Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki canim nasil istersen..ins macini leptin kazanirMerhaba kızlar geç oldu ben ancak girebildim bugün hiç kaçamaksız bir gün oldu şükür haftaya kilo bildirimi yapacağım vermiş olduğum miktarı bugün başlangıç gibi oldu
heyyy tayfa kalk kalk hadi durmaGünaydın. Ben hala yataktayım çıkasım yok.
BEBEĞİM NETTE SORUN VARDI ...ÜZERİNDEKİ KIYAFETLERDEN KAYNAKLANABİLİR CANIMtuanairem benim dün ki kilom yanlıştı sanırım. Bugün meraktan yüne tartıldım. 67.600 çıktım.
Haftaya belli olur diyelim o zamanBEBEĞİM NETTE SORUN VARDI ...ÜZERİNDEKİ KIYAFETLERDEN KAYNAKLANABİLİR CANIM
Günaydın canım. Sen yine de yaşam kaliteni düşürme. Sağlıklı beslenmen ruhsal olarak daha güçlü olmanı sağlayacakEvde biraz durumlar durumsuz. Hic spor filan yapasim gelmiyor ama zaten istah mistah olmuyor az yiyorum zaten.
Kuruyemis ve sebze yumurtada bi tane eklersen iyi olurKahvaltida tereyagda 1 yumurta 8 zeytin biraz peynir.
Leptini bozmaz.sade olursa ama su var canan hoca granul kahveler dogal degil icine ne katildigi belli deil diye onermiyir.turk kahvesi ic canimGranul kahve leptini bozuyor mu sekersiz ve kremasiz.