- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Canan hoca icilmesini onermiyor.bizzat igne vurdurulmasinin gerekli oldugunu cunku agiz yoluyla alinan dvit fazlasi diskiyla atilmakta.oyuzden vucut depo edememekteAmpül içtim. Oral alınabilir yazıyordu içtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canan hoca icilmesini onermiyor.bizzat igne vurdurulmasinin gerekli oldugunu cunku agiz yoluyla alinan dvit fazlasi diskiyla atilmakta.oyuzden vucut depo edememekteAmpül içtim. Oral alınabilir yazıyordu içtim
Ben bunu bilmiyordum. Kız seni sevdim vallaCanan hoca icilmesini onermiyor.bizzat igne vurdurulmasinin gerekli oldugunu cunku agiz yoluyla alinan dvit fazlasi diskiyla atilmakta.oyuzden vucut depo edememekte
Tesekkur ederim.bi mukabilBen bunu bilmiyordum. Kız seni sevdim valla
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım evet diğer topikten daha aktiff..
Hoşbuldum ben 1.71 boyunda 88-89 arası gidip geliyorum hedefim 68 olmak karataya başladığımda 98 kilo idim ama bu ara giden gelen çok dikkat edemedim 16 aylık bebeğim var emziriyorum ama kilo verip 2. Bebeği düşünüyorumHosgeldiniz..kendinden bahsedermisin
Cok guzel bi kiloya gelmisinhic pes etme.emin ol yaza ins istedigin kiloyla baslayabilirsinHoşbuldum ben 1.71 boyunda 88-89 arası gidip geliyorum hedefim 68 olmak karataya başladığımda 98 kilo idim ama bu ara giden gelen çok dikkat edemedim 16 aylık bebeğim var emziriyorum ama kilo verip 2. Bebeği düşünüyorum
Kesinlikle sana katiliyorum.karatay yasam tarzimiz olmali.bide yaninda kilo vermekte cabasi.durmuyoruz yasiyoruz yasadikca ogreniyoruzSlm karataycilar en güzel tok kalarak zayıflama yöntemidir Karatay 2015 aralıktan beri uyguluyorum arada bir hafta bırakıp tekrar başladığımda oldu sonuç 13 ay sonunda 20 kilo verdim dahada 15 kilo vermem gerek 103 ile başladım 83 um çok şükür durmak yok yola devam:))
Gunaydin azimli hanimlar. Iyisiniz insallah. Bi kac gun yazmadim. Iyice saldim onun mahcubiyetiyle yazamadim. Ama vazgecmek yok
Aynen.Yazmayı bırakınca daha çok salıyor insan kendini. En azından salıyorum kendimi tutun beniiii yazarsan belki faydamız olur
Ben de 2 saat siteye girmesem aklıma pastalar borekler düşüyor
Kahvalti sonrasi iyi olur veya uyumadan oncePeki sporu ne zaman yapmak lazim yani yemekten ne kadar sonra yapmaliyiz
Biraz sebze kat turp havuc mevsim sebzesi olmaliKahvaltim 3 yumurta
Bitaz peynir
10 zeytin