- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Aramıza hoşgeldin canımKizlar ben de katilmak istiyorum size :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza hoşgeldin canımKizlar ben de katilmak istiyorum size :))
Evet sureli geliyor zatenCanım a101,de senin istediğin kahvaltı kaplarından var bi bak istersen.
Olmaları 4 yıl falan sürdü 7 yıllık evliyiz o yüzden hiç Allah'a isyan etmem:) Allahım isteyen herkese istediği zaman da sağlıkla versinAllah yardımcın olsun canım ya
Çok doğru bir karar olmuş canım tanıştığıma memnun oldum.. Birlikte olduğumuz sürece sorun yok bebegimGunaydin kizlar :)) Kahvemi aldım geldim buraya karatay'daki ilk günüm başlıyor.. Size biraz kendimden bahsedeyim. 22 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. Izmir'de yaşıyorum. 1.57 boyunda, 64.9 kiloyum Hedefim fit görünüme kavuşmak.. 1 sene önce ekmek tüketimini kestim. Çok güzel besleniyordum ve Jillian'ın sporlarını yapıyordum simdi hayatta yapamam deli gibi kondüsyon kaybettim ve o zamanlarda verdigim 6 kiloyu + 1 ile geri aldım Zaafım tatlılar, ama artık onlara da veda edeceğim. Sağlığımı da düşünüyorum kızlar, 22 yaşındayım ama azıcık yürüsem nefes nefese kalıyorum. Kim bilir iç organlarımın yağlanması ne halde... Normalde de Karatay tarzı beslendiğim için, zorlanacağım tek şey 2 öğün olayı olabilir. Fakat alışacağıma inanıyorum. Spor olarak leslie yapiyordum arada ama yanina pilates de ekleyecegim artik. Haftada 4 gün Ebru Şallı Skinny Jeans, 5-6 gün Leslie 3 mile.. Dogum günüme (31 Ağustos) kadar fit olmak istiyorum