- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Kaçamak derken yapıyormıyum arasına yapıyorum sonuçta nefis bu. Ama bi baklava tatlıgibi ağır şeyler değil.Maşallah ya canım sen hiç kaçamak yapmıyor Musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçamak derken yapıyormıyum arasına yapıyorum sonuçta nefis bu. Ama bi baklava tatlıgibi ağır şeyler değil.Maşallah ya canım sen hiç kaçamak yapmıyor Musun
IGeçmişi okuyup geldim.hafta sonu yazamadim.dun dışarıdaydık gezdik alışveriş kizima birseyler aldik baharlik yazlik giysi fln. Kendime 23 nisan da giymek icin birseyler aldim. Dışarda yedik.en uygun olanları seçmeye çalıştım. Bugün karatay kahvaltısı yaptım bebiş uyurken türk kahvesi içiyoruz eşimle.herkese iyi pazarlar (bu arada ben kucuk beden bir giysi vb. alip icine girmek icin zayiflayamiyorum tabi tercih meselesi zayıfladıkça birkaç parca giysi kumaş pantolon fln aldım çünkü okula gidiyorum ve çok kötü emanet gibi duruyordu pantolonlar. zaten eski kiloma(hamilelik oncesi kiloya) dönünce eski giysilerim olacak inş. Onları giyeceğim.bu beni motive ediyor.onlara gireyim yetecek bana.)
Bak bak bak kaçışa bak bişey olmaz tartıdan kaçma.. Biz iyiyiz bebem çok şükür
Gıcıklığına yoo aynısın diyenlere ne yapmalı
Bende kaçamak yapmayacağım ceza vereceğim kendime artıkkızlar dün kola ve büskivi yedim bu yüzden bugün ceza kestim kendime ve bundan sonrada kaçamak olursa böyle yapıcam bir haftada 2 kez kaçamak oldu yaaneyse menüm
saat 14,30 da sade sütlükahve ablamla içtik
saat 18,00
et ızgara
salata
su 2,5 tamamlarım spor yok abliş gelmişti onunla vakit geçirdik
Çok geçmiş olsun canım küçük bir sadaka ver inşallah Rabbim korumuş ne kusuru canım yaİyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Canım benim çok geçmiş olsun nasıl oldu öyle yaİyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Canım civittim yaa bu hafta 2 oldu.zikkim ye asya dedimBende kaçamak yapmayacağım ceza vereceğim kendime artık
Çok geçmiş olsun canım şu an iyidir inşallahİyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Bende manyak gibi yedim işte cıvıtınca zor topluyor insan birdeCanım civittim yaa bu hafta 2 oldu.zikkim ye asya dedim
O bir günkü kaçamak varya 3 gune mal oluyor.bide ipin ucu kacinca gidiyor.Bende manyak gibi yedim işte cıvıtınca zor topluyor insan birde
Bide sen bir wiffle yedin ben cozuttum perşembe günüBende manyak gibi yedim işte cıvıtınca zor topluyor insan birde
coook geçmiş olsun Allah korusun kıyamam.....İyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Şu 2ayı değerlendirmek lazım bende deri ceket aldım geldi oldu ama daha bol durabilir zayiflamak açısından. Bide aldıkların hayırlı olsun bir kadın her zaman kendine bakmalı diye düşünüyorum
Sen de güle güle kullan canım.tesekkur ederim...