- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler arkadaşlar
Lütfen beni de ekler misiniz listeye.ben de katılmak istiyorum boyum 157 kilom 55.4 hedefim ise 50.ilk defa bu kadar kararlıyım hadefim haftada 1 kg vermek.herkese ve kendime başarılar diliyorum
Geçen hafta 78.9 dum şimdi 78.2.
Hamdolsun
Kaçamak yapmasam daha aktif olsam daha güzel olurdu
merhaba kızlar misafirim vardı uğrayamadım kaç gündür.bu hafta sonu baya motive oldum kızlar ya neredeyse kim gördüyse zayıflamışsın oldu ilk tepkileri.kilo bildirimi de yapayım
geçen hafta 76
bugün 75
geçen ayın 15 i 80 di yani bu ay 5 kiloya veda ettimbu ay kaçamaklı geçti yoksa daha fazla giderdi diye düşünüyorum.bu hafta sonu 2 düğün var dikkat etmek lazım
Selam kızlar geçen hafta 69.3 tüm bugün 69 giden -300. Haftasonu kaçamakları kabusum oldu
Selam kızlar
Güncel kilom 82.4
Geçen hafta 83.1
Fark -700
Hello girls
Sabah 54.9 çıktım 100 gr oynamış görünüyorum ama 2 gündür lavabo problemim var yine sabah kefir içtim düzenli içicem artık
Birde yürüyüş bandıma çıkıcam akşamları inş
Bu haftasonu bir etkinliğe katılacaö ve aldığım elbise için göbeksiz olmam lazım:)
günaydın mı desen beni affedinmi desem üstüne artı çıktığımımı söylesem bilemedim..
dün aksam 7 de evdeydim kızlar çok yorgundum inanın ki...zaten görev yaptığım yerde telde(avea) çekmiyordu...öğle yemeğinoe dürüm yemek zorunda kaldık ve su içmek için doğru dürüst bardak bile bulamadım..
aksam 8.30 da uyuyup kalmışım
sabah kilom 67 di tamamen şok oldum +700 gelmiş oldu..
Geçmiş olsun canım bol su iç susuzluk da yapıyor baş ağrısınıMerhaba kizlar. Basim catliyor. Bu saat oldu hala bir sey yiyemedim, kahveyle duruyorum. Simdi kahvalti hazirlicam kendime, ellerim titremeye basladi.
Baslangic kilom: 64,9
Hiç Zor değil Karatay buna çok yardımcı yeter ki iradeli olalım ve kaçamak olayını abartmayalımAvm deyiz çocuklar fast food yiyor ama ben su içiyorum.kahvaltıyı 10 30 da sıkı yaptım hiç de acıkmadım.eskiden olsa kesin 1 menü de ben götürürdüm.bu sefer başarmak istiyorum
günaydın mı desen beni affedinmi desem üstüne artı çıktığımımı söylesem bilemedim..
dün aksam 7 de evdeydim kızlar çok yorgundum inanın ki...zaten görev yaptığım yerde telde(avea) çekmiyordu...öğle yemeğinoe dürüm yemek zorunda kaldık ve su içmek için doğru dürüst bardak bile bulamadım..
aksam 8.30 da uyuyup kalmışım
sabah kilom 67 di tamamen şok oldum +700 gelmiş oldu..
eminim çok iyi gidiyor bwn de bunu yqşadıö gün arkadaşlar ı akrabalar hatta merdiven görevlimiz nasıl zayıfladın dedimerhaba kızlar misafirim vardı uğrayamadım kaç gündür.bu hafta sonu baya motive oldum kızlar ya neredeyse kim gördüyse zayıflamışsın oldu ilk tepkileri.kilo bildirimi de yapayım
geçen hafta 76
bugün 75
geçen ayın 15 i 80 di yani bu ay 5 kiloya veda ettimbu ay kaçamaklı geçti yoksa daha fazla giderdi diye düşünüyorum.bu hafta sonu 2 düğün var dikkat etmek lazım
Cook geçmiş olsun Allah şifa versin. Bebek iyi olsun herşey yoluna girsin sen de tekrar düzene girersin canım....Merhaba hanimlar memleketteyim demistim en son.Memkeketten gelir gelmez o gece 4 aylik kizim hastalandi suan 6 gündur hastanedeyiz. Bende ne hic diyet kalmadi artik cikip kendimi iyi hissettiginde tekrar baslayacagin ins.Perisan oldum hastanede.
Selam kizlar nasılsınız.
kizimi uyuttum geldim Kilo bildirimi yapmak icin
Kacamaksiz 1 haftam bitti her gun leslie 1 mil ve disarida yuruyus yapmaya calistim oldugu kadar ve ben grupta hep + cikardim tartida
ilk kez -1.9 u gördüm.
Güncel kilo 56.5
Avm deyiz çocuklar fast food yiyor ama ben su içiyorum.kahvaltıyı 10 30 da sıkı yaptım hiç de acıkmadım.eskiden olsa kesin 1 menü de ben götürürdüm.bu sefer başarmak istiyorum
çevreden de duyunca gerçekten motive oluyor insaneminim çok iyi gidiyor bwn de bunu yqşadıö gün arkadaşlar ı akrabalar hatta merdiven görevlimiz nasıl zayıfladın dedi
Grubu bana bırakıp gittiniz sandım
çalışıyormusun bugün?evdeysen uyumaya çalış biraz iyi gelirhiç halim yok halen yorgunlugumu üzerimden atamadım kızlar bana birşey oldu yaaaa
çalışıyorum bebe ne evi offf bir yatak olsada uyusam keşke...nerdeeee???çalışıyormusun bugün?evdeysen uyumaya çalış biraz iyi gelir
olun nasıl birşey olsun canım?napıyorsunuz çıtır hatunlar?ben saçımı boyadım bugün sonrasında oğluşla uğraştım bu saat oldu.
kızlar bayrama 2 ay var ama daha motive olmak için hedef koyalımmı?