Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mercimek krebi yapıyorumBugün yumurtadan sıkıldığım için kahvaltıda muz ceviz yedim ama akşama kadar midemden sesler geldi durdu çok fena acıktım yumurta tok tutuyor baya siz kahvaltı için yumurta çeşitlerinden sıkılınca neler yapıyorsunuz kızlar bir aydır omlet haşlama filan yumurtadan baya soğudum sanki YA bi kaç gün ara versem iyi olacak
Çok sevindim canim benim saliya daha da gider bence
Kızlar dayanamadım bugün tartıldım sizle paylaşmak istedim biliyorum salı günü tartı günü ama ben uzun zamandır 75 kiloydum sonunda 74 ü gördüm çok mutluyum karataya başladığım da 77 kiloydum bu Arada iki ay oldu buna da şükür
Canım bende Karatay yapıyorum meyve ve havuç karatayda kaçamak sayılıyor bilgineKaçamaksız 6. Gün
Sabah
Omlet
Zeytin
Yer elması
Yer fıstığı
Havuç
Küçük bir mandalina
Sütlü kahve
Akşam
Pırasa kavurması 1.5 tabak
Sütlü kahve
Meyve sınırlı izinli havuç da pişirilmeden yendiğinde sıkıntı Yök diye biliyorum soğan gibi yaniCanım bende Karatay yapıyorum meyve ve havuç karatayda kaçamak sayılıyor bilgine
Aslında okudum normalde süt leptini etkilemiyor diyor Karatay ama bu da kafamı karıştırıyor havuç için de pişince glisemik indeksi yükseliyor çiğ yemeyi tavsiye ediyor meyvenin kilo verme aşamasında yenmemesi gerek emzirdiğini için hafta da maksimum 2 kez yiyorumKaratay diyeti kitabını al oku canım tam yapmak için
Teşekkür ederim inceliğiniz içinKaratay diyeti kitabını al oku canım tam yapmak için
İnşallah gider hepbirlikte zayıflicaz inşÇok sevindim canim benim saliya daha da gider bence
Sorun yok kesinlikle katılıyorumMeyve sınırlı izinli havuç da pişirilmeden yendiğinde sıkıntı Yök diye biliyorum soğan gibi yani