- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Hadi o zaman bence 80 i görürsün kolları sivasenin kaçamağın pek yok spor yapabilirsen yüzde yüz 80 olursunAy inşallah canım ya ne güzel olur 2 yıldır 70 li rakam görmüyorum nasıl güzel olacak insem o rakama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi o zaman bence 80 i görürsün kolları sivasenin kaçamağın pek yok spor yapabilirsen yüzde yüz 80 olursunAy inşallah canım ya ne güzel olur 2 yıldır 70 li rakam görmüyorum nasıl güzel olacak insem o rakama
Günlük 5 km yürüyorum Pazartesi gününden beri bakalım ne kadar etki edecekHadi o zaman bence 80 i görürsün kolları sivasenin kaçamağın pek yok spor yapabilirsen yüzde yüz 80 olursun
Bi araştır canım ağzı açık bi suta okuyup içiyosun da tam olarak bi öğren
Birde ben lavaboya çıkamıyorum afedersiniz kızlar bu da etkili sanırımHadi o zaman bence 80 i görürsün kolları sivasenin kaçamağın pek yok spor yapabilirsen yüzde yüz 80 olursun
Kesin gider 2 kilo wc ye çözüm lazım ama kayısı ekle menüne canım netten araştırma yap bir ne iyi gelir wc sıkıntısını cozsen eksi 2 yi kesin görürsünGünlük 5 km yürüyorum Pazartesi gününden beri bakalım ne kadar etki edecek
Eşimde diyor ki tuvalete çıkamıyorsun onu çık kilondan diyor :) inşallah canım hepimiz zayıflarız ya güzelceKesin gider 2 kilo wc ye çözüm lazım ama kayısı ekle menüne canım netten araştırma yap bir ne iyi gelir wc sıkıntısını cozsen eksi 2 yi kesin görürsün
Mantıklı eksi 1 dusurEşimde diyor ki tuvalete çıkamıyorsun onu çık kilondan diyor :) inşallah canım hepimiz zayıflarız ya güzelce
Yok canım ya ben hep böyleyim o yüzden düşmüyorum :)Mantıklı eksi 1 dusur
Yaa şu erkeklerde ki pratik zekaya hayranim yaa.onlar kadar rahat olsak varya dünya daha güzel olacak bak benim esimde diyor ki bu ay olmassa öbür aya verirsin kilo ha bir eksik ha bi fazla ne fark eder yani kendimizi parcaliyoruz 1 kilo için yaaYok canım ya ben hep böyleyim o yüzden düşmüyorum :)
Aynen katılıyorumYaa şu erkeklerde ki pratik zekaya hayranim yaa.onlar kadar rahat olsak varya dünya daha güzel olacak bak benim esimde diyor ki bu ay olmassa öbür aya verirsin kilo ha bir eksik ha bi fazla ne fark eder yani kendimizi parcaliyoruz 1 kilo için yaa
canım yanlış hatirlamiyorsam ilimizin de bebeği var değil mi?
Keşke benimde bebeğim olsaydı da kilolu olsaydım...
Günlük 5 km yürüyorum Pazartesi gününden beri bakalım ne kadar etki edecek
Birde ben lavaboya çıkamıyorum afedersiniz kızlar bu da etkili sanırım
ayıRabbim sana ve tüm hasretini çekenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Ben çok etkisini gördüm canım sen de görürsün umarım
Bencede çok önemli günlük rutine sokmak için uğraş bu metobolizma hızı için gerekli
kahvaltıdan yarım saat önce ilık su ile bir kayısı çok etkili tavsiye ederim canım
Yazarken kayısının ayı aşağı da yazmış anlamadım netten dolayı böyle yazıyor bazen çok özür dilerimRabbim sana ve tüm hasretini çekenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Bencede çok önemli günlük rutine sokmak için uğraş bu metobolizma hızı için gerekli
kahvaltıdan yarım saat önce ilık su ile bir kayısı çok etkili tavsiye ederim canım
En iyisi sabah kalktığında ılık su ile birlikte soguk sıkım yarım fincan zeytinyağı. Ben bu beslenmeye başlamadan önce. Çok kabızlık çekiyordum. Ama canan hocayı dinledim 3-4gün bu şekilde yaptım. Daha ben kabız oldugumu bilmem.Birde onu deneyeyim o zaman kayısı ve su
ayı
Kilo verme aşamasında kayısı tüketme meye gayret edelim.. Kayısı zorunluysa günkurusu olmalı.. Çünkü sarı olanlar daha fazla muhafaza edilsin diye ilaçlanırRabbim sana ve tüm hasretini çekenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Yapma yaa.... Düzenini sagla benceGünaydın kızlar... Yaa ben neden kararlarımı uygulayamıyorum... Yine kilo almışım