Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NapıyoruzBugun tarti gunumuz.ne yapiyoruz.
Tartiliyoruz mu neNapıyoruz
Tebrik ederim canim.700 gr in gitmis .cok mutlu oldum senin adina.birakmiyoruz tamam mi
Tebrik ederim canim.700 gr in gitmis .cok mutlu oldum senin adina.birakmiyoruz tamam mi
Maasallah cok guzelmis.kilonuda igrendik bu arada .haftaya daha guzel coraplarini bekliyoruz iyi besleniyoruzÇorapların çekiciliği için kusura bakmayın
Amacimiz saglikli beslenip saglikli kilo vermek.İlk başladığımda 74 tüm sanırım. Oldukça kilo vermişim.
Sende iyi verdin caniiim.kendine haksizlik ediyosun.
Darısı başıma inşallah
Bugün evliliğimin altıncı ayı. Bu yüzden biraz moralsizimAmacimiz saglikli beslenip saglikli kilo vermek.
O oncedendi simdi onumizdeki maclara bakacaz
Sağol canım. Senin sayende birazda. Leslie yapıyorum ya spor olmaz mı...Sende iyi verdin caniiim.kendine haksizlik ediyosun.
Emziriyoaun spor yok ve 700 gr masallah darisi basima benimde
6 ayda bitecek ne oldu ki canım. Aldatma, şiddet vs yoksa bir şans daha verilemez mi.Bugün evliliğimin altıncı ayı. Bu yüzden biraz moralsizim
Çok istiyorum şans vermeyi. Ama gönlüm el vermiyor. Çok büyük hayal kırıklıklarım oldu. Buranın tadını kaçırmayayım.6 ayda bitecek ne oldu ki canım. Aldatma, şiddet vs yoksa bir şans daha verilemez mi.
Tabikide olur yaâaa.ben leslie i unuttum.bak simdi cok.mahcup oldum sanaSağol canım. Senin sayende birazda. Leslie yapıyorum ya spor olmaz mı...
Aşk olsun neden tadı kaçsın. Dertleşmek istersen dinleriz. Açıktan yazmak istemezsen özelden de konuşabiliriz. Hepimizin evliliğinde sorunlar oluyor. İnsanız sonuçta. Sorunu bilmiyorum ama pişmansa üzülüyorsa bence şansı hak eder. Ama dediğim gibi aldatma şiddet vs yoksa. Onlar affedildiği zaman maalesef tekrarlanıyorÇok istiyorum şans vermeyi. Ama gönlüm el vermiyor. Çok büyük hayal kırıklıklarım oldu. Buranın tadını kaçırmayayım.