Olur tabi çok güzel olur ama gel de boğazıma anlatArtık o devir bitti şimdiye kadar yedik içtik bu saatten sonra giyinip kuşanalım milletin şöyle gıpta ile baktığı zarif ince bir bayan olsak hoş olmaz mı canımcım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabi çok güzel olur ama gel de boğazıma anlatArtık o devir bitti şimdiye kadar yedik içtik bu saatten sonra giyinip kuşanalım milletin şöyle gıpta ile baktığı zarif ince bir bayan olsak hoş olmaz mı canımcım
Sen yeter ki iste bak nasıl yaparsın...havalar düzeliyor harekette artıyor artık.elinden geldiğince evde durma ufakliklari parka diye sende sporunu yapmış olursunOlur tabi çok güzel olur ama gel de boğazıma anlat
Senin ki 27.6 çıkıyor canımBenim de 26.5 hayret sen çok daha zayıf görünüyorsun
Beb sizin program a bakmadım ondan mı acaba boy 168 kg 78 benim için bakar mısınız
Benim de o idi ama sın günlerde evde yürürken gibi algıladı
Yürüyorum ama böyle olunca üö bin bile olmuyordu
İkinci öğün olarak çorba sütlü kahve zeytin peynir
Birde az bisküvi
Vucut dqğkıklı yemeğe alışmışkan peşpeşe gelen kaçamak beni geri saydırdı çok iradesiz hissediyorum
Bşr kaç güne toplarım inşallah
İyi maşallah sevindim adınaHayırlı akşamlar kızlar...bugün baya guzel geçti hava güzeldi oglusu koydum arabaya çok sevdigim arkadaşımla yürüyüşe çıktık.yalnız bantta yurudugumde bu kadar yorulmazdim ben demek temiz havada yürümek gerçekten daha farklı.siz ne yaptınız nasil gecti gününuz
Sen nasılsın canım.yürüyüş devam değil mi bide önceden menu paylasirdin kaçamak siz diyede yazardin neden yazmiyorsun artikİyi maşallah sevindim adına
Tamam ben de başladığından beri verdiğin kilo yazdım zaten evet.Evdeyim canım. Nerde yanlış yapıyorum amannnn bir lokmadan bişey olmaz. Amannnn yarın başlarım. Amannnn şunu da yiyim 1,mil fazla yaparım derken derken yerimde sayıyorum aylardır
Afiyet olsun canim.Ben de turk kahvemi içtim kizim uyudu dinleniyorum...
Evet canım ben de bu işte bir terslik var diyordumSenin ki 27.6 çıkıyor canım
Yarından itibaren yazayım tekrar bakalımSen nasılsın canım.yürüyüş devam değil mi bide önceden menu paylasirdin kaçamak siz diyede yazardin neden yazmiyorsun artik
Güncellemesini yapmadım ama yapacambu haftaki kilolarımız güncellendi mi kızlar
Hımmm ben 1 haftada verdim sandın sandım. Nasıl cümle olduTamam ben de başladığından beri verdiğin kilo yazdım zaten evet.
(listedeki kilo geçen haftanın. bu hafta güncellenmemiş listemiz.demek istedim.bu hafta tam kilo verip vermediğini bilmediğim icin onu belirtmek istedim canim.)
Sonuç olarak yine de az da olsa diyettte kilo verdin mi verdin.
Bence aman ufacık birşey olmaz deme artik @tunairem in dedigi gibi o devri kapat , bak nasil gidiyor tikir tikir kilolar parka cik yuruyus yap leslie olabilir evde.
Yerinde saymak insanı yıpratıyor çok.beni öyleydi daha dogrusu....
Oo her gün 3 mil coook iyiymis canim.metabolizman da hızlıymış şanslısın ne gzl. Teşekkürler sen de iyisin canım karşılıklı ...Hımmm ben 1 haftada verdim sandın sandım. Nasıl cümle oldu
Ben her gün 3 mil yapıyorum öyle almıyorum. Yoksa 80i devirmiştim. Boğazımı tutunca gidecek inşallah. Benim metabolizmam hızlı aslında hiç kaçamak yapmazsam 1 kilodan fazla gidiyor 1 haftada. Sağol desteğin için canım hepiniz çok iyisiniz