Süpersinkızlar benim bugün takımda tartılma günüm dü 1 kilodan daha kurtuldummmmtoplamda 4 kilo gitmiş oldu
Tam olarak ne kadar zaman oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersinkızlar benim bugün takımda tartılma günüm dü 1 kilodan daha kurtuldummmmtoplamda 4 kilo gitmiş oldu
tam tahmin ettiğim gibi sosyal hayatın hiç yok ben 2 hafta öncesine kadar öyleydim bak gülüm oğlan hasta olucak diye kıç kadar odada geçti tüm kış.şimdi şükür ki havalar ısınıyorda daha rahat hareket edebiliyorum.geçen o yüzden dedim sana çık evden biraz vitrin bak diye evde kalınca insan yemekten alamıyor kendini.eşin el atsın biraz sana ya yükünü hafifletsinBi kızla bi bebekle uğraşıyorum öğleye kadar öğleden sonra büyük oğlum okuldan geliyor onun ödevleri yemek işleri vs diye geçiyor. Bazen kızım hiç durmuyor sürekli onunla uğraşıyorum.. Çok gerginim. Yetişemiyorum hiç bişeye. Her şey yarım yamalak
2 hafta oldu gülüm 2 hafta önce başladım karataya.bide spor yapamıyorum spora vaktim kalmıyor sporda yapabilsem daha güzel gidecek.bu kadın işi biliyor ya boşuna bangır bangır tv de söylemiyor böyle beslenin diye.Süpersin
Tam olarak ne kadar zaman oldu.
Eşim ev işlerine yardım eder ama çocuklar illa beni istiyor. Dün dışardaydık eşimle. Cumartesi de komşularla oturduk. Dışarı tek başına çıkmam mümkün değil maalesef. Eşim de nereye kadar götürecek işi ağır. Pazardan pazara ancak.tam tahmin ettiğim gibi sosyal hayatın hiç yok ben 2 hafta öncesine kadar öyleydim bak gülüm oğlan hasta olucak diye kıç kadar odada geçti tüm kış.şimdi şükür ki havalar ısınıyorda daha rahat hareket edebiliyorum.geçen o yüzden dedim sana çık evden biraz vitrin bak diye evde kalınca insan yemekten alamıyor kendini.eşin el atsın biraz sana ya yükünü hafifletsin
Maşallah darısı başıma inşallah. Evi düzenleyebilirsem daha kolay motive olurum aslında ama çok karıştı içinden çıkamıyorum ..2 hafta oldu gülüm 2 hafta önce başladım karataya.bide spor yapamıyorum spora vaktim kalmıyor sporda yapabilsem daha güzel gidecek.bu kadın işi biliyor ya boşuna bangır bangır tv de söylemiyor böyle beslenin diye.
bak ben ne yaptım biliyormusun başta bir türlü mitive olamadım yemin ederim 1 ekmek yiyordum sırf kahvaltıda sonra baktım olacak gibi değil ev birbirinin içinde bir kaç gün izin verdim kendime ben bu evin altından girdim üstünden çıktım ev düzenli tertipli mis oldu ertesi günü karataya başladım.geçen sana da dedim ya bir kaç gün müsade et kendine sonra başla diye.eşinde yarddım ediyomuş bak bırakma sen toparla kendiniMaşallah darısı başıma inşallah. Evi düzenleyebilirsem daha kolay motive olurum aslında ama çok karıştı içinden çıkamıyorum ..
Teşekkür ederim canım ama arkadaş cevap vermedi daha neden öyle söyledi bilmiyorum kitabı okudum ben o yüzden net konuştum bendeSorun yok kesinlikle katılıyorum
Neden biliyor musun canım kafan çok yoğun stresinin azaltılması Laz'ım duygusal boşlukların var yükün biraz fazla ama sen çok güçlüsün maşallah stresini Arman Laz'ım sonra toparlarsın Emin'imBaşladığım hiç bir işi aldığım hiç bir kararı devam ettiremiyorum
Tebrikler:)kızlar benim bugün takımda tartılma günüm dü 1 kilodan daha kurtuldummmmtoplamda 4 kilo gitmiş oldu
Hosgeldin Allah bağışlasın bebeklerini benim de 17 aylık kızım var senin ikizler kaç aylık? güncel kilolarimiz ve hedeflerimiz çok yakın canım ben simdi 59 kg im hedefim 53Merhabalar arkadaşlar
Bugün itibari ile tekrar başladım canım karatay'ıma❤
Daha önce de yazdım ama bir arkadaş cvp verdi ikiz emziren bir anneyim
Boy 1.68 kilo.57.7 bir liste var ise eklerseniz sevinirim hedefim 52 bki normal şu an ama bn hamur işine çok düşkünüm birde gebeliğimde şeker yemeye başladım şu an resmen cnm istiyor.amacım yine uzak durmak
Emzirirken farklı bir beslenme çeşidi var ise paylaşırsanız sevinirim
Sabah:1 yumurtalı kk+Yarım muz
Evet canım inşallah bakalım. Bazen çok yoruluyorum. Kaç gündür de 2 saat uyuyorum onun da stresi var.Neden biliyor musun canım kafan çok yoğun stresinin azaltılması Laz'ım duygusal boşlukların var yükün biraz fazla ama sen çok güçlüsün maşallah stresini Arman Laz'ım sonra toparlarsın Emin'im
hoşgeldin aramızaMerhaba yeni katılıyorum bu gün başladım karatay diyetime
kızlarda kabul ederse bu hafta toparlanma kabul edelim ozaman tartıyı yarın atlayalımBen yarın tartılmak istemiyorum canım yaa ama söz veriyorum 1 hafta hiiiiçççççç kaçamak yapmayacağım. Haftaya 71 kilo olacağım.
maşallah canım tebrik ederim 4 kiloda az değilkızlar benim bugün takımda tartılma günüm dü 1 kilodan daha kurtuldummmmtoplamda 4 kilo gitmiş oldu
evet gülüm ama ben az daha fazla gider diye bekliyodum ama olsun bu da fena değilmaşallah canım tebrik ederim 4 kiloda az değil
kızlarda kabul ederse bu hafta toparlanma kabul edelim ozaman tartıyı yarın atlayalım
Hepimizinkileri inş cnmHosgeldin Allah bağışlasın bebeklerini benim de 17 aylık kızım var senin ikizler kaç aylık? güncel kilolarimiz ve hedeflerimiz çok yakın canım ben simdi 59 kg im hedefim 53