Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaştık bu gün başlıyoruzBen dun uyuyp kalmisim.zincirim kirildimi la ..
Birlikte yapalim kimin zinciri kirilacaak
Tamam canim.yolundan donenin kasigi kirilsin.Anlaştık bu gün başlıyoruz
Karataydaki yasaklardan yersek zincir kırılıyor.
Ama ben 68 olunca 1 dilim tahinli kek yiyeceğim... Sonra 64 te sonra 60 ta sonra 56 ya
Kac yasindasin canim burda yasin onemi yok cunku beden yasimiz onemli.anladığım kadarıyla hepinizin ablasıyım
Biyolojik kac olursak olalim beden yasimiz 30-35 olmali.biyolojik yasimiz ilerledikce hormonal duzenimiz geriliyo.biz ne yapacaz saglikli beslenerek ilerlemesinin buraz onune gecmis olacaz.hersey beslenmeye bagli.Ben orta yaştayım. 35 :)
Hosgeldiniz aramiza ozamanBen 2 haftadır yapıyorum.
57.1 ile başladım.Pazar günü 54.9 geldim.
Hafifim,tokum,mutluyum.
Ödülü yiyecek yapma bence. Kendini yiyeceğim diye koşullama bence. Benim ödülüm güzel bir alışveriş mesela. Hiç bir şey almıyorum şu an kendimeAnlaştık bu gün başlıyoruz
Karataydaki yasaklardan yersek zincir kırılıyor.
Ama ben 68 olunca 1 dilim tahinli kek yiyeceğim... Sonra 64 te sonra 60 ta sonra 56 ya
Ok alisveris onerisi guzel. Onunki tahinli olsun emZiriyo garibim cani cekiyodur ya.Ödülü yiyecek yapma bence. Kendini yiyeceğim diye koşullama bence. Benim ödülüm güzel bir alışveriş mesela. Hiç bir şey almıyorum şu an kendime
Ben keyfi spor yapmazsam da kırılacak zincirim. Hastalık vs olursa yapmış sayarım
Ben keyfi spor yapmazsam da kırılacak zincirim. Hastalık vs olursa yapmış sayarım
Ödülü yiyecek yapma bence. Kendini yiyeceğim diye koşullama bence. Benim ödülüm güzel bir alışveriş mesela. Hiç bir şey almıyorum şu an kendime
Ok alisveris onerisi guzel. Onunki tahinli olsun emZiriyo garibim cani cekiyodur ya.
Benim odulum alisveris ozaman