merhaba arkadaşlar ben de katılmak istiyorum aranıza alır mısınız beni de acilen kilo vermemi hızlandırmalıyım çoktandır durmuştu ama ben bu karataya bayıldım tam bana göre bişey bu hayatımda hiçbir diyete buna uyduğum gibi uyamadım uzun süre.burada sizinle daha kolay olacağına inanıyorum desteklerinizi bekliyorum..
Hoşgeldin. :) Normalde pazartesi yapılıyor ama şı an cuma ve pazartesi için oylama yapılıyor. Sende hangi gün istiyorsan yazabilirsin. Çoğunluğa göre belli olacak.ne zaman bildirim yapıyosunuz arkadaşlar sayfalar okuyamadım da
merhaba arkadaşlar ben de katılmak istiyorum aranıza alır mısınız beni de acilen kilo vermemi hızlandırmalıyım çoktandır durmuştu ama ben bu karataya bayıldım tam bana göre bişey bu hayatımda hiçbir diyete buna uyduğum gibi uyamadım uzun süre.burada sizinle daha kolay olacağına inanıyorum desteklerinizi bekliyorum..
Selamm herkese alprmus nerekerdesin cnm merak ettik
Kedicim tarcin cok faydali bisey keske bende sevsem
Ekincim napicaz bu kocalar bizim kilolarimiza engel oluyor valla:)
Sarjim az hemen aksami yazayim cinekop balik kizarmis ama unsuz roka helva yarin gorusuruz sekerlerr
Hosgeldin canim, lavaş olmamiş ama azıcık oldugu icin lahmacun hamuruna sayalım..lahmacun yesen daha fazla hamur yemis olurdun:)
evet böyle nereye kadar sabredecegim hem degilmi, bencede normal günlerde zaten 3 ögün olurda oruc tuttugum günlerde, 2,5 ögün yaparim, haftason zaten tutamam, coluk cocuk hep evdeyken olmaz, simdi benim leptinim calismazmi, bende diyorum erken yedim ya daha iyi calisir, vay leptin vaayyy
Son iki saat midem kazınınca limonlu su içtim. Ama kilo fazlası çok olmayanlar için 3 öğün ideal bence.Nasıl dayandın. Bende durabilirmiyim acaba, o kadar saat.
sen leptine ihanet edersen kendi kendinide sopalarsıniyi geceler ıssız topiğim
gece sahurda çok az yedim..yanlıştı biliyorum ama moralım o kadar bozuktu ki leptin meptin dinlemedim.12,30'da yedim yattım..halbuki 4,00'te sahur yapsam leptin çalışacaktı
neyse sahur: 1 fincan sütlü kahve, yoğurt ,1 avuç ceviz
iftar: tarhana çorbası, yarım tabak kuru fasülye,4 köfte... tabi doymadım kalktım yarım armut ve yarım portakal doğrayıp ceviz ve tarçınla karıştırıp yedim..
akşam acıktım 20,30 'da: yine sütlü kahve ve 1 tane beypazarı kurusu yedimabla ben kendi cezamı verdim..sen yorma o güzel ellerini
su: 2,5 litre
spor: jillian 1/6 bu arada kiloda değişme yok ama bu gün ,geçen ay aşırı sıkan bi pantolonuma rahatlıkla girdim..mucize misin jillan
Günaydın sevgili karaytaycılar
burada gün çok aydınlık umarım heryer öyledir.
şu an karatay kahvaltımı yapıyorum..biliyormusunuz önceden ekmek eşliğinde o kadar geniş bir kahvaltı yapardımki o yaptığım kahvaltıyla akşam ederdim.benim için günün en önemli öğünüydü.şu an ise bir an önce yiyim bitsin diye bakıyorum çünkü zeytini ekmeksiz yemekten hoşlanmıyorum ama kendimi zorlayarak 10 tane yedimzeytinyağının tadını sevmiyorum bana çok ağır geliyor ..oysa şu an maydanozlu doğranmış şalgama zeytinyağı gezdirdim limon sıktım ve kendimi yemek için zorluyorum.yumurtayı oldum olası severim ama zeytinyağını nasıl alışıcam bilmiyorum.öncesinde Ayçiçek yağı kullanırdım.yine salatalara gezdirsem nasıl olur acaba..
Dün gecede bende bir göz açlığı vardı, canım şeker, ekmek değilde, birşeyler yemek istiyordu. Ama yemedim tabii.Son iki saat midem kazınınca limonlu su içtim. Ama kilo fazlası çok olmayanlar için 3 öğün ideal bence.
ablacım yanlış anlamazsan eğer birde yüzde hesaplaması yapmadan direk verilen kilomuzu yazsak.yüzde benim kafamı çok karıştırıyor.bilmiyorum çok şeymi istiyorum acabaarkadaşlar çoğunluk cumayı istediği için bir seferlik kuralda değişiklik yapıyoruz ve bundan sonra her cuma bildirim yapıyoruz,
bu pazartesi tartı günümüz tartılalım bildirim yapalım 5 gün sonra tekrar tartılıp cuma bildirimlerine başlayalım...
haftayada listeleri ben yaparım sonraki haftalar içinde liste hazırlarım kim ne zaman yapacak ona göre yaparız
o hafta olmayan kişinin sırası bir alttakine kayarak gideriz
itirazı olan varsa parmak kaldırsınyoksa ömür boyu sussun
Günaydın sevgili karaytaycılar
burada gün çok aydınlık umarım heryer öyledir.
şu an karatay kahvaltımı yapıyorum..biliyormusunuz önceden ekmek eşliğinde o kadar geniş bir kahvaltı yapardımki o yaptığım kahvaltıyla akşam ederdim.benim için günün en önemli öğünüydü.şu an ise bir an önce yiyim bitsin diye bakıyorum çünkü zeytini ekmeksiz yemekten hoşlanmıyorum ama kendimi zorlayarak 10 tane yedimzeytinyağının tadını sevmiyorum bana çok ağır geliyor ..oysa şu an maydanozlu doğranmış şalgama zeytinyağı gezdirdim limon sıktım ve kendimi yemek için zorluyorum.yumurtayı oldum olası severim ama zeytinyağını nasıl alışıcam bilmiyorum.öncesinde Ayçiçek yağı kullanırdım.yine salatalara gezdirsem nasıl olur acaba..
ablacım yanlış anlamazsan eğer birde yüzde hesaplaması yapmadan direk verilen kilomuzu yazsak.yüzde benim kafamı çok karıştırıyor.bilmiyorum çok şeymi istiyorum acaba
ablacım yanlış anlamazsan eğer birde yüzde hesaplaması yapmadan direk verilen kilomuzu yazsak.yüzde benim kafamı çok karıştırıyor.bilmiyorum çok şeymi istiyorum acaba
o hafta verilen kilo (gram cinsinden)x100/ geçen haftaki kilon (gram cinsinde)= yüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?