- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
Her gün yediklerini buraya da yaz canım. Bakalım nerde hata yapıyorsun. Ben de uymuyordum kaç haftadır 3 gündür yapıyorum 1 kilo gitti bile. En azında. 1-2 kilo gitmesi lazımdı. D vit ve b 12 değerlerine baktırdın mı hiç.
Evet benim başlangıç kilom 89.4 canımkızlar liste güncellendi ama ilk kilolarınızda sorun varsa bana iletin çünkü ilk yaptığım liste bilgisayarimdan silinmiş.anlayışınıza sığınıyorum
Hadi kolay gelsin bakalım. Ben de öğleden sonra etrafa bakınıcam adım sayar varsa alacağım bakalım.. Çok hareketli bir hayatım olduğunu düşünüyorum ama bakalım adımsayar ne diyecek.
gülüm benim başlangıç kilom 87 idiKIZLAR MERHABA
Uzun zamandır KONU açıp açmamakta kararsız kaldım.Ama açmam gerektigine inandım:)
Size kendimden bahsedim;
Çalışan bi bayanım sabah 8 akşam 5 ve 2 çocuk annesiyim.kendimden çok başka şeylere zamanımı ayırdm ...Çocukluğumdan beri hep kiloluydum. kilo nedense beni hiç rahatsız etmedi Sonra diyet yapmaya başladım.Karatay diyetiyle geçen yıldan bu yıla yaklaşık 14 kilo verdim.Kaldığım yerden devam etmek adına burada hep birlikte karatay usulu beslenerek kilolarımıza veda edelim.Benimle birlikte sağlıklı beslenerek zayıflamak isteyen arkadaşlar insallah birlikte zayıflayabiliriz.
Kurallarımız karatay usulü olacaktır..her pazartesi tartı günümüz..
üye adı başlangıç kilosu güncel kilosu giden kilosu tuanairem 70 66.3 3,7 Anka 72 70,4 1,6 Ak kelebek 87 84 3 asya_01 82 79,3 2,7 B beyazbulut16 62 58,7 3,3 @Redberryy 74 73,1 0,9 @Fyyy 72 70,4 1,6 @selensu82 57 56 1,0 @limonlutarcinlikek 62 60,8 1,2 @mary jane 57 57 0 @Hamzakifzulal 83 81,3 1,7 @Kurkmantolu 57,7 57,7 0 @haccana 90 90 0
Youtubedan mı açıyorsun.sağol canımm bu adımsayarların ayak bileğine bağlananları varda ancak netten sipariş veriliyormuş ben çok bakınmıştım da bulamamıştım netten siparişide eşim izin vermedi en son tele indirdim.yalnız benim bugünki adımsayısı eşimin teliyle benimkinin toplamını yazıcam.oğlan yatıımı fön sesini açıp uzağına koyuyoruz daha doğrusu o sesle yatırmaya çalışıyoruz.o yüzden eşimin teli kaldı cebimde bir süre
olabilir canım mantıklı senin fikrin önemli benim içinEline sağlıktuanairem ama bence giden kilosunu boşver her hafta o kolonu düzenlemek lazım. Zaten çalışıyorsun. Oraya istersen hedef kilosu yap. Ya da sil gitsin. Tabii sadece fikir benimki.
bence herşeyin doğalını yemeye çalış bazen yediklerimiz az olsa bile spor olmadığı sürece kilo veremeyebiliyoruzYani direk o vitaminlere baktırmadım ama genel olarak çok sağlıklıyımdır, normal kan testi yaptırırım arada hiç sorun olmazdı. Ama artık baktım veremiyorum gidicem ölçtürücem. Kilolu değilim aslında ama gitgide alıyorum onu engellemek ve 6-7 kiloda vermek istiyorum. Yazayım bende hergün yediklerimi bakalım.
Dün mesela bunları yemişim arada 2-3 bardak şekersiz çay ve şekersiz nescafe içmiştim.
- 1 adet haşlanmış yumurta, iki çatal peynir.
5 Adet Lahana Sarma (Dolma)
1 Porsiyon Karışık Salata
100Gr Yoğurt (Tam Yağlı)
1 Porsiyon Domates Çorbası
100Gr Yoğurt (Tam Yağlı)
1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği
vestel in var ben aldım gelecek inş bileklik olarak takıyorsun fiyatı 100 tl diğerlerine göre uygun fiyatıYoutubedan mı açıyorsun.
Yani direk o vitaminlere baktırmadım ama genel olarak çok sağlıklıyımdır, normal kan testi yaptırırım arada hiç sorun olmazdı. Ama artık baktım veremiyorum gidicem ölçtürücem. Kilolu değilim aslında ama gitgide alıyorum onu engellemek ve 6-7 kiloda vermek istiyorum. Yazayım bende hergün yediklerimi bakalım.
Dün mesela bunları yemişim arada 2-3 bardak şekersiz çay ve şekersiz nescafe içmiştim.
- 1 adet haşlanmış yumurta, iki çatal peynir.
5 Adet Lahana Sarma (Dolma)
1 Porsiyon Karışık Salata
100Gr Yoğurt (Tam Yağlı)
1 Porsiyon Domates Çorbası
100Gr Yoğurt (Tam Yağlı)
1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği
100 mu hepsi burada 3.5 a var. Çorabın içine katıyorlarmış. 100 almam yaa çok fazla.vestel in var ben aldım gelecek inş bileklik olarak takıyorsun fiyatı 100 tl diğerlerine göre uygun fiyatı
bence herşeyin doğalını yemeye çalış bazen yediklerimiz az olsa bile spor olmadığı sürece kilo veremeyebiliyoruz
Aynı ben benim de halim ve vaktim kalmıyor.. bir de bebek varEvet spor çok istiyorum, havalar biraz ısınsın,yüzmeye gitmeyi düşünüyorum. Ama şimdi hiç fırsat bulamıyorum.
Sabahtan akşama kadar iş,eve git yemek hazırla,ye,mutfağı topla,duş al.Saat zaten 9u geçiyor. 1 saat otur yat ancak
Aynı ben benim de halim ve vaktim kalmıyor.. bir de bebek var
yok gülüm tele indirdim sesi ordan açıyorum odanın bir köşesine koyuyorum o dalana kadarYoutubedan mı açıyorsun.
Evet kendine zaman ayırman lazim çocuk olunca herşey çok farklı oluyor tabi çok gzl bir duygu Allah isteyen herkese versin. Gece uykusuna hasret kalıyorsun ayaklarını uzatıp brz dinlenmeye spora sosyallesmeye ihtiyaç duyuyorsun her zaman olmuyor...Bende bebek olsa naparım bilmiyorum. Yeni evliyim bende, ev işi yemek temizlikten spora zaman bulamıyorum,birde oturmayı film izlemeyi,kitap okumayı severim. Onları da yapmazsam depresif oluyorum
Öğle yemeği yedim bebis uyudu kahve iciyorum... hava serin olmasa adimsayar ve bebis le yuruyus park a fln gidecektim ama okulda cok usudum bugun hem uyanması hazırlanması akşam üstünü buluyor soğuyor brz daha hava o yüzden kizi cikarmayacagim. Dolayısıyla adımlarım dune göre az olacaknapıyorsunuz kızlar