- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Kesinlikle katiliyorum ama kimseninde icini bilemeyiz tabi.6 ayda bitecek ne oldu ki canım. Aldatma, şiddet vs yoksa bir şans daha verilemez mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katiliyorum ama kimseninde icini bilemeyiz tabi.6 ayda bitecek ne oldu ki canım. Aldatma, şiddet vs yoksa bir şans daha verilemez mi.
Biz senin yanindayiz tadini kacirmakta nedir...bak simdi sana cok kizdimÇok istiyorum şans vermeyi. Ama gönlüm el vermiyor. Çok büyük hayal kırıklıklarım oldu. Buranın tadını kaçırmayayım.
Cok guzel ozetlemis A Anka .Aşk olsun neden tadı kaçsın. Dertleşmek istersen dinleriz. Açıktan yazmak istemezsen özelden de konuşabiliriz. Hepimizin evliliğinde sorunlar oluyor. İnsanız sonuçta. Sorunu bilmiyorum ama pişmansa üzülüyorsa bence şansı hak eder. Ama dediğim gibi aldatma şiddet vs yoksa. Onlar affedildiği zaman maalesef tekrarlanıyor
Bosandim derken evi ayirmisin anladigim kadariyla.arada ailen var ayri yerdesin bilemedim boyut degismis yani.Boşandığım için ailem benle görüşmüyor. Zaten ailemden farklı bir şehirde yalnız yaşıyorum. Yapayalnızım bu şehirde. Evde kendi kendimi oyalıyorum
Boşandığım için ailem benle görüşmüyor. Zaten ailemden farklı bir şehirde yalnız yaşıyorum. Yapayalnızım bu şehirde. Evde kendi kendimi oyalıyorum
simdi o nerde sen nerde ..mebdemisin.sozlesmeli misin kadrolu muBiz 1 yıl önce nikah yaptık tayin için. 6 ay önce de düğün oldu. Zaten ayrı şehirlerdeydik. Tayinde çıkmadı. Teşekkür ederim iyi dilekler için
Yani tayin sorun olmamali.bak bizim dairede arkadasim var sozlesmeli evli esi istanbulda kendi burda tayin yok bisey yok .Biz 1 yıl önce nikah yaptık tayin için. 6 ay önce de düğün oldu. Zaten ayrı şehirlerdeydik. Tayinde çıkmadı. Teşekkür ederim iyi dilekler için
Kadroluyum. Sorunumuz tayin değildi. Şimdi tayin dönemi ben tayin istemedim bu dönem, durumlardan dolayı. O Ankara'da. Ailem de Ankarada.simdi o nerde sen nerde ..mebdemisin.sozlesmeli misin kadrolu mu
Anladim bebegim..sorunlar bitmiyo.hersey zamaninda olmali. Ama yine de bi dusun derimKadroluyum. Sorunumuz tayin değildi. Şimdi tayin dönemi ben tayin istemedim bu dönem, durumlardan dolayı. O Ankara'da. Ailem de Ankarada.
Ben omega 3 u coenzimimde omega 3 oldugu icin 3tane sabah kahvaltidan sonra aliyorum. Aksam almiyorum.alabilirsin sorun olmaz.bende ilac alma sorunu var.unutuyorum.sabah hepsini alyom.oyuzdenKonuyu değiştireyim :) omega 3 ü sütten sonra alınca bir şey olmaz değil mi? Her gün kahvaltıya süt içiyorum bu aklıma takılıyor.
Omega 3 iki sabah iki akşam yemeklerden sonra içmeye özen gösteriyorum. Bu doğru mudur?
Yap yap cok hafifiyosun rahatliyosun.oh be iyikide yapmisim diyorum.ihmal etme.İyi niyetiniz ve dinlediğiniz için teşekkür ederim. Kendimi daha iyi hissettim. Keşke sporda yapabilsem ama hiç enerjim yok
Ben dun uyuyp kalmisim.zincirim kirildimi la ..Kızlar ben bu zincir kırmama.işini sevdim. Kendime bir diyet ve spor için bir de temizlik için yapacağım biraz dağınığım da