Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldiniz kendinden bahsedebilirmisinBen de buraya geldimm, daha aktif bura diger tarafta motive olmak daha zordu , tum topigi okudum bastan superiz bayanlar
Kilonu alalim sana solicem hahhaaBuna gore en cok kilo veren kralicemiz kim? tuanairem
Pardon gec gordum.sonuc cok guzel bebegim devam ediyoruz. Tebrik ederim seni canimEki Görüntüle 1937447 69.8 kizlar. Kacamaklara ragmen 0.6 kilo
Kinoa yasak canim kullanmiyoruz.yogurtlu pirasa yap uzerine kiyma kavur dose harika oluyor illahi yogurtlu diyosan.bu arada nerdesinizBurada daha sabah saatlerini yasiyorum , kkk ile gune basladim , aksama etli kinoali yogurtlu pirasa yemegi denicem ilk defa yapicam acikcasi bir firkin olan var mi bu yemekle ilgili.
Tesekkur ederim canim. Ovgune mazhar olmak beni daha da motive ettiPardon gec gordum.sonuc cok guzel bebegim devam ediyoruz. Tebrik ederim seni canim
Estagfurullah Ovguyu hakeden sensin canim.sonuc senin eserin .Tesekkur ederim canim. Ovgune mazhar olmak beni daha da motive etti
Hih iste bu ya ..okuyoruz arastiriyoruz paylasiyoruz uyguluyoruz..tesekkur ederim esekafMaden suyu mu içtim :)
Doğal Maden Suyunun Faydaları Nelerdir ?
* Sindirim sistemine yardımcı olur.
* Vücutta bulunan fazla tuzu yok eder.
* Selülitlerin oluşmasını önler.
* Maden suyunun vücuttan atılması daha kolaydır.(Normal su 6 saat, maden suyu 2 saat)
* Kalori içermez. Bu sayede diyet programlarında gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
* İçinde bulunan flüor maddesi sayesinde başta çocuklar olmak üzere insanlarda diş çürümesini engeller.
* Hamileler ve emziren bireyler için maden suyu tüketmek ayrıca önemli ve faydalıdır.
Diger topikte de yazmistim 3 sene once karatayla 12 kilo vermistim , fakat amerikaya tasindiktan sonra bayilma hastaligim olustu, guvenimi kaybedip sporu biraktim ve 3 4 ay kadar evden disari pek cikamadim . Bu surecte verdigim tum kilolari geri aldim malesef ki simdi yeni toparlaniyorum tekrar karataya basladim 1 hafta olcak nerdeyse . Sizlerin yazilarini okudukca motive ediyorum kendimi buralardanHosgeldiniz kendinden bahsedebilirmisin
SABAH 5km yurudum canim o dunun telafisiydi simdi kizi uyutim baslicam yazarim yinetuanairem spor yaptın mı ben yapamadım henüz. Bebek çok huysuz babasında durmuyor. Uyuyunca yapacağım ama mutlaka
Afiyet bol leptin olsun.neden olmasin tabiki deneriz..farkli lezzet hos olur.Ben amerikada yasiyorum , isabet oldu kinoa koymaktan vazgectim hani bulgur kisitli oldugu icin bunu da sonradan ilave etmedim ama yasak oldugnuda bilmiyordum tesekkur ederim :) bu arada yaptim cok lezzetli oldu tavsiye ederim
İlk oncelikle gecmis olsun.yavas yavas basla bu senin icin daha iyi olacaktir canimDiger topikte de yazmistim 3 sene once karatayla 12 kilo vermistim , fakat amerikaya tasindiktan sonra bayilma hastaligim olustu, guvenimi kaybedip sporu biraktim ve 3 4 ay kadar evden disari pek cikamadim . Bu surecte verdigim tum kilolari geri aldim malesef ki simdi yeni toparlaniyorum tekrar karataya basladim 1 hafta olcak nerdeyse . Sizlerin yazilarini okudukca motive ediyorum kendimi buralardan