- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta sonu mu idinapıyorsunuz kızçeler ben düğün hazırlığı bir taraftan ev bir taraftan ayaklarım ağrıyor şu an.hayırlısıyla atlatsaydık şu düğünü
evet canım ya gelin olacak kişi rahat herşey hazır olan bize oldu maddi manevi yıkım resmenoğluşa bir taraftan bana bir taraftan eksik bitmedi.Bu hafta sonu mu idi
evet canım ya gelin olacak kişi rahat herşey hazır olan bize oldu maddi manevi yıkım resmenoğluşa bir taraftan bana bir taraftan eksik bitmedi.[/QUOTE
Düğünler öyle canım her zaman olmuyor boşver giy al yani
mecburen aldım gülüm aslında hiç para harcama zamanı değildi ama hem komşumuz hem süt kardeşim hem çocukluk arkadaşım canciğeriz onunla.sıradan gitseydim küserdi hemen.neyseki son birkaç bişey kaldı onlarıda halledersem bitiyor.sen de ne var ne yok
Bende evi alt üst ettim içinden çıkamıyorum :) iyi bakalım çoğu bitti ise düğünde güzel olur sende fit olarak atlatırsınmecburen aldım gülüm aslında hiç para harcama zamanı değildi ama hem komşumuz hem süt kardeşim hem çocukluk arkadaşım canciğeriz onunla.sıradan gitseydim küserdi hemen.neyseki son birkaç bişey kaldı onlarıda halledersem bitiyor.sen de ne var ne yok
neyi alt üst ettin dip bucak temizlik mi?ben düğün sonrası mutfağı indiricem bayram da yakın bayrama da indir mem daha mutfağı.Bende evi alt üst ettim içinden çıkamıyorum :) iyi bakalım çoğu bitti ise düğünde güzel olur sende fit olarak atlatırsın
Yazlık kışlık kıyafet ayakkabı filan yatak odası darmaduman aynen şimdi yaparsan bayrama gerek kalmazneyi alt üst ettin dip bucak temizlik mi?ben düğün sonrası mutfağı indiricem bayram da yakın bayrama da indir mem daha mutfağı.
fit ve ben miben hala kendimi yusyuvarlak görüyorum
Geçmiş olsun canım...Kızlar merhabaaa
4 gündür rahatsızım, o yüzden gelemiyorum. Yarın sahalara döncem inşallah
Yok inan ki hiç motive edemiyorum kendimiYazlık kışlık kıyafet ayakkabı filan yatak odası darmaduman aynen şimdi yaparsan bayrama gerek kalmaz
Abartma artık bayağı kilo gitti beynine inceldim Daha güzelleştim de kendini iyi hisset