aynı şeyden müzdaribiz.ben kışı çok severdim her zaman ama çocuk olduğundan bu yana baharı yazı iple çekiyorum.sosyal hayat sıfır.ee çıksam hasta olacak sabiyi peşimde sürüklemek istemiyorum.evde kaldık öyleceneÖğle yemeği yedim bebis uyudu kahve iciyorum... hava serin olmasa adimsayar ve bebis le yuruyus park a fln gidecektim ama okulda cok usudum bugun hem uyanması hazırlanması akşam üstünü buluyor soğuyor brz daha hava o yüzden kizi cikarmayacagim. Dolayısıyla adımlarım dune göre az olacak
canım söyledim ya netten bulabilirsin ancak.bende çok aramıştım da yok bulamamıştımBulamadım adım sayar
Teknosa ve vatana bakıcam. Olmadı voit var ilerde o da olmadı dunlopa sorucam illa birinde vardır yaa.. Ama tabi oralara gitmek için bebeğe bakacak biri lazım. Yakın aslında ama gidip donmem yarım saati geçer.canım söyledim ya netten bulabilirsin ancak.bende çok aramıştım da yok bulamamıştım
Canım sen benim yarışmada var mısın. Başkasıyla mı karıştırdım acabaHerkese selam
Bugünki 1.öğünüm;
2 haşl. yumurta, siyah zeytin, yeşil zeytin, peynir, ceviz, keten tohumu, zeytinyağı, domates, susam, 2 bardak limonlu çay
2. öğünüm;
Soğanlı biberli kıymalı omlet (3 yumurtalı)
Gün içinde 2.5 lt su, ayran ve bitkiçayları
bendeeeeÇok güzel elbise rengine bayildim
Kilo olduktan sonraNe güzel sarışın ve mavi gözlü olmak
Güzel hatunsun demekki
Bence 6-7 gider daha diye düşünüyorumKilo olduktan sonraziyan oluyor.süt kardeşimin düğününde resim çekip atarim ama sonra silerim eşim söyleniyor sonra.o zaman a kadar ne kadar daha kilo veririm bilemem ama su an icin 8 gitti yani
Elbiseyi al dedi eşim girdim siteye bordo bitmiş siyah vardı da ben bordoyu beğendim m bedeni alıcak tim biraz daha zayiflarim diye.ama siyahi nasıl olur bilmiyorum ya aklım bordo daBence 6-7 gider daha diye düşünüyorum
Canım sen benim yarışmada var mısın. Başkasıyla mı karıştırdım acaba
Sabah
Salçalı yumurta
5 zeytin
Bir parça peynir
Bir tutam dere otu 3-4 dal
Akşam
7 ızgara köfte
Salata
Ayran