç süper olacakmış
Geçen hafta 78.2 idim bu hafta 77.6 giden 600 çok şükür
canım sonuç çok güzel
demekki disiplin oldumu gidiyor.......
geçmiş olsun canım onun yerine ben hasta olsaydım keşke dedimBenim kızım da hasta ateşli 2 gecedir başındayım salgin varmış dr öyle dedi.Allah şifa versin size de geçmiş olsun bebek ve çocuklar hasta olmasa keşke.