merhaba beni de aranıza alır mısınız Canan Karatay'ın kitabı sayesinde 12 kilo vermiştim ama tekrar aldım vermem gerekli ama o gücü kendimde bulamıyorum yardımcı olur musunuzSabah
Menemen
KK peynir
5 zeytin
Tarçınlı süt yerfıstığı
Akşam
6 ızgara köfte
Salata
1 bardak ayran
Tabi ki hoşgeldiniz kendinize format atın lütfen verdiğiniz 12 kiloyu aldınız mı neden pekimerhaba beni de aranıza alır mısınız Canan Karatay'ın kitabı sayesinde 12 kilo vermiştim ama tekrar aldım vermem gerekli ama o gücü kendimde bulamıyorum yardımcı olur musunuz
Aynen kızım uyumuyor yine bakalım ne yapacağızPek aktif olamadık kızlar bugün.
Turp havuc marul maydanoz yeşil soğan kırmızı pancar.... yeter De artar şok şok şokne yicem o zaman
Bol leptin olsun canımGünün 2. öğünü;
2 kâse sebze çorbası
1 kâse yoğurt
2 ceviz
2 lt. su
en son yazdığını anlamadım canım burayı 'ama gün kürüsünler gün olmaz ise daha çabuk kilo verebilirsin'4 gün kurusu ve inçe belli çay bardağı kadar çiğ kuruyemiş tğketebilşrsşn günlük ama gün kürüsünler gün olmaz ise daha çabuk kilo verebilirsin
yapma yaa zamanı ve kendini düşünGünaydın kızlar. Dun yine misafirim vardı. Bu hafta baya dolu geçti. Hem yoruldum hem diyete uyamadım. İnşallah bu gün gelen olmaz.
Dün söyledim gibi iki öğünle yetindim bu çok güzel di spor yapamadım gribin hiç takatim yoktu
Bugün ki menüm
Sabah iki yumurta peynir zeytin ceviz ve yeşillik li Karatay kahvaltımı yaptım
İkinci öğün olarak çorba ve çökelek li salata yiyip günü kapatmak istiyorum
İki lt su bol çay ve kahve tabiki
Ve lesly ile yürüyüş inşallah
Artık yedili rakamları görmek istiyorum
canımsın yaa hıh işte böylekızlar bugün misafirlikteydim börekler poaçalarelimi bile sürmedim ev sahibi arkadaşım hiç öyle gereksiz aşırı ısrarcı davranmadı şekerimi yükseltiyor dedim gayet normal karşıladı.sadece şekersiz çayımı kahvemi içtim kalktım