- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinin de gözü toprağa bakıyor. Bozulmaz inşallah. Hangi marka aldın canım.Kızlar haftasonu çamaşır makinam bozulmuştu baktık eşimle olacak gibi değil gittik bayii e makine almaya çok şükür 2saat içinde kurulumunu yaptılar
Şu çık doğru çamaşır makinesi bir kadının eli ayağı...
Ne kadar rahatladım kızlar bilemezsiniz
Afiyet olsun bol leptin olsun canım
ZENCEFİL SUYU İLE TROİD TEDAVİSİ
Troid rahatsızlığının kesin ve net tedavisini ZENCEFİL SUYU tek başına sağlar.
Troid bezinin çok çalışması ve ya az çalışmasının tedavisinin yanısıra HAŞİMATO TROİDİ adı verilen troid bezi iltihaplanmasının da tek tedavi (ilaçsız) şekli taze sıkılmış ZENCEFİL SUYU'dur.
Kullanım:
Sabah: 1 çorba kaşığı ( sabah aç iken )
Akşam: 1 çorba kaşığı ( akşam aç iken)
Hazırlanışı:
Aktardan, büyük marketlerden ( AVM lerde de bulabilirsiniz) tedarik edeceğiniz taze zencefili yıkadıktan sonra katı meyve sıkacağında ve ya rende yardımıyla suyunu elde edebilirsiniz.
Her defasında taze olarak suyunu elde edebileceğiniz gibi bir küçük kavanozda bir kaç günlük olarak da hazırlayıp kullanabilirsiniz.
Zencefilin her zerresi çok değerlidir. suyu çıktıktan sonra geriye kalan tüm kısımları çay olarak hazırlayıp ailenize limon ve bal eşliğinde bir akşam çayı keyfi yaşatabilirsiniz. (Bu sayede hem bu rahatsızlıkları hem B12 vitamin eksikliği yaşamazlar)
Not: Taze zencefil suyu oldukça acıdır. İlk defa zencefil suyu ile tanışacak kişiler başlangıç itibari ile tadından dolayı sıkıntı yaşayabilirler. Fakat zaman içinde sıhhatinize kavuştuğunuzu gördükçe bundan bile keyif aldığınızı göreceksiniz.
HİÇBİR YAN ETKİSİ YOKTUR...!
Sadece kan sulandırma özelliği olduğundan kan sulandırıcı ilaç kullananların zencefil aldıkları sürece bu ilaçları almaması gerekiyor. O ilacın görevini de zencefil suyu zaten gerçekleştirir.
Troidi az çalışan da çok çalışan da Haşimato troidi olan da mutlaka sonuca ulaşıyor.
TROİDLERİNDE NODÜL MEVCUT OLAN KİŞİLER DE DIŞARDAN NODÜLLERİN ÜZERİNE ZENCEFİL SUYU SÜREREK NODÜLLERİNDEN KURTULABİLİRLER...
Not: Hekiminizin önerdiği ilaçlar varsa, mutlaka kullanınız. Bu bitkiye karşı alerjiniz olup olmadığını öğreniniz. Burada ki tüm bitkisel kürler ancak ve ancak yetişkinler içindir. Burada okuduğunuz bilgilerin, yardımcı ve destekleyici olduğunu gözardı etmeyiniz. Hekiminize danışmadan buradaki bilgilerle kendi kendinize kesinlikle teşhis koymayınız ve uygulamayınız. Unutmayınız ki hastalık yoktur, hasta vardır. Her hastalığın seyri insandan insana değişir. Teşhisi koyacak olan ancak, bir hekimdir.
Sevgili@mary jane
---------------------------------
[ATTACH=full]1975565[/ATTACH]
Bosch 9kg 1200devir 1500₺ 9 taksitle nasıl iyimi almışım?Benimkinin de gözü toprağa bakıyor. Bozulmaz inşallah. Hangi marka aldın canım.
teşekkür ederim canımÇok teşekkür ederim makineni gule gule kullan inşallah.
Ne demek canım biz burda birbirimize destek olmak için varız. Araştırmaya devam edecegimcanım çok ama çok teşekkür ederim. gerçekten çok faydalı bir bilgilendirme oldu. yıllar önce hatırladım da; düzenli olarak zencefil tozunu bal şerbetime katıp içmiştim grip olmamak için ve o yıl hiç grip olmamıştım bir de kaba etlerimde incelme olmuştu. iyi ki paylaştın yarından itibaren başlayayım ben taze zencefil suyuna. ♡
Sana güveniyorum neden olmasın ki canımEki Görüntüle 1975607 çok yoruldum ama başardım azmin elinden ne kurtulmuş
Bosch 9kg 1200devir 1500₺ 9 taksitle nasıl iyimi almışım?
4 ayda 20 kilo vermek, 6 ayda 25 kilo vermek, çok hızlı değil mi, bu sağlıklı mıdır?
Şaşırmayın, bunun yarısından fazlası su dur. Vücut önce suyu verir, toparlanıyor, demektir. Hormonlar alt-üst olmuştur. Bunun için zaman gerekmektedir. 6 ay veya 1 sene çok kısa bir süredir. Sabretmek gerekiyor. Tam tamına doğal yemek gerekiyor!
Prof. Dr. #CananKaratay İç hastalıkları uzmanı ve Kalp profesörü
#Karatay #sağlık bir yaşam biçimi!