Karatay diyetine başlıyorum

myhabits

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
9
3
1
34
Merhabalar, sürecimi paylaşmak ve kendimi motive etmek için bu hesabı açtım. Umarım başarılı olabilirim. Vermem gereken en az 10 kilo var. Fazlası da var ama ilk etapta bu kadar. Boyum 160 cm kilom 75 lerde. Bu kiloyu son 2 yılda aldım. Normalde hep 62 ile 63 kilo arasında olurdum. O halime bile şişmanım derdim ama benim için işler kontrolden çıktı. Yarın başlıyorum ve yapabildiğim kadar sürecimi paylaşacağım.

Sabah tartıldım 75.5 geldim. Başlangıçta ilk 1 hafta problem olmuyor ama sonra bozuyorum diyetimi. Fakat bu sefer çok kararlıyım çünkü aynaya bile bakmak içimden gelmiyor.İlk 10 günü atlatsam gerisi daha kolay geçecek gibi geliyor. O zaman 1. gün başlasın 🌸 bir gün yaşam tarzima dönüştüğünde gün saymayı da bırakacağım inşallah 🌸🙏

Kahvaltımı yaptım buraya miktar olarak değil çeşit olarak yazacağım miktar doyana kadar. Ayrıca öğün sayısı noktasında bana iyi gelen 3 öğün insülin durumum dengelenirse umarım 2 öğün olur. Bir de tartı konusu var. Tartı bağımlısı olabilirim fakat bu iyi değil. Aslında ayda bir tartılmak en iyisi fakat ben 2 haftaya bir yapacağım. 10 mart tartı günüm. Kahvaltı tereyağında 2 yumurta ,yeşil salata, peynir ,ceviz ve bedem. Kendimi tok hissediyorum iyiyim.🧿 hangi besin beni nasıl etkiliyor diye tespit için buraya not alacağım. Spor meselesi akşam üstü 🤩

Öğlen 14.00 gibi salata , yoğurt, yeşil mercimek yemeği. Iyi güzel hoş karnım doydu da fakat böyle midemde ağzımda tanımlayamadığım bir boşluk oluştu bu boşluğun en kısa zamanda geçmesini temenni ediyorum saat 17:00 evime geldim. Akşam yemeğe davetliyiz yemekte ne var bilmiyorum çok aç gitmek istemiyorum O yüzden öncesinde bitki çayı ve çiğ badem kabak çekirdeği ile bir ara öğün yapıyorum.

10 mart tartı günüm bakalım nasıl olacak

Benim için zor zamanlar geldi 4. Gün ve sabah uyandığımda gözümü ekmek ve sürülebilir çikolata diye açtım. İşin gıcık tarafı canım yumurta peynir falan istemiyor. Böyle olup 1 haftanın sonunda hep patlıyor beslenme düzeni. İlk 10 günü bi atlatsam 😖

Sağlıklı kahvaltımı yaptım ve bu günü karşılamaya hazırım🫡😃

Benim yarinla 5 günün olacak inşallah sabah tartım 70 istiyorum dün 70.7 gramdi sabah 70 düşerim inşallah böyle gidersem içimde yemek sevgisine bitirdim bugün sadece Bi çorba iki tavuk Bi dilim börek başkada birseyi yemedim kahve su

Back
X