• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ayyy ne kadar çok çocuk isteyen varmış. Ben de 4 aydır çalışıyorum çocuk sahibi olmak için ama henüz gelen giden yok. Ben de kız erkek farketmez hayırlısı neyse o olsun ama bir an önce olsun :1:

Bu formülü bende ablam için istiiyorum. 2 erkek var. Kız çok istiyorlardı.:))

Ayyy ne kadar çok çocuk isteyen varmış. Ben de 4 aydır çalışıyorum çocuk sahibi olmak için ama henüz gelen giden yok. Ben de kız erkek farketmez hayırlısı neyse o olsun ama bir an önce olsun :1:

inşallah hayırlısı ile karatayla oda olacak bu tür beslenme hamileliğede faydalı hormonlar daha iyi çalışıyor

bugün yogun bir gün geecirdim, masallah sayfalar hizla ilerliyor, okumaya yyetisemiyorum , bugün iki ögün yedim, sabah kahvaltisini 10,30 gibi yapmistim, öglenide 3 te yedim ama hala patlayacak gibi hissediyorum , daha birsey yemem, galiba mide kücülüyor artik .
Sabah : kkk (meyve ve gün kürüsü yemedim)
Öglen : bir kase tarhana corbasi, iki tane pazi sarmasi, cok az tavuk , haslanmis brokoli, yogurt ve 1 portakal

sabah meyve yemedigim icin öglen kullandim bu hakkimi, acaba cokmu yemisim, hala midem cok tok , nerdeyse patlayacak gibiyim, suyumuda artiriyorum günlük yaklasik 2 litre kadar icmeye calisiyorum, bir fincanda yesil cay ictim, spora baslayamadim hala su aralar aldigim kilolar beni rahatsiz ediyor, hantallasmisim, kolumu kaldirasim gelmiyor, o yüzden bir kac kilo vereyim , sonra spor baslayim diyorum:34:

bugün yogun bir gün geecirdim, masallah sayfalar hizla ilerliyor, okumaya yyetisemiyorum , bugün iki ögün yedim, sabah kahvaltisini 10,30 gibi yapmistim, öglenide 3 te yedim ama hala patlayacak gibi hissediyorum , daha birsey yemem, galiba mide kücülüyor artik .
Sabah : kkk (meyve ve gün kürüsü yemedim)
Öglen : bir kase tarhana corbasi, iki tane pazi sarmasi, cok az tavuk , haslanmis brokoli, yogurt ve 1 portakal

sabah meyve yemedigim icin öglen kullandim bu hakkimi, acaba cokmu yemisim, hala midem cok tok , nerdeyse patlayacak gibiyim, suyumuda artiriyorum günlük yaklasik 2 litre kadar icmeye calisiyorum, bir fincanda yesil cay ictim, spora baslayamadim hala su aralar aldigim kilolar beni rahatsiz ediyor, hantallasmisim, kolumu kaldirasim gelmiyor, o yüzden bir kac kilo vereyim , sonra spor baslayim diyorum:34:

iyi gidiyorsun canım...çokta yememişsin aslında normal,şimdi acıkmadın ama sabaha çok var bakalım nasıl gidecek sabaha kadar, bende spora geç başladım, kilo verince heves geliyor :52:
suyu 3lt çıkarmaya çalış 2 az canım

benimde bir kizim ve bir oglum var , gecen sene cevremin ve evdekilerin baskilariyla bir tane daha dogurayim dedim, bir kac ay olmayinca doktora gittigimde yumurtalikta kist oldugunu ögrendim, sonra kist tedavisi icin dogum kontrol hapi icmeye basladim, fayda etmedi kistte büyüyünce ameliyat olmak zorunda kaldim, ameliyattan sonrada bir kac ay denedik olmadi bende biraktim, kizim cok istiyor , cok yalvariyor, bende ben yaslandim artik , bak sen büyüyorsun 3-5 sene sonra evlenir sen dogurursun severiz diyorum , bana kiziyor, daha gecen gün, gencligimin baharindayim diyodun ne oldu diyor :1: saka bir yana bende bir kizim olsun cok istiyordum, artik gözümde kesmiyor 37 ye girdim artik, ama bazi büyüklerim iki az bak ilerde pisman olursun diyorlar, oda kafami karistiriyor, pisman olmakda istemiyorum, bazen rüyalarima girer kiz cocugu emzirirken , laf aramizda aslinda bende bir kizim olsun isterdim :34:

