Evet canım oğlan oldu. Sen de Karatay yap çok sağlıklı... Kabızlık konusunda fikrim yok canım ya. Belki arkadaşlar fikir verir..spor için Evde leslie walk at Home videolarından yapıyorum ben. Sen de yap. Çok eğlenceliYapma yaaa
Görmedim hiç kusura bakma. Allah analı babalı büyütsün. Oglanmıydı bu da
He vallahi yapmaya çalışıyorum 1 haftadır. Ama spor yok yürüyuş de yok hava soğuk.
Anca ödem gitti 1-2 kg arası
60 oldum galiba
Kabızlık var onu sorayım diye gelmiştim seni gördüm sürpriz oldu. Özlemişim kız seni
3ve 6 yasinda iki kizim varÇok geçmiş olsun canım. Seninkiler kaç yaşında.
Maşallah Allah bağışlasın. Benimki hasta değildi zaten gazı var. Klasik bebek sorunları.3ve 6 yasinda iki kizim varAnka senin cocuk nasil oldu
İnşallahhhhhhh inşallahhhhhh
Ben daha önce yaptım canım Karatay ve lesli yiEvet canım oğlan oldu. Sen de Karatay yap çok sağlıklı... Kabızlık konusunda fikrim yok canım ya. Belki arkadaşlar fikir verir..spor için Evde leslie walk at Home videolarından yapıyorum ben. Sen de yap. Çok eğlenceli
Ok canim allah vermesin allah korusun cocuklarimiziMaşallah Allah bağışlasın. Benimki hasta değildi zaten gazı var. Klasik bebek sorunları.
Birlikte hersey guzel olur sen istersenBugün sabah kahvaltısı bademli pestil arasına ceviz ve kuşburnu çayı idi.evde değildim pestil ide çok severim bir daha nerede bulacam de dim cevize güvenip yedim :)
Öğlen de lavaş vardı kaçamak olarak. Bugün hiç olmadı yani akşama Allah kerim
Saatıde tuttyramıyom zaten 19 da anca yiyebiliyorum
Tesekkur ederim cok saolun..saglikli beslenmenizin devamini dilerimÇok güzel bir yoldasınız, arada yolunuza kek, börek, fast food gibi taşlar çıkacaktır ancak kanmayın, diyelim ki kandınız bırakmayın.
Amacınız sadece zayıflamak olmasın, zayıfladım diyerek bu beslenmeyi bırakırsanız verdiğiniz kiloları geri alırsınız.
Ben de Karatay beslenmesi yapıyorum, fazla kilom bu beslenme düzeni sayesinde yok.
Arada kaçamak elbette yapıyorum, ama sınırını hep koruyorum.
Sevgiyle, sağlıkla kalın.
merhaba daha önce karatay yaptiniz mi kac kilo verdinizBugunki jullian levvel 1. 4.gun biter.kimse kalmamis cevap yazmamis.
Aksam yemegimi yedim
menum
Yogurt corbasi
Kavurma bol salata.
Bayanlar ne yediniz dokulun
Hosgeldiniz eve daha once karatay Yaptim ve 14 kilo verdim.merhaba daha önce karatay yaptiniz mi kac kilo verdiniz
Cok guzel olmus menun ve sporun tebrik ederim arkadasim..yola devamSabah KKK
Akşam köfte ayran.
Spor 3+1 mil.
Sağol canım.Cok guzel olmus menun ve sporun tebrik ederim arkadasim..yola devam