- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mevsim sebzeli olacakmenüm
1. öğün
2 haş yumurta
3 dil sucuk
salatalık yeşil biber sütlü kahve
2. öğün fırınlanmış tavuk kıyma soğan kabak domates
ve boll salata
su 2,5
spor 30 dk yürüyüş
100 twist
20 yarım mekik
Patates kullanmıyoruz havucu ise fırında yaptığımızda glisemik index yükselir oyuzden çiğ havucu kullanmalıyız2.öğünüm;
fırında 8 küçük kanat
fırında patates - havuç
yarım kase yogurt
Gitmez canım. Çiğneme işlemi yapmıyoruz sonuçta. Bi de bu haşa oruç gibi bişey değil leptin gitsinDün bi tek diş fırçalamayı unutmuşum gece yatmadan fırçaladım leptin gitti diye çok üzüldüm
Sıkma canını olacak inşallah bugun bahar bayramını unutma ölçülü ve sağlıklı bir program uygula istediğin olacaktırDün 70.4 bu gün 72,2 çıktım. Durum o kadar vahim. dün arkadaşım geldi çok zayıflamışsın dedi. Ben de havaya girdim. Verdiğim 2 kilo aslında. O hastaneden çıkınca gördü tabii zayıflamış görecek. Laf olsun işte. İradesiz anka.
hadi bakalım canım iradeni kaçırmaDün hasta uyumayan çocuk bütün direncimi kırdı kaçamak yaptım bugün ikş öğün ve Spor ile telafi edeceğim inşallah
İşte benden biri çocuklar iyiyken ben de çok iyiyim ama işte çocuklar uykusuz bırakınca bütün motivasyonum düşüyorDün hasta uyumayan çocuk bütün direncimi kırdı kaçamak yaptım bugün ikş öğün ve Spor ile telafi edeceğim inşallah
Moralini bozma dünkü yediklerinin ağırlığıdır o kilo bugün yap Karatayı yarın en az 1 kilo gşderDün 70.4 bu gün 72,2 çıktım. Durum o kadar vahim. dün arkadaşım geldi çok zayıflamışsın dedi. Ben de havaya girdim. Verdiğim 2 kilo aslında. O hastaneden çıkınca gördü tabii zayıflamış görecek. Laf olsun işte. İradesiz anka.