yok canım yanlış anlamamışsın bir haftada 400 gr gitti..hani benimki genel bi serzeniş..diyete ilk başlayanlar hızlı verir ben onu yaşayamadım geçen haftada regl den dolayı artı çıktım bu hafta 1 kg falan beklemem o yüzdendi yoksa çok şükür eksideyim ya artı çıksaydım..bir ay oldu başlayalı toplam 1.6 kg gitti
spora çok yüklenmedim ama çok etkili bi spor yapıyorum ondan mı bilemedim ki:44:
canım bu arada beyaz çay yeşil çay bitki çayı içebiliyorsun yemeklerin kahvaltının yanında..sadece siyah çay 2 saat sonra..ben siyah çay içiyorum ama emzirme durumundan dolayı çok çok açık o yüzden değiştirmedim
ben baştan beri çok spor yapamıyorum evde 2 tane afacanım var, ama bence yavaş yavaş başla... ben 34 olmak üzereyiminsallah canim yaaa hep birlikte kurtulalim kilolardan, bu tür hikayeler insani motive ediyo, sen anlat canim ben dinlerim, yeterki kilo verebileyim, masallah sen güzel kilo veriyorsun, acaba sporada diyetle birlikte hemen baslasammi, yoksa bir kac kilo verip öylemi baslasam , bu arada kac yasindaydin canim
günaydın canımmm
moralini bozma o spordan kaynakanıyor 3 hafta önce bende sporu arttırmıştım +700 çıkmıştım kaslar su tutuyormuş, sen hem sporu arttırdım kaslar su topladı hem 400 vermişsin iyi yani bu hafta su toplaması geçer daha çok vermiş olursun,
ne tokatmış herkese korkudan kg verdiriyor.
insallah yok zaten bu sefer kendime güvenim var zaten kafama takmiyorum verecegim eminim ya verecegim , ya verecegim baska yolu yok kararliyim, sen bence bir kan aldir, baktir troidlerine felan , bebeginide öpüyorumyok canım baktırmadım ben bu kiloya 77 den düştüm o yüzden hep duraklama dönemindeyim vücut direniyor falan dedim..3 aydır 65-69 arası gidip geliyorum ilk fırsatta baktırıcam inş..yukarda anlattığım sebeplerden erteledim durdum dr işleri zor oluyor bebekle
ilk başladığımda benimde tıkır tıkır gidiyordu bu kadar spor yapmıyordum ve bu kadar dikkat etmiyordum..o yüzden endişelenme hiçç emin ol çabucak gidecek seninde
tesekkürler canim bilgiler icin, bende bu sabah suyuma limon koydum, günboyu suyuma bir kac damla limon veya sirke damlatarak suyun alkali olmasini saglamak istiyorum, canan hanimda zaten söylemis limonlu su icin diye, belki bu sayede suyu daha cok icerim.Limon, sindirim sisteminden bağışıklık sistemine destek olmaya, viral enfeksiyonlardan iltihap azaltmaya varıncaya kadar sağlığınız için oldukça önemlidir. Limon aynı zamanda C vitamini, B kompleks vitaminleri, kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum ve lifle dolu bir gıda.
Elmadan ya da üzümden daha fazla potasyum içeriyor. Limon, doğrudan dişlerinizin mine tabakasına zarar verebileceği için bunu bir miktar sıcak, ılık ya da soğuk suyla seyreltmeniz gerekiyor. Sabah bir bardak ılık limon suyu içtikten 15 ya da 30 dakika sonra kahvaltıya başlayın. Böylece limonun tüm faydalarını kazanılabilir.
İşte limonun 11 faydası...
Bağışıklık sisteminizi destekler: C vitamini bağışıklık sistemimizi destekler, limon da C vitaminiyle doludur. Sistemdeki C vitamini seviyesi stresli olduğunuz zamandaki tüketmeniz gereken ilk gıdalardan biridir.
Mükemmel bir potasyum kaynağıdır: Bahsedildiği gibi, potasyum açısından zengin olan limon kalp, beyin ve sinir fonksiyonlarının sağlığı için faydalıdır.
Sindirime yardım eder: Limon suyu sindirim sistemindeki toksinlerden temizleyip sağlıklı bir sindirim sağlamasının yanı sıra mide yanması, şişkinlik ve geğirme gibi hazımsızlık belirtilerini hafifletir.
Sistemi temizler: Enzim fonksiyonunu geliştirerek ve karaciğerinizi harekete geçirerek vücuttaki toksinleri atmaya yardım eder.
Nefesinizi tazeler: Diş ağrısını ve dişeti iltihabını hafifletmeye yardım eder. Fakat sitrik asit diş minesini aşındırabilir, bu nedenle limonu suyu içtikten sonra dişlerinizi fırçalayın.
Cildinizi lekelerden uzak tutar: Limon suyundaki antioksidanlar, sadece lekeleri azaltmakla kalmaz, cildinizdeki kırışıklıkları da azaltır.
Ayrıca limon suyunu yara izlerine ve yaşlanma lekelerinin üzerine uygulayıp görünümlerini azaltabilirsiniz.
Kilo vermenize yardım eder: Limonun içerisinde bulunan pektin lifi açlıkla savaşmanıza yardım eder.
İltihabı azaltır: Düzenli olarak limon suyu içerseniz vücudunuzdaki hastalık haline yol açan asitlik derecesi azalacaktır. Ayrıca iltihabın nedenlerinden biri olan eklemlerinizdeki ürik asit limonla yok olur.
