Alabilecegin yerlerin nunarasini bulup sana gonderim.suan nerde yasiyorsunkofteyı bende yapıcam canım ınsallah tesekkurler fıkırlerın ıcın
tesekkur ederım fasulye ve barbunya vazgecılmezım. ancak erpılıçınkılerde yuruyen tavuk degıl malesef
Helvanin icine seker yerjne glukoz surubu koyuyorlar ona bak duye yazdinbalık ıkı haftada bır yıyorduk nerdeyse bu aksam tavuk var yıne
glıkoz mu var canım anlamadım da?
özelden atiim canımAlabilecegin yerlerin nunarasini bulup sana gonderim.suan nerde yasiyorsun
hımm. ama karatayda helva yasak degıl mı?Helvanin icine seker yerjne glukoz surubu koyuyorlar ona bak duye yazdin
Baliktan sonrq degil rahatljkla yuyebilirsun cunku baliktaki agit metalleri vucuttan atmana yardimci oliyorözelden atiim canım
hımm. ama karatayda helva yasak degıl mı?
Bozma moralini kasların çoğalmış olabilir. Odem yapmış olabilirsin. Çok iyi gidiyorsun sakın bozma. Bazen takılma oluyor sonra aniden gidiyor. Yarın ben de başlıyorum tekrar.Artı çıkıyorum tartıda anlamıyorum niye böyle oldu sporda yapıyorum arada kaldım nerdesiniz psikolojik olarak yiyesim geliyor
insanın morali bozuluyorBozma moralini kasların çoğalmış olabilir. Odem yapmış olabilirsin. Çok iyi gidiyorsun sakın bozma. Bazen takılma oluyor sonra aniden gidiyor. Yarın ben de başlıyorum tekrar.
Hu hu nerdesiniz
insanın morali bozuluyor
Bilmiyorum ki daha önce hiç ölçtürmedim anlamam ki kas artmış mıÇok haklısın ama sen tartıyı boşver incelme var mı ona bak. Hatta imkanın varsa yağ kas ölçümü yaptır. Bazı eczaneler, aktarlar falan ücretsiz yapıyor. Yağ gidip kas çoğalıyor kg da değişme olmuyor ama inceleme yaşıyorsun.
Haklısın bozmak istemiyorum bende ama emek verip karşılık alamayınca insan kötü oluyor bu yüzden regl iken bile 85 kilo idim bu sabah 85.2 geldimBozarsan ipin ucu kaçıyorr sakın bak 40 gün emek verdin hepsi heba olur. Yazın giyeceğin kıyafetleri duşun.
Kirkini cikarmisin bebem..masallah arkadasimaKaçamaksız 40. Gün
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Sütlü kahve
Yer fıstığı
Akşam kuru fasülye 1.5 tabak
Yoğurt
Sütlü kahve
Havadan mevsimden canim vucut savunmaya geciyor saniri.Artı çıkıyorum tartıda anlamıyorum niye böyle oldu sporda yapıyorum arada kaldım nerdesiniz psikolojik olarak yiyesim geliyor
Olabilir takma kafana bi rahatla kendine guven..cabuk giden cabuk gelir sabret azmet sukretHaklısın bozmak istemiyorum bende ama emek verip karşılık alamayınca insan kötü oluyor bu yüzden regl iken bile 85 kilo idim bu sabah 85.2 geldim
Gunaydin canlarim..bu netin gidip gelmesi tamamen beni yipratti..daireye geldim telden sebeke var ama dairenin kendinde yok..eve geciyorum yanimiz askeri lojmanlari ayriyeten kisla artik vericimi var ne var gelmiyor.allah onlarida korusun..gecen sene teroristler lagim cukuruna yerlestirmisti bombalari tam ben evden ciktim servise bincegim sirada patlatmislardi megersem sevkiyati beklemisler.
Anlayisiniza siginiyorum.bi ihbar var diye kimseyede kizamiyorum.