anladim canim demek oruclu gibi, aslinda bende reglim bitsin biraz oruc tutmak istiyorum gecen haftalarda ara ara tuttum, günler kisayken biraz daha tutsam iyi olur, karataya uyarak tutulabilir ama biraz suyu az icmis olurum, onuda aksam yemekten sonra yatana kadar icmek gerekir, kilo vermeye engel olmaz umarim , bende isler beni bekliyo cikayim diyorum, bir türlü cikamiyorum, sohbette cok güzel masallah,
bu arada arkadaslar bu carsamba safer ayina giriyoruz, bu ayda yeryüzüne 320,000 bela ve musibet inermis dedi hoca, bu ay hergün 100 er defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil-azim demeliymis, aklima gelmisken paylasmak istedim
Hoşgeldin.
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 47.7
bu hafta:47.3
fark: 0
toplam fark: 0.1
beden: 36
spor: Hergün 5 tibet egzersizi, haftada 3 gün ip atlama vs.. egzersizler :)
boy:1,53
hedef: 47
yüzde: 0
400 gr lık fark görüyorum orada yanlış mııı
400 gr lık fark görüyorum orada yanlış mııı
yasaklı ve serbest yiyecekleri nasıl öğrenebilirim.
Doğru.Hareketlerimi yaptım, sabahki tibet, ardından yorulmuş bir şekilde tartıldım, fazla çıktı. Çünkü yorulmuşum, vücudumda ağırlık hissediyordum. Biraz yattım, tekrar tartıldım. 47.3 çıktım.
açlık durumuna göre bakarsın tek çorba olmaz,karnıbahar,salata hepsinide yiyebilirsin,,karatayda diğer rejimlerdeki gibi az az yemek yok, yeterki karataya uygun olsun tıka basa ye doyduğunu hissettiğin an kes, aralardaki atıştırmaların geçincede sabah KKK öğlen kuruyemişli yoğurt akşam tam yemek yersin yada öğlen tam yemek akşam hafif yersin o vücudunun dayanmasına baglı olur ona göre ayarlarsınarkadaslar simdi ben sabah kahvaltimi 8 gibi yaptim kkk
Öglende bir cipura baligi ve salata yaninda cok az, tahin helvasi dedi gül abla
Aksam icin ne olabilir , corba olurmu mesela yada karnabaharmi yogurtlasam
Hoşgeldin.
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 47.7
bu hafta:47.3
fark: 0
toplam fark: 0.1
beden: 36
spor: Hergün 5 tibet egzersizi, haftada 3 gün ip atlama vs.. egzersizler :)
boy:1,53
hedef: 47
yüzde: 0
arkadaşlar ders çalışmam lazım belki bukadar sık yazamam bundan sonra ama bildirimlere gelmeye çalışcam diyip akşama gene soluğu burda alıyomuşumşaka tabi umarım çalışabilirim dua edin öptümm herkesi
arkadaşlar ders çalışmam lazım belki bukadar sık yazamam bundan sonra ama bildirimlere gelmeye çalışcam diyip akşama gene soluğu burda alıyomuşumşaka tabi umarım çalışabilirim dua edin öptümm herkesi
Allah zihin açıklığı versin,bende ders çalışıyorum 2 hafta sonra sınavlarım var((
günaydın canım,
hadi bakalım hayırlısı ilk adımı attın sonuda gelir inşallah,
günaydin erzurumlu tesadüf ikimizde bugün basladik iyi yarisiriz ikimiz iyi olur , bol sanslar sanada
merhaba arkadaşlar... 4-5 ay önceki yaptığım karatay diyetiyle 8 kilo verip 2sini maalesef geri alan biri olarak bugün tekrar karatay diyetime başlıyorum. hadi bakalım hayırlısı :) bugün tartıdaki kilom 71.0 inşallah çabucak bu fazlalıklardan kurtuluruz kızlar... gülben ergenin yeni halinden sonra bugün petek dinçözü de görünce sinir katsayım arttııııı BEN DE ZAYIFLAMAK İSTİYORUUUMMMM!!!!
Hoşgeldin. :)) Fazla geri almamışsın. Ama Karatay'ı geçici olarak düşünmemek gerekiyor. Ömür boyu bu şekilde beslenilirse kilo sorunu olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?