Enerji desteği verir: Limon suyu sindirim sistemine girdiğinde size enerji verir, aynı zamanda endişeyi ve depresyonu azaltmaya yardım eder. Hatta limon kokusunun sinir sisteminde sakinleştirici bir etkisi vardır.
Kafeini kesmeye yardım eder: Sabahları kahve yerine bir fincan sıcak limon suyu çok faydalıdır. Kendinizi yenilenmiş hissedersiniz ve öğleden sonra yaşadığınız yorgunluk halini dağıtmaya yardım eder.
Viral enfeksiyonlarla savaşmaya yardım eder: Ilık limon suyu viral enfeksiyonları ve boğaz ağrısını hafifletmenin en etkili yollardan biridir.
bende duydugum kadariyla spora baslandiginda ilk 3 hafta kilo artisi bile olurmus, ama sonrasindada birden kilo verilirmis, ayrica o tokat benim icinde her daim hazir bulunsun, ben diyet konusunda yaramaz cocuklar gibiyim, cabuk pesederim, hazirimda bulunup ara sira hatirlatilirsa iyi olur,günaydın canımmm
moralini bozma o spordan kaynakanıyor 3 hafta önce bende sporu arttırmıştım +700 çıkmıştım kaslar su tutuyormuş, sen hem sporu arttırdım kaslar su topladı hem 400 vermişsin iyi yani bu hafta su toplaması geçer daha çok vermiş olursun,
ne tokatmış herkese korkudan kg verdiriyor.
o afacanlar sana yeterince spor yaptiriyorlardir zaten , canim bende gecen ay 37 ye girdim, mydeniz de 35 ti galiba hemen hemen yakin yaslarimiz, iyi anlasicazzben baştan beri çok spor yapamıyorum evde 2 tane afacanım var, ama bence yavaş yavaş başla... ben 34 olmak üzereyimsen kaç yaşındasın canım
HATIRLIYORUM ABLA O HAFTAYI evet spor tarzını deşistirdim önceleri zaten yürüyordum ama bu spor fazlaca sıkılaşmaya yönelik bi spor bilemedim..inşallah senin dediğin gibidir..geçen mahzene de aynısı olmuştu sporu arttırıp + çıkmıştı bakalım inşallah senin dediğin gibi çıkar..
bu arada şaka bir yana tokat bahane kilo vermek şahane artık bu tokat mı topiğin enerjisi mi beni bi silkeledi kendime getirdi,eski deniz olacaktaaaaa bu kadar disiplinli diyet yapacak
gerçi karatay hocanın müthiş menülerinin sınırsız lezzetli yiyeceklerinde payı yok değil hani
rumuz: KAANİA
başlangıç tarihi: 25 KASIM
başlangıç kilosu: 83.1
geçen hafta: 82.8
bu hafta:83
fark: 0
toplam fark: 0.1
beden: 44
spor: 1 gün yürüyüş 5 KM
boy:1,65
hedef: 75
yüzde: 0
GÜNAYDIN herkes burda forumumuz çok şenlikli nazar değmesin
ben çok az kaçamakyaptım ama demekki hiç yapmamam gerekiyor gözünün yaşına bakmıyor kilolar bu hafta hüsran artık gelecek maçlara bakıcass napalım akşam yemeği saatimi erken yapmak hata oldu benim için gece acıkıp atıştırdım bundan sonra bende 17:00-18:00 civarı yemeye çalışcam bakalım ..
bugün sabah 2 yumurtalı omlet
badem zeytin peynir boll roka maydanoz yedim bide süt içtim..
yarış mı yapsak bu hafta katılmak isteyen var mıı?? ama söylüyorum kaçamak yapmassam korkun benden
Bende bugün itibariyle başlamak istiyorum ama kitabı okumadım. İnt. araştırdım biraz forumunda ilk sayfalarını okudum. Banada yardımcı olur musunuz.
insallah yok zaten bu sefer kendime güvenim var zaten kafama takmiyorum verecegim eminim ya verecegim , ya verecegim baska yolu yok kararliyim, sen bence bir kan aldir, baktir troidlerine felan , bebeginide öpüyorum
tesekkürler canim bilgiler icin, bende bu sabah suyuma limon koydum, günboyu suyuma bir kac damla limon veya sirke damlatarak suyun alkali olmasini saglamak istiyorum, canan hanimda zaten söylemis limonlu su icin diye, belki bu sayede suyu daha cok icerim.
bende duydugum kadariyla spora baslandiginda ilk 3 hafta kilo artisi bile olurmus, ama sonrasindada birden kilo verilirmis, ayrica o tokat benim icinde her daim hazir bulunsun, ben diyet konusunda yaramaz cocuklar gibiyim, cabuk pesederim, hazirimda bulunup ara sira hatirlatilirsa iyi olur,
Gül abla ne dersin bugün diyetle birlikte sporada baslasammi, yoksa bir kac kilo verip öylemi baslayayim, birde leptin icin 4-5 saat bir sey yememek gerekiyorya, yemek yaparken tadina bakmakta mi yok acaba
insallah yok zaten bu sefer kendime güvenim var zaten kafama takmiyorum verecegim eminim ya verecegim , ya verecegim baska yolu yok kararliyim, sen bence bir kan aldir, baktir troidlerine felan , bebeginide öpüyorum
tesekkürler canim bilgiler icin, bende bu sabah suyuma limon koydum