Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla 15 gündür ye iç yat modundayım baya motivasyona ihtiyacım var. Baya başını ağrıtacağım artıkSen gittiginden beri yarimim hahhahaha
Ben keskinoğlu alıyorum mecburen. Ama tavuğu yememeye çalışıyorum fazla. Çok nadir.kızlar tavuk ve yumurtayı nerelerden alıyorsunuz
ben mecburen marketten alıyorum ama saglıklı degıl bılıyroyum onerılere acıgım
proteın agırlıklı tavuk yerıne ne pişirebılırz pekı??Bence değildir ama belki diğerleri kadar da oynanmıyordur.. tuanairem daha iyi bilir sanırım..
evet bende mercımek yaptım ıkı gun yedık kıyma aldım fırında pişircem ama ıste 3.gune ne yapacagımı sasırıyorumBen ızgara köfte, yeşil mercimek yapıyorum. Yoğurt peynir bol tuketiyorum
Karnabahar olabilir. Geçmiş sayfalarda tarif vardı karnabahar mantısı diye. Kıymalı.evet bende mercımek yaptım ıkı gun yedık kıyma aldım fırında pişircem ama ıste 3.gune ne yapacagımı sasırıyorum
kofteyı bende yapıcam canım ınsallah tesekkurler fıkırlerın ıcınKarnabahar olabilir. Geçmiş sayfalarda tarif vardı karnabahar mantısı diye. Kıymalı.
Balık olabilir. Ben de çok et seven biri olmayınca çok fikir veremiyorum. Karatay mutfağı kitabından kendime göre 3-4 tane zor tarif buldum..
Ben 2 kilo kıyma aldım köfte yaptım ekmeksiz. Buzluğa attım. Taze fasulye barbunya pırasa vs pişirince yanına çıkarıyorum iki tane.
tesekkur ederım fasulye ve barbunya vazgecılmezım. ancak erpılıçınkılerde yuruyen tavuk degıl malesefTavuk olarak erpiliç daha güvenilir
Protein olarak da kuru fasülye barbunya bunlarda et yerine tüketilebilir
balık ıkı haftada bır yıyorduk nerdeyse bu aksam tavuk var yıneBalik yap tamda mevsimi harika oluyir ayriyeten bonusu da var 2kibrit kutusu kadar glikoz surubsuz olanindan seyidoglu marka uygun