Moralini bozma dünkü yediklerinin ağırlığıdır o kilo bugün yap Karatayı yarın en az 1 kilo gşder
aramıza hoşgeldin o zamanBen de kendi basima karatay diyeti yapiyorum 58.9 geldim gecen hafta bugün 57.7 yim.ilk hedefim 55 olmak.sizi gördugüme sevindim:)artik yalniz degilim.
kitaplarından youtube daki videolarından gazete internet hepsi bucanım bugünki karatay diyetinde bugüne özel birşey mi vardı tabi ben nerden takip edeceğimi bilmiyorum. siz detayları kitaplarından mı öğreniyorsunuz yoksa başka biryerden mi bana da yol gösterir misin canım
Tabi ki canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım kitaplarını okudum canımcanım bugünki karatay diyetinde bugüne özel birşey mi vardı tabi ben nerden takip edeceğimi bilmiyorum. siz detayları kitaplarından mı öğreniyorsunuz yoksa başka biryerden mi bana da yol gösterir misin canım
Tabi ki canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım kitaplarını okudum canım
kitaplarından youtube daki videolarından gazete internet hepsi bu
tamam gülüm ben pazartesi yaparım artık bildirimleriTamam kızlar yarın tartı güncellemelerinizi yapacağım. Tartı günü konusunda Sıkıntı olmasın kim nasıl isterse O şekilde olsun.
ne yicem o zamanMevsim sebzeli olacak
Kabak
Salatalık
Yeşil biber
Domates olmamaalı
gülüm ben pazartesi tartılırım siz yine istediğiniz günü belirleyin ben sizin tartı gününüzde yaparım bildirimimi.takımda da öyle.yine aynı düzen giderizTartı gününe gelinceasya_01 senin evde tartın yok sana uysun tabi ki öncelikle
inanmıyorum supersinkızlar bugün misafirlikteydim börekler poaçalarelimi bile sürmedim ev sahibi arkadaşım hiç öyle gereksiz aşırı ısrarcı davranmadı şekerimi yükseltiyor dedim gayet normal karşıladı.sadece şekersiz çayımı kahvemi içtim kalktım
vallahi löp lööööpp götürdüler börekleriinanmıyorum supersin
Pdf olarak da var kitabı internet te bakabilirsin canım Yök bugün özel birşey arkadaş kaçamak yaptığı için diğer güne 1 kg gider dedim :)hangi kitaplarından alayım öncelikle? bir de bugüne özel bir şey mi vardı karatayın? 1 kg verirsin deyince acaba dedim bugün daha da mı sıkmak gerekiyordu menüyü
4 gün kurusu ve inçe belli çay bardağı kadar çiğ kuruyemiş tğketebilşrsşn günlük ama gün kürüsünler gün olmaz ise daha çabuk kilo verebilirsinBende bildiim yapiim 60.8
Bir turlu 58i göremedim
Kızlar birşey sorcam
Gunkurusu ve bademi günde en fazla kaç tane tüketmek gerekiyor?
Ben bugün 4tane gün kurusu 10-12 tane badem yedim
Fazla mi
googlede var mı gülüm kitabıPdf olarak da var kitabı internet te bakabilirsin canım Yök bugün özel birşey arkadaş kaçamak yaptığı için diğer güne 1 kg gider dedim :)
Evet canım pdf olarak vargooglede var mı gülüm kitabı