- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Hersey kendi beyninde basliyor.sen olur dersen neden olmasin.biz buradayizSpora başladım 66 kiloyum 6 kilo verebilir miyim acaba bu diyetle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hersey kendi beyninde basliyor.sen olur dersen neden olmasin.biz buradayizSpora başladım 66 kiloyum 6 kilo verebilir miyim acaba bu diyetle
Ben dukan yaparken aniden böbrek ağrısıyla hastaneye yattım ürik asit yükselmiş. Çok tehlikeli bir diyet ya.Dukan diyeti cok farkli surekli protein yemekle geciyor ama sonucu cabuk aliyosun.vucudu oldukca yoruyosun resmen izdirap gibi bisey.karatay beslenmesi boyle degil.sonucu zamana yayiyorsun.saglikli besleniyorsun.ayriyetenvucudunda dinc kaliyor.
Spor salonuna gidiyorum. Yarım saat kardiyo yarım saat ise bacak ve kalça çalışıyorum. Haftada 3 gün gittim geçen hafta. Şimdi de diyete başlamak istiyorum. Bu iştaha spor fayda etmeyecek gibi.Salonda mı yapıyorsunuz sporu evde mi?
Eskiden çok çabuk verebiliyordum. Tiroit hastası olmamdan itibaren inancım çook kırıldı. Ama iki ay sonra nikahım yaza düğünüm var bir taraftan vermek zorundayım.Hersey kendi beyninde basliyor.sen olur dersen neden olmasin.biz buradayiz
Troidin yavas calisiyor sanirim cabuk kilo aliyorsan.Eskiden çok çabuk verebiliyordum. Tiroit hastası olmamdan itibaren inancım çook kırıldı. Ama iki ay sonra nikahım yaza düğünüm var bir taraftan vermek zorundayım.
Ameliyat oldum ve tiroit bezim tamamen alındı şimdi haplarla sağlıyoruz hormonu. Yarın sabah başlıyorum o zaman sizinle
Tamam canim aramiza hosgeldin.bu arada cok gecmis olsunAmeliyat oldum ve tiroit bezim tamamen alındı şimdi haplarla sağlıyoruz hormonu. Yarın sabah başlıyorum o zaman sizinle
Çok teşekkür ederimmTamam canim aramiza hosgeldin.bu arada cok gecmis olsun