Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet ve bol leptin olsun canimGünaydın güzel bir kahvaltı zamanı :)
Poset. Cay yasak biliyorsun.rezene anason kusburnu ideal olur senin icinGünaydın. Ben yeni kahvaltı yapabildim. Siyah çayı bıraktım artık sanırım bebeğe huzursuzluk yapıyor çok aşırı tüketiyorum. Onun yerine bitki çayları içeceğim kahvaltıda.
Nescafe yasak evet.turk kahvesi serbest kahveyi tarcinla veya tereygiyla lezzetlendirebilirsin.kremali turk kahvesi oluyo denemeni tavsiye ederimGunaydin.Ben de kahvaltımı yaptım.yazamadim. Geçmiş sayfaları okumaktan. Nescafe yasak ama ictim ben. Kahve çeşitlerine karşı zaafım var.(cay la aram yok.)
Canım nasılsın nasıl gidiyor KaratayGünaydın. Ben yeni kahvaltı yapabildim. Siyah çayı bıraktım artık sanırım bebeğe huzursuzluk yapıyor çok aşırı tüketiyorum. Onun yerine bitki çayları içeceğim kahvaltıda.
Hindistan cevizi yağıda kullansanız olur oda güzel tavsiye ederimTereyağı gerçekten lezzet katıyor mu? Fikri iğrenç geldi bana.
İyiyim canım uğraşıyorum bakalım şimdilik süper gidiyor.. Sen nasılsınCanım nasılsın nasıl gidiyor Karatay
Kendim demliyorum canım. Sabah ıhlamur içtim. Şimdi rezene anason kimyon karıştırdım demledimPoset. Cay yasak biliyorsun.rezene anason kusburnu ideal olur senin icin
Süpersin canım benim iyi değilim aslında saç dökülmem durmuyor şimdi baktım kafamın bir yerinde para büyüklüğünde kellik varİyiyim canım uğraşıyorum bakalım şimdilik süper gidiyor.. Sen nasılsın
Aaaa neden ki çok geçmiş olsun. Dr ne diyor yok mu çaresi ilacıSüpersin canım benim iyi değilim aslında saç dökülmem durmuyor şimdi baktım kafamın bir yerinde para büyüklüğünde kellik var
Banada oyle geliyordu ama hos degisik bi lezzetTereyağı gerçekten lezzet katıyor mu? Fikri iğrenç geldi bana.
Dvit eksilikligin olabilirSüpersin canım benim iyi değilim aslında saç dökülmem durmuyor şimdi baktım kafamın bir yerinde para büyüklüğünde kellik var
Sen nerelerdesin.cok ozletme kendini.beslenme nasil.unutma yarin tarti gunumzSLMLAR İŞLERİM ÇOKTU ANCA GELEBİLDİM GEÇMİŞİ OKUYAMADIM YENİ ARKADAŞLAR MI GELMİŞ HOŞGELMİŞ
O var canım tiroidler az çalışıyormuş,demir eksikliği de var erkek tipi dökülmeDvit eksilikligin olabilir
Vitamin eksikliği d vit,demir tiroid yetersiz ,erkeklik hormonum yüksek kel kalacaksın dedi prp yaptır dedi şuan ki ekonomim ona uygun değilAaaa neden ki çok geçmiş olsun. Dr ne diyor yok mu çaresi ilacı