- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
Ben de kaçamak yaparken hep tartı günü + çıkıyordum.kacamaksiz 1 hafta sonunda verebildim kilo. Dediğin gibi kaçamak olmasın diye ödül olabilir.abartmadan belki evet.evet çok pis gıcık olduklarım var onlara okkalı bir kapak lazım bayrama inşallah 65 le gireriz ama bu haftadan sonra haftada bir büyük ihtimal pazartesi günleri kendime bir ödül vericem o aradaki kaçamakları engellemek için.dün eşim kaymaklı kadayıf getirmiş canı istiyormuş ben yemiyorum diye dünyanın lafını yedim sen nasıl insansın senin yüzünden eve bişey almak istemiyorum dedi bana bende 55 kiloya düşecem dediğimde attığın kahkaha kulağımda hala dedim ohh bırakmadım içimde
Bazen eşler birlikte ayni seyleri yemek istiyor bazen tek başına keyif vermiyor gerçekten.evet çok pis gıcık olduklarım var onlara okkalı bir kapak lazım bayrama inşallah 65 le gireriz ama bu haftadan sonra haftada bir büyük ihtimal pazartesi günleri kendime bir ödül vericem o aradaki kaçamakları engellemek için.dün eşim kaymaklı kadayıf getirmiş canı istiyormuş ben yemiyorum diye dünyanın lafını yedim sen nasıl insansın senin yüzünden eve bişey almak istemiyorum dedi bana bende 55 kiloya düşecem dediğimde attığın kahkaha kulağımda hala dedim ohh bırakmadım içimde
Karatay a uygun krep tarifi paylaşabilir misiniz bilen varsa kizlar. H.sonu yapmak istiyorum şimdiden malzemeleri fln bileyim ki hazır olsun dedim.
Obez değil de kiloluya girersin canım bende aynı işte 35 kilo yağ varmış bende deSelam kızlar sabah vücut analizi yaptırdım metabolizma yaşım 44 çıktı. 32 kilo yağım varmış. Obez kategorisine giriyormuşum.
Canım ama vücudun yağa da ihtiyacı var tam hatırlamıyorum ama 20 kilo kadarBu baktırdığım yer herblifetı. Küçük bir makineydi yarın normal büyük makineyle olçeb bi yere gideceğim bakalım.
15-17 arası olması lazımmış benim.boyuma yaşıma göre.benim 32Canım ama vücudun yağa da ihtiyacı var tam hatırlamıyorum ama 20 kilo kadar
Selam kızlar sabah vücut analizi yaptırdım metabolizma yaşım 44 çıktı. 32 kilo yağım varmış. Obez kategorisine giriyormuşum.
Aylık hedef koy kendine gülüm daha iyi motive olursun begendigin bir elbise al küçük beden ona girmek için hırs yaparsınBanada biraz motive lazım. Kendime çok kızıyorum haftada bir kilo verebilme potansşyelini değerlendirmediğim için
12 kilo yu versen yeterli bence15-17 arası olması lazımmış benim.boyuma yaşıma göre.benim 32
Yok canım ya sende birsürü kilo verdin kilolu aralığındasındadırben ne kategorisine giricem acaba obezin üstü var mı?
sıkma canını zaten vereceksin kilo elbet gidecek zayıfladıkça meto da hızlanacak.bunlar motivasyonunu düşürmesinsen devam et
Ama çok kilon yok da o yüzden birde bebişler ile gidecek canım inşBanada biraz motive lazım. Kendime çok kızıyorum haftada bir kilo verebilme potansşyelini değerlendirmediğim için
Yok gulum ya yusyuvarlagim halaYok canım ya sende birsürü kilo verdin kilolu aralığındasındadır
Boyunun karesini al kilona böl sonuç aralığına bak ben yaptım senin için 29.3 çıkıyor kilolu oluyor 30 ve üzeri obez sınıfYok gulum ya yusyuvarlagim hala