Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikaa bayildimm :)
Hoşgeldin canım evet diğer topikten daha aktiff..Merhaba bende bir karataycıyım burası aktif buraya katılayım bende
Hosgeldiniz..kendinden bahsedermisinMerhaba bende bir karataycıyım burası aktif buraya katılayım bende
Bazen vucut inat edebiliyir.onemli olan saglikli olmaya calismakSabah klasik Karatay kahvaltısı yaptım akşam için de yeşil mercimek pişirdim lahanalı. Yanında salata ve yoğurtla yiyeceğim inşallah ... Salı günü 71 küsur görürüm inşallah yaa. Kaçamaklarım olmasaydı görürdüm ama şimdi korkuyorum...
Harikasin canim...leptinin bol olsunSpor zamanı
Menun cok Guzelmis canim..afiyet olsun.Benim menüm
Sabah peynir, yumurta, ceviz, zeytin, dereotu, bol bol çay
Akşam lahanalı yeşil mercimek - yoğurt.
Arada rezene, humana
Su=3 lt. 1 lt daha içerim yatana kadar
Spor 3 mil
Evet ben kullaniyorum ayda 2 defa igne vurduruyorum.bu ayinkini dun vurdurdumD vitamini kullanan var mı
Ben üç hafta önce bir kapsül içtim. Pazartesi genel bir tahlil yaptırıp her şeyime baktıracağımEvet ben kullaniyorum ayda 2 defa igne vurduruyorum.bu ayinkini dun vurdurdum
Evet sagliginiz icin en onemli karari vermisiniz.oylede olmasi gerekli.kapsul ictim derken ampuldenmi bahsediyosunuz yksa haptanmiBen üç hafta önce bir kapsül içtim. Pazartesi genel bir tahlil yaptırıp her şeyime baktıracağım
Ampül içtim. Oral alınabilir yazıyordu içtimEvet sagliginiz icin en onemli karari vermisiniz.oylede olmasi gerekli.kapsul ictim derken ampuldenmi bahsediyosunuz yksa haptanmi