- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
mesela herkes sevdiği veya canının çektiği birşeyi 1 porsiyon yesin.atıyorum yaşpasta isteyen 1 dilim yesin veya sütlü tatlı vs vs.1 porsiyonu geçmesin amaBencede haklısın ama ödülün ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesela herkes sevdiği veya canının çektiği birşeyi 1 porsiyon yesin.atıyorum yaşpasta isteyen 1 dilim yesin veya sütlü tatlı vs vs.1 porsiyonu geçmesin amaBencede haklısın ama ödülün ne
süperrrBugün sabah iki yumurta kepek ve keten tohumlu salata çay
akşam patlıcan yemeği salata limonlu biberli yoğurt
Acık ta dondurma ama yediğime pişman oldum mideme dokundu
İki litre su
Sütlü kahve
Onbin adım
Ve bugün erken tartı yaptım sindirim sorunlarımdan dolayı
Sonuç harika
80.1 yani -1.200
Elhamdülillah
inşallahh hepbirlikte azimle sabırla gelicez bu işin üstesinden.2 elbise sipariş verdim netten biri geçen ki bordo vardı ya o bir de mor boydan bir abiye.ikisinide heycanla bekliyorumBu yürümeyi iyi k aklıma soktunuz iyi ki varsınız
Benim en çok canım dondurma istiyor mesela :)mesela herkes sevdiği veya canının çektiği birşeyi 1 porsiyon yesin.atıyorum yaşpasta isteyen 1 dilim yesin veya sütlü tatlı vs vs.1 porsiyonu geçmesin ama
Durumuna göre öğünü sen ayarlayabilirsiniz. Canan hoca normalde iki öğün öneriyor.Kizlar merhaba. Karatay diyeti 2 ogun mu? Saat kac gibi yiyorsunuz ogunlerinizi? Kac saat uyaniksiniz? Ac kaliyor musunuz? Meyve olarak neler uygun? Cevaplarsaniz sevinirim :)
Kızlar günaydın güncel kilom 66.5 giden 500
maşallah bebeğim harikasınGünaydın kızlar 69.5 giden 500
Durumuna göre öğünü sen ayarlayabilirsiniz. Canan hoca normalde iki öğün öneriyor.
Aç kalmıyorsun. Vücuda ne verirsen ona alışıyor oyuzden hem hastalıklara karşı hemde direnç yönünden güçleniyorsyn.
Mesela ben sabah 8-9gibi yiyip aksam 5gibi aksam yemeğimi yiyorum ortalama 4-5saat kalmak leptin açısından önemli. Ettin bir hormon vucut acaba kalma süresi 3-4saat içimde. Çalışmaya başlar hem zayıflatır hemde vücudu bağışıklık sistemini güçlendirir.
Meyve ye gelince günde 1adet kahvaltıda serbest oda açlık İnsülin değerin 5in altında ise.
korumada kalman da güzel kilon gayette iyi bebeğimBu arada tartıda hala 55 im bu aralar yine tuvalet problemim var
ben çalışıyorum o yüzden farkında olmuyorum vucut alışıyor..bu sene hasta olduğumu bilmem8 saat falan birakiyorsun yani arada keske ben de dayanabilsem o kadar