aşarsın canım ins sıkma canınıKızlar merhaba benimde regl olduğum hafta inanılmaz bi şişlik var bu hafta verebilirim umarım bende artı gördüm bugün tartıda ama bidaha tartılmicam tartı gününe kadar moral bozuluyor her ay iki kilo verebilsem keşke üç ileri iki geri yerimde sayıyorum hep 75 barajını aşamadım
Allah korusunGunaydin canlarim..bu netin gidip gelmesi tamamen beni yipratti..daireye geldim telden sebeke var ama dairenin kendinde yok..eve geciyorum yanimiz askeri lojmanlari ayriyeten kisla artik vericimi var ne var gelmiyor.allah onlarida korusun..gecen sene teroristler lagim cukuruna yerlestirmisti bombalari tam ben evden ciktim servise bincegim sirada patlatmislardi megersem sevkiyati beklemisler.
Anlayisiniza siginiyorum.bi ihbar var diye kimseyede kizamiyorum.
40 günde 5.4 kg vermişsin bence çok iyi gidiyorsun seni tebrik ederim arkadaşımKızım gece uyumadı sabah 8:30 da uyuduk kahvaltı Yen'i yaptım lwptin falan hikaye oldu bugün
Canım tartıda +1 çıkıyorum 4.4 oluyor yani40 günde 5.4 kg vermişsin bence çok iyi gidiyorsun seni tebrik ederim arkadaşım
olsun canım.rahat ol bencede çok iyi gidiyorsun..karatay usulu beslenme de hızlı kilo vermek zaten uygun değilCanım tartıda +1 çıkıyorum 4.4 oluyor yani
Ben ıphone kullanıyorum çok memnun olarak yarın inş leptini olan güzel bir 40 gün daha başlatacağım umarım güzel olur bugün saçma sapan geçtison bombam telefonumu düşürdüm ekranı kırıldı.arkadaşımdan ı phone 4 aldım idareten kullanım diye..çok karışık geldi bana sizde memnun olan varmı kızlar..
Aramıza hosgeldın canım yarın tartı gunümüz ılk sayfadakı bılgılerını yarın paylaşman ve güncel olman yeterlıKızlar bende Karatay diyeti ne başladım.benide alirmisiniz aranıza
Teşekkür ederimAramıza hosgeldın canım yarın tartı gunümüz ılk sayfadakı bılgılerını yarın paylaşman ve güncel olman yeterlı
Bende aynı menüyü yaptım afıyet olsun canımAkşam balık salata helva yedim yarın tartı günümüz hadi bakalim
Olur canım nasıl istersenTeşekkür ederimşimdiden paylaşayım yarın kilo bildirimi yapayım
Ben bugün sordu. Bır arkadasa güncelleme yapamıyor dıye senınkıdemı aynıBen ıphone kullanıyorum çok memnun olarak yarın inş leptini olan güzel bir 40 gün daha başlatacağım umarım güzel olur bugün saçma sapan geçti