İnsülin direncin 5"ın altında ise günde 1"adet meyve yenilebilir. Havuza gelince canan Karatay ekmek tüketme havucu tüketin diyor. Pişirilmeden tüketilmesi önemliCanım bende Karatay yapıyorum meyve ve havuç karatayda kaçamak sayılıyor bilgine
Ayy inşallahİnşallah gider hepbirlikte zayıflicaz inş
benim bebe birazatesli ilaç vermemeye calısıyorum. Daha kolay anlatıyor nezle gribiAyy inşallah
Bugun 2 arkadaşım gördü kilo vermişsin falan dediler çok motive oldum vallahı
Senin adına cok sevindim canım ya hadı bakalımAyy inşallah
Bugun 2 arkadaşım gördü kilo vermişsin falan dediler çok motive oldum vallahı
QMerhabalar arkadaşlar
Bugün itibari ile tekrar başladım canım karatay'ıma❤
Daha önce de yazdım ama bir arkadaş cvp verdi ikiz emziren bir anneyim
Boy 1.68 kilo.57.7 bir liste var ise eklerseniz sevinirim hedefim 52 bki normal şu an ama bn hamur işine çok düşkünüm birde gebeliğimde şeker yemeye başladım şu an resmen cnm istiyor.amacım yine uzak durmak
Emzirirken farklı bir beslenme çeşidi var ise paylaşırsanız sevinirim
Sabah:1 yumurtalı kk+Yarım muz
Tamam de bi yaaaaBaşladığım hiç bir işi aldığım hiç bir kararı devam ettiremiyorum
Haklısın şu an başım döndü bir okul sütü içiyorum hazırlıksız başladım yarın sabaha geceden tabağımı hazırlıcamQ
Neden olmasın yarın tartı gunumz aramıza hoş geldin
Kahvaltı cok eksik emzirmene ragmen. Doyana kadar yemelisin
Ben yarın tartılmak istemiyorum canım yaa ama söz veriyorum 1 hafta hiiiiçççççç kaçamak yapmayacağım. Haftaya 71 kilo olacağım.Tamam de bi yaaaa
benim oğluş ta bugün kalktığından beri ağlıyor iflahımı gevretti yanibenim bebe birazatesli ilaç vermemeye calısıyorum. Daha kolay anlatıyor nezle gribi
Merhaba yeni katılıyorum bu gün başladım karatay diyetimeKahvaltımı bitirdim araziye cıktım
Telde Erol evgin gel sen ne cektigimi bir de bana sor Çalıyor.
Cok duygusal oldum... Of of
nedennn yaaBaşladığım hiç bir işi aldığım hiç bir kararı devam ettiremiyorum
Bi kızla bi bebekle uğraşıyorum öğleye kadar öğleden sonra büyük oğlum okuldan geliyor onun ödevleri yemek işleri vs diye geçiyor. Bazen kızım hiç durmuyor sürekli onunla uğraşıyorum.. Çok gerginim. Yetişemiyorum hiç bişeye. Her şey yarım yamalaknedennn yaabir motive olsan varya bak nasıl başaracaksın.gülüm gün içinde ne yapıyorsun mesela 1 günün nasıl geçiyor