- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 30
Yoksa herkes kaçamak mı yapıyor
Yarın tartı ⚖ var
Akşam patlıcan salata ve çorba yedim birde bolca adım attım
Yarinki tarti benim baslangic kilom olacak ayni zamanda.. Liste yapiyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa herkes kaçamak mı yapıyor
Yarın tartı ⚖ var
Akşam patlıcan salata ve çorba yedim birde bolca adım attım
Merhaba hanimlar memleketteyim demistim en son.Memkeketten gelir gelmez o gece 4 aylik kizim hastalandi suan 6 gündur hastanedeyiz. Bende ne hic diyet kalmadi artik cikip kendimi iyi hissettiginde tekrar baslayacagin ins.Perisan oldum hastanede.
Ben sürekli sitedeyim aslında da bildirim gelmeyince unutuyorum burayı. Sen nasılsın.
Aaa kilomuz aynıymış boy kaç acaba ve hedefGünaydın kızlar
Güncel kilo:54.9
Yine pek lavaboya giremiyorum düzenli kefir içicem artık yapacak bi şey YÖK belki daha çok vermiş olabilirim bu hafta yürüyüş bandıma da çıkıcam inş
geçmiş olsun canım allah şifa versinMerhaba hanimlar memleketteyim demistim en son.Memkeketten gelir gelmez o gece 4 aylik kizim hastalandi suan 6 gündur hastanedeyiz. Bende ne hic diyet kalmadi artik cikip kendimi iyi hissettiginde tekrar baslayacagin ins.Perisan oldum hastanede.
canım aramıza hoşgeldinizKilom 54.8 arkadaşlar.bugün başladım ben de listeye alırsanız sevinirim
Geçmiş olsun canımMerhaba hanimlar memleketteyim demistim en son.Memkeketten gelir gelmez o gece 4 aylik kizim hastalandi suan 6 gündur hastanedeyiz. Bende ne hic diyet kalmadi artik cikip kendimi iyi hissettiginde tekrar baslayacagin ins.Perisan oldum hastanede.
Bende iyiyim şükür ya girmeyince nerelerdeydiniz merak ettimBen sürekli sitedeyim aslında da bildirim gelmeyince unutuyorum burayı. Sen nasılsın.