Dikkat et kıyafetleri düşünbenimde şu sıralar olmam gerek ama olmadım daha sanırım yine hastalığım tekrar ediyor.canım sürekli bişeyler istiyor
Kızlar yuruyuş bantlarını nereye koydunuz evde. Yer bulsam ben de alacağım ama. Odanın ortasında nasıl olacak bilmiyorum.
Su az oldugu için reseptörlerin bozulmuş şekere baglamışınmenüm kızlar
1. öğün
2 haş yum
peynir salatalık 5 zeytin
sütlü kahve
akşam regl olmadım sanırım ondan kızlar canım sürekli bişeyler istiyor yaa
1 bardak kola
et sote
salata
çayın yanına petibör büskividen yedim 5 taneydi
su 1,5
spor 20 dk yapabildim eşimle aramız açık bakamam akşam çocuğa dedi
Reseptör neSu az oldugu için reseptörlerin bozulmuş şekere baglamışın
Eşim daha fena o kudurtuyor beni :)Regl dönemi maalesef
Biyolojik olarak alıcı demek şimdi sen suyu az içtiğin için tatlı ya karşı alıcıların oldu demek istedi sanırım ben öyle anladım canımReseptör ne
Aynen öyle çok güzel açıklamışınBiyolojik olarak alıcı demek şimdi sen suyu az içtiğin için tatlı ya karşı alıcıların oldu demek istedi sanırım ben öyle anladım canım
Bak bak bak kaçışa bak bişey olmaz tartıdan kaçma.. Biz iyiyiz bebem çok şükürben de bu geçtiğimiz akşam yine taze ekmek izni verdim kendime. ne tatlı ne hiçbirşey çekmiyor canım. sadece taze çıtır susamlı ekmek veya simit çekiyor onu da ödül olarak son 2 haftadır 1er kere veriyorum. Ama daha vermicem. Bu sondu.
Bu hafta tartılmıcam. 2 haftada 1 tartılınca çok daha mutlu edici oluyor sonuç. Herkes nasıl? ♡
anladım canım suya daha dikkat edicem o zamanAynen öyle çok güzel açıklamışın
Oh oh ne mutlu sana
Kızlaaaaar çok mutluyum Karatay ve onbin adımla uzuuuuun yıllardır görmediğim rakamları görüyorum
Tabi emzikli olmanında etkisini yadsıyamam
Maşallah ya canım sen hiç kaçamak yapmıyor MusunYagmur lu bir pazar gününden merhabalar güne 6745adımla başladım. Rahatım pozitifim
Günaydın canım geç girdim bengünaydın kızlar