Gruptasın hala canım
Saolasın canım öyle ama dikkat etmeliyiz her durumdaCnm kızın ve sen çok güzelsiniz maşallah hiç fazla kilon var gibi gözükmüyor
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar yeni uyandım dün biliyorsunuz oruçluydum. Sabah 11de kapı calındı bi baktım eltim kızlarını bana göndermiş hastane ye gideceğim diye neyse kalktım kahvaltı hazırladım onlara sonra telefon geldi eltim iki gün hastanede tedavi olacak diye sanırım en son telefon o zaman almışım elime.
Kendi evimi halledip onun evine geçtim evini toparlayıp çamaşırları serdim yıkadım geri eve geçtim iftarımı yapıp bu seferde kızların ödevleri varmış onları yaptım. Eşim geldi hastane derken anca yatağa girdim
İnanın hiç halim kalmadı
Gülüm hafta sonu oldumu kimse kalmıyor bazen kendim yazıp kendim okuyorumasya_01 hu hu canım sende yoksun bugün
yarın tartı günü mesela pazartesi günü tartıldıktan sonra ödül verebiliriz kendimizekızlar bişy dicem
aklınızı çelmeye geldim eheheh
biz neden hiç kendimize ödül günü seçmiyoruz? kaçamakları engellemek için ödül günü seçip -abartmadan tabi- birşeyler yesek ya
ben bugün ekmek yedim mesela ama sadece akşam yemeğinde. 1 aydır hiç ekmek yemiyorum. pastırmalı yumurta yanında çıtır çıtır susamlı ekmek yedim.
sizde durumlar nasıl?
Öylemi diyorsun burası boş kalmaz sıkma canınıKimse yazmaya yazmaya burası bomboş kaldı ya artık
Evet herkesin kendine göre işi gücü oluyor kendi adıma söyledim daha da dikkatli olacağımGülüm hafta sonu oldumu kimse kalmıyor bazen kendim yazıp kendim okuyorum
Bencede haklısın ama ödülün neyarın tartı günü mesela pazartesi günü tartıldıktan sonra ödül verebiliriz kendimize