- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Güle güle kullan canımnapıyorsunuz çıtır hatunlar?ben saçımı boyadım bugün sonrasında oğluşla uğraştım bu saat oldu.
kızlar bayrama 2 ay var ama daha motive olmak için hedef koyalımmı?
liste yapalım herkes bayramda olmak istediği hedef kilosunu koysun ve onun için mücadele edelim daha motive oluruz?bayramda eşimin tarafında kılkuyruklar var zamanında göz koymuşlar onlara okkalı bir kapak yapmak isterim yaniolun nasıl birşey olsun canım?
bencede ya kaptan liste yapsınGüle güle kullan canım
Hedef koyalım ya 2 aya 12 kiloyu da versem süper olur
Aynı kilodayız boyunuz kaçmerhaba hatunlar
ben de en son 55.8dim bugün tartıldığımda 54.8 olmuşum.Kaçamağın çok olmadığı ve çok hareketli bir haftaydı. 53ü gördüğümde de inşallah, o zaman skinny jeans ve jillians programlarına tekrar başlayacağım inşallah bakalım mayısta 53ü görmeyi hedefliyorum.
Çok haklısınız ama çok nadir yediriyorum biraz da gözleri ve nefisleri törpülensin mantığıylaKeske cocuklar da yemeseyanlis anlama canim, ben de kucukken fast food, abur cubur yemekten bu hale geldim, bagimlisi oldum o yuzden soyluyorum. Cok kiziyorum annemlere neden izin verdiniz boyle seyler yememe diye...
Selam canim.Kusura bakma mesajı anlayamadım ben.kim kime göz koymuş ?liste yapalım herkes bayramda olmak istediği hedef kilosunu koysun ve onun için mücadele edelim daha motive oluruz?bayramda eşimin tarafında kılkuyruklar var zamanında göz koymuşlar onlara okkalı bir kapak yapmak isterim yaniben söyleyeyim mesela hedef kilomu 65
Bayramda sanırım 8kilo diyorum ve son olsun artık bu durumum..liste yapalım herkes bayramda olmak istediği hedef kilosunu koysun ve onun için mücadele edelim daha motive oluruz?bayramda eşimin tarafında kılkuyruklar var zamanında göz koymuşlar onlara okkalı bir kapak yapmak isterim yaniben söyleyeyim mesela hedef kilomu 65
Gülüm bizim nisanlanacagimiz zaman bile aramizi bozmaya çalışanlar oldu akrabaları.kızımı sana vereyim deyip dururlardi eşime.Selam canim.Kusura bakma mesajı anlayamadım ben.kim kime göz koymuş ?
AA ilk defa kızımı sana vereyim diyen duydum millet çıldırmış yahuGülüm bizim nisanlanacagimiz zaman bile aramizi bozmaya çalışanlar oldu akrabaları.kızımı sana vereyim deyip dururlardi eşime.
maşallah hadi bakalım inş.AA ilk defa kızımı sana vereyim diyen duydum millet çıldırmış yahuideal kilom minimum 63 maksimum 72 çıktı ben 68 olayım o zaman 14 kilo vermem lazım