- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Alemsiniz ya :)Kız onu da düşünmüşler arası açık ağsız korse yapmışlar bayrama 38 olmazsam alayım bi tane dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alemsiniz ya :)Kız onu da düşünmüşler arası açık ağsız korse yapmışlar bayrama 38 olmazsam alayım bi tane dedim
Bende sıkıntı ya gelemiyorum yaHahahaha kız harikasin yaa ya wc olursa nolacak peki.yok gülüm giymem sıkıntıya gelemiyorum ben.karın egzersiz i yaparım 14 gun
kız şaka bir yana boşver korseyi falan sen kararlı devam etKız onu da düşünmüşler arası açık ağsız korse yapmışlar bayrama 38 olmazsam alayım bi tane dedim
öyleyim gülüm yaa bir düğünümde giydim gelinliğin altına o da çatlayacaktımhiçç sıkıntıya gelememwaffle kaç kaloriymiş acaba merak ettim.yedin gitti ama bence böyle arada yapılan kaçamakta metoyu şaşırtıyor.bende o gün baya abarttım yaa varya gümledi resmen o gün.hep moral bozukluğundan.o günün telfisi ancak 3 gün sürerBende sıkıntı ya gelemiyorum ya
Düğünde 34 bedendim gelinliği daralttırdık ama duğune kadar ben az daha verdim. Kenarlara falan çaput mu doldursak demiştik. baya potlaşmıştı kenarlarıöyleyim gülüm yaa bir düğünümde giydim gelinliğin altına o da çatlayacaktımhiçç sıkıntıya gelememwaffle kaç kaloriymiş acaba merak ettim.yedin gitti ama bence böyle arada yapılan kaçamakta metoyu şaşırtıyor.bende o gün baya abarttım yaa varya gümledi resmen o gün.hep moral bozukluğundan.o günün telfisi ancak 3 gün sürer
Başla kaç kalori bilmiyorum :) ben atletsiz gezemem gelinliğin altına bile giydim biliyor Muş'un :)öyleyim gülüm yaa bir düğünümde giydim gelinliğin altına o da çatlayacaktımhiçç sıkıntıya gelememwaffle kaç kaloriymiş acaba merak ettim.yedin gitti ama bence böyle arada yapılan kaçamakta metoyu şaşırtıyor.bende o gün baya abarttım yaa varya gümledi resmen o gün.hep moral bozukluğundan.o günün telfisi ancak 3 gün sürer
Bana gelinlikçim kesin zayıflarsın düğüne dedi Yök ya dedim gelinlik bitti giydim patlayacak bu dedim o da dedi ki içine kopça yaptım düğünde onları bile takacaksın demişti ciddem onları bile taktık şok olmuştumDüğünde 34 bedendim gelinliği daralttırdık ama duğune kadar ben az daha verdim. Kenarlara falan çaput mu doldursak demiştik. baya potlaşmıştı kenarları
Sen çok zayıfmışsın ben 40 bedenin altına düşmedim hiç yaDüğünde 34 bedendim gelinliği daralttırdık ama duğune kadar ben az daha verdim. Kenarlara falan çaput mu doldursak demiştik. baya potlaşmıştı kenarları
bunun daha fazlası ne ki acaba hatun un maşşallahı varinşallah girersin gülümEki Görüntüle 1979262
İnşallah canım inşallah. Ocakta bunu aldım içine girmeye çalışcam diye. Buna girsem yeter fazlasına gerek yok
ya ilaç gibisin yemin ederim yaakız ne güzel zayıfmışsın yaaDüğünde 34 bedendim gelinliği daralttırdık ama duğune kadar ben az daha verdim. Kenarlara falan çaput mu doldursak demiştik. baya potlaşmıştı kenarları
değil mi ne güzel incecikmişSen çok zayıfmışsın ben 40 bedenin altına düşmedim hiç ya
Evet :) ama bana 40 yeter yine daha istemiyorumdeğil mi ne güzel incecikmiş
Evet yaa çok zayıftım. Eşim dalga geçer hatta iyi baktım ikiye katladı nerdeyse diye tabi yaş da önemli. Şimdi 34 falan mümkün değil 38 olsam yeter.ya ilaç gibisin yemin ederim yaakız ne güzel zayıfmışsın yaa
Çok şükür yürüyüş yapmışın inat et devam etgünaydın kızlar dün misafirim vardı akşam giremedim
dünkü menüm
1. öğün
2 haş yum
6 zeytin
kk peynir
salatalık nane
şekersiz çay
2. öğün
pırasa
salata
yoğurt
su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş
Regl dönemi maalesefBen dün büyük bir kaçamak yaptım
benimki yatak odasında köşeye yerleştirdim canımKızlar yuruyuş bantlarını nereye koydunuz evde. Yer bulsam ben de alacağım ama. Odanın ortasında nasıl olacak bilmiyorum.
benimde şu sıralar olmam gerek ama olmadım daha sanırım yine hastalığım tekrar ediyor.canım sürekli bişeyler istiyorRegl dönemi maalesef