- 24 Ekim 2016
- 611
- 509
Karatayla saç dökülmem azaldı. Çinko eksikliği de olabilirSüpersin canım benim iyi değilim aslında saç dökülmem durmuyor şimdi baktım kafamın bir yerinde para büyüklüğünde kellik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karatayla saç dökülmem azaldı. Çinko eksikliği de olabilirSüpersin canım benim iyi değilim aslında saç dökülmem durmuyor şimdi baktım kafamın bir yerinde para büyüklüğünde kellik var
Vitamin eksikliği d vit,demir tiroid yetersiz ,erkeklik hormonum yüksek kel kalacaksın dedi prp yaptır dedi şuan ki ekonomim ona uygun değil
Ben de 2 tabak barbunya yedim yesem 3. yu de yerdim yanında yoğurtlu karnabahar yedim 3 dal.Akşam yemeğine mis gibi kuru fasulye yedim. Hala da yiyesim var
Afiyet bol leptin olsunAkşam yemeğine mis gibi kuru fasulye yedim. Hala da yiyesim var
Afiyet bol leptin olsun.bende cok severim barbunyayiBen de 2 tabak barbunya yedim yesem 3. yu de yerdim yanında yoğurtlu karnabahar yedim 3 dal.
Sağol canım. Şimdi rezene, anason, kimyon ksrıştırdım onu içiyorum tekrar. Çok gaz yapıyor barbunya bebeğe.Afiyet bol leptin olsun.bende cok severim barbunyayi
SAğol canım Allah razı olsun kaç kilo verdinÇok geçmiş olsun canım inşallah çaresi bulunur... Üzüldüm ya
Daha veremedim aldım hatta biraz. İlaç kullanıyordum ödem yaptı sanırım. Geçen hafta bitti ilacım. Bakalım kaç kilo gitti bu hafta.SAğol canım Allah razı olsun kaç kilo verdin
BENDE SUAN KAHVEMİ İCİYORUM..AFİYET OLSUNGüzel bir akşam kahvesi içeyim :)
Emegine saglik guzel bi paylasim olmus.Kullandığım bir yöntemden bahsetmek istedim.
Adı zinciri kırma
Bir karar alıyorsunuz. Bu kararla ilgili bir plan yapıyorsunuz. Ve takviminizi hazırlıyorsunuz. Bu karara her uyduğunuz gün için takvime bir çarpı atıyorsunuz. Böylelikle bir zincir oluşuyor...
Uymadığınız tek bir gün bile olsa zincir bozuluyor. Benim zincirim rafine şeker üzerine ve zincirimi hiç bozmadım
Beni motive eden bir yöntem aklınıza yatarsa Google'a zinciri kırma takvimi yazdığınızda 2017 için hazırlanmış takvimi indirebilirsiniz.
Ben de bu yöntemi uyguluyorum...bahsetmeyi düşünüyordum burada sen önce davranmissin.tesekkur ederiz....Kullandığım bir yöntemden bahsetmek istedim.
Adı zinciri kırma
Bir karar alıyorsunuz. Bu kararla ilgili bir plan yapıyorsunuz. Ve takviminizi hazırlıyorsunuz. Bu karara her uyduğunuz gün için takvime bir çarpı atıyorsunuz. Böylelikle bir zincir oluşuyor...
Uymadığınız tek bir gün bile olsa zincir bozuluyor. Benim zincirim rafine şeker üzerine ve zincirimi hiç bozmadım
Beni motive eden bir yöntem aklınıza yatarsa Google'a zinciri kırma takvimi yazdığınızda 2017 için hazırlanmış takvimi indirebilirsiniz.
Sıkma canını yoksa veremiyor insan canımDaha veremedim aldım hatta biraz. İlaç kullanıyordum ödem yaptı sanırım. Geçen hafta bitti ilacım. Bakalım kaç kilo gitti bu hafta.