Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın adimsayar ı açtım başladım ben de bakalimBaşlıyorum kızlar günaydın
Kaç kilosun şuan ilk sayfadaki tabloda yanlışlık var sanırım giremedim.baya iyi görünüyorsun canım güzelsin...Eki Görüntüle 1971827
Bugün hamile olmadan önceki pantolonuma sığdım:) sayenizde kızlar dünden beri mesela mutfakta tahinli kek duruyor yiyesin geliyor sonra diyorum bunu utanmadan kızlara nasıl yazıcamyemiyorum
Ilk sayfada tabloda sorun mu var.yanlis mi. Biliyorum yoğunsun sadece sormak istedim canım....
Merhabalar 1.68 boyum kilom şu an 56Kaç kilosun şuan ilk sayfadaki tabloda yanlışlık var sanırım giremedim.baya iyi görünüyorsun canım güzelsin...
Maşallah ın var wuuuuuuv diyesim geldi :)
Çok hoş bir fiziğin var hep böyle kal
Aynen öyle maşallah su gibi
Çok iyi maşallah. Ben de hamilelik ve sonrası kilolarımı vermeye calisiyorum 58-59 aradı gidip geliyorum bakalım...ins (hepimiz )ben de veririm...Merhabalar 1.68 boyum kilom şu an 56
Çok iyi maşallah. Ben de hamilelik ve sonrası kilolarımı vermeye calisiyorum 58-59 aradı gidip geliyorum bakalım...ins (hepimiz )ben de veririm...
İki yumurta ceviz peynir zeytin havuç biber domates salatalık dan oluşan kahvaltımı yaptım
İki gibi ıspanak yoğurt çökelekli salata yiyip günü kapatmak istiyorum inşallah
İki lt su bol çay ve kahve ile beraber
sağlığınız için doğru yoldasınız...katılımınız bizi mutlu eder güncel olmanız yeterliBende karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum, kitabını okuyorum henüz bitmedi ama anlamadığım şeyler var, meyveleri ne zaman yiyebiliriz yemeklerle birlikte mi? Bide hurma vs de yasak mı? Sabah 7de yaptığım için kahvaltıyı ben 3 öğün yiorum, ara öğün yapmıorum ama yaparken daha iyi hissediodum sanki :/ Böyle ara öğünsüz olunca kendimi kötü hissediyorum aklım fikrim tatlılarda oluyor çok zorlanıyorum
menülerim için ayrı bi konu açmıştım :https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/b-fitli-zayiflama-gunlugu.990373/ ama bu konuya mı yazsam artık acaba ?
yapacam bebemIlk sayfada tabloda sorun mu var.yanlis mi. Biliyorum yoğunsun sadece sormak istedim canım....
sağlığınız için doğru yoldasınız...katılımınız bizi mutlu eder güncel olmanız yeterli
Her gün yediklerini buraya da yaz canım. Bakalım nerde hata yapıyorsun. Ben de uymuyordum kaç haftadır 3 gündür yapıyorum 1 kilo gitti bile. En azında. 1-2 kilo gitmesi lazımdı. D vit ve b 12 değerlerine baktırdın mı hiç.Merhaba arkadaşalr, arada yazıyorum ama sizin kadar takip edemedim kusura bakmayın. Ben kilo veremiyorum neden anlamıyorum. Bir site var mesela oraya yediklerimi giriyorum,oraya göre 4 kilo vermiş olmam lazım ama tartıda yok öyle birşey 3 haftadır ekmek yemiyorum ki bir oturuşta yarım ekmek yerdim. Yerine birşey de koymadım, yani ekmeği kesip yemeğe de abanmadım, çayı kahveyi gene aynı şekersiz içiyorum 3 haftadır. Atıştırma yok,çok nadir h.sonu o da sınırlı.Ama yok yani kilo veremyiroum Ben nerde hata yapıyorum...
Hadi kolay gelsin bakalım. Ben de öğleden sonra etrafa bakınıcam adım sayar varsa alacağım bakalım.. Çok hareketli bir hayatım olduğunu düşünüyorum ama bakalım adımsayar ne diyecek.kızlar ben yeni başlıyorum daha adım atmaya eşim geç gitti.hadi Bismillah...