merhaba gül ablacigim nasilsin, evet simdilik iyi gidiyorum galiba, su an gayet tokum, bakalim sabaha kadar ne olacak, uyuyunca hissetmem acligimi, bu gece sahura kalkip karatay kahvaltimi yapip oruca niyetlenmeyi düsünüyorum, bakalim nasipse...

suyuda kisin hic icmeyen birisi olarak, gene iyi gibi 2 litre ama yavas yavas cogaltacagim insallah :16::16::16:

masallah ablacigim bir cevher gibisiniz, ne güzel her konuda bilginiz var, iyiki tanimisim sizi :16::16::16: diger rkadaslarimida tabii:34::16::16::16:

Bugün ne yedim??
Sabah 9:30 1 tereyağında yumurta, 1 havuç 1 bardak ceviz, 1 bardak ballı ıhlamur 10 zeytin ve 2 mandalina (mandalina yediğim için günkurusu yemedim)
Akşam 18:00 1 kocaman tabak kıymalı karnıbahar, 1 kase ekşili köfte ve 1 kase yoğurt.
1 tek şekersiz türk kahvem var ve şu an sanırım hiç su içmediğim geldi aklıma su içmeye gidiyorum hemen.

aksam yemeginde esimin cani cekmiş sucuklu yumurta yedik tabiki ev yapimi sucuk kadikoy carsidan almistim gittigimde cok alip buzluga atcam
GUL abla taktik bekliyoruz senden buraya yazmassan ozel mesaj at aydinlat bizi:)

güzel dualarınız için tşk arkadaşlarım inşallah dua kapısı açılmıştır ben başkası için gönülden edilen duanın gücüne çok inanırım herkese rabbim gönlündekini versin.. zaten ben hep öyle başlıyorum duama hayırlı sağlıklı bir kız evlat diye.. alprmus prenscim sizinde daha hakkınız var 3.ye kimbilir o kız elbiselerini almak kısmet olur neden olmasın :emir_bebek:
hep derler ya evli olan evliliği boşanan bekarlığı savunurmuş bende bu topikteki herkes benimle birlikte hamile kalsın istiyom ne şenlikli olur hopaa:1:

Gerçekten canım ya çok hevesleniyorum kız bebeğe ama hayırlısı tabii.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin. Amin

3.cü mü olabilir inşallah..O zaman da Gül ablanın kapısını çalıcam..Formüller onda..:))

Gül abla ben seni daha önceden neden tanımadım :))
Ben de bazen düşünüyorum 3.yü ama gece yarım saatte bir uyanıp oğlumu emzirdiğim için ve tabii sabah uykusuzca işe gittiğim için vazgeçiyorum:)))

Ben büyük oğlana hemen hamile kalmıştım ikinciyi 4 ay istedim olmadı ben tabi kafaya taktım olmuyo diye. sonra babam rahatsızlandı ve babamı kaybettik iki yıl önce ki babama aşırı düşkün bir evlattım.
ben bu arada bebeği falan unuttum tabii ve hiç aklımda yokken 3 ay sonra hamile kaldım. Allah size böyle acılar göstermesin,ama kafayı çok takınca olmuyo. Oğlum olunca babamın ismi olsun dedik bir tanecik Mustafam oldu

Ben büyük oğlana hemen hamile kalmıştım ikinciyi 4 ay istedim olmadı ben tabi kafaya taktım olmuyo diye. sonra babam rahatsızlandı ve babamı kaybettik iki yıl önce ki babama aşırı düşkün bir evlattım.
ben bu arada bebeği falan unuttum tabii ve hiç aklımda yokken 3 ay sonra hamile kaldım. Allah size böyle acılar göstermesin,ama kafayı çok takınca olmuyo. Oğlum olunca babamın ismi olsun dedik bir tanecik Mustafam oldu

:(((Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun inşallah babanin.. bol sabir dilerim çok zordur eminim hepimiz yasayacagiz ama Allah sirali ölüm versin...
Allah size bagislasin evlatlarinizi

:(((Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun inşallah babanin.. bol sabir dilerim çok zordur eminim hepimiz yasayacagiz ama Allah sirali ölüm versin...
Allah size bagislasin evlatlarinizi

Amin. Hepimizin evladını bağışlasın.
neyse sizi de üzdüm kusura bakmayin arkadaşlar. Dağıtalım bu havayı..
Bugünkü menüm
8.00kkk
12.30 türlü yemeği yoğurt salata
18.00 fırında köfte ayran salata.
şimdi sütlü türk kahvesi içiyrm

Allah rahmet etsin.. sizleri evlatlarınızın başından eksik etmesin rabbim...

iyi gidiyorsun canım...çokta yememişsin aslında normal,şimdi acıkmadın ama sabaha çok var bakalım nasıl gidecek sabaha kadar, bende spora geç başladım, kilo verince heves geliyor :52:
suyu 3lt çıkarmaya çalış 2 az canım

Ablacım demin profiline baktım. Kusura bakma adınla hitap ediyorum kaç gündür.kız formülü listene benide ekle olurmu :)

Bugün sabah 7.15 KkK
Öğlen13.00 yoğurt elma 5tane yerfıstığı
Akşam pazı sarması pirinçli olduğundan tabiki yemedim:1: kalan bamya vardı bi tabak onu yedim yanıına o kadar çok salata yedim ki aç kalmayım diye çok doydum bu seferde :37:. Bi de yyoğurt ve kuru soğan :56:

Gün boyu 3kupa ıhlamur bi fincan kahve içtim:7:
yatana kadarda 3litre su olur

güzel dualarınız için tşk arkadaşlarım inşallah dua kapısı açılmıştır ben başkası için gönülden edilen duanın gücüne çok inanırım herkese rabbim gönlündekini versin.. zaten ben hep öyle başlıyorum duama hayırlı sağlıklı bir kız evlat diye.. alprmus prenscim sizinde daha hakkınız var 3.ye kimbilir o kız elbiselerini almak kısmet olur neden olmasın :emir_bebek:
hep derler ya evli olan evliliği boşanan bekarlığı savunurmuş bende bu topikteki herkes benimle birlikte hamile kalsın istiyom ne şenlikli olur hopaa:1:

Canim ALlah gönlüne göre versin..kalbinden geceni hayirli kilsin inşallah. .ben çok muzdaribim bu konuda 2 erkek annesi olarak..cevremden hep baski geldi erkek olsun erkek olsun diye..birinciyi bende erkek istiyordum..ikinciyi de büyük ogluma arkadaş olsun diye erkek istedim derken kiz çocuğa hasret kaldım ama ben 3.yü istemiyorum cok zor ve stresli bi hamilelik yaşadım.Allah bunlara sağlık versin inşallah
Yani canim kimseyi memnun edemezsin tanidik tanimadik kimseyi.
bir tane yaparsin ikinci derler ,kız olur hani erkek derler,ucuncu derler derler derler...
Allah hayirlisini versin

Allah rahmet etsin.. sizleri evlatlarınızın başından eksik etmesin rabbim...

Allah razi olsun canim. Rabbim sana da hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Bebek gerçekten çok zor çalışıyomusun bilmiyorum ama ben 2-3 saatlik uykuyla gidiyrm işe. Yaramazda bağımlılık oldu emmek yarım saate bir istiyo :))))zaten annelik duygusundan başka bişey buna sabredemez

Ben bu sabah yine arti ciktim.67.3 tum pzt 67.5 ciktim bu sabah ...artik bu olayi fazla kafama takmaya başladım.tum gun inanılmaz moralsizdim
neyse...
Sabah 10.30 KKK
16.00 sütlü kahve
Aksam18.30 köfte, kuru fasulye, salata
Su cok az 1.5ltre olabilir
Spor yokkk
Yeşil cayda yok

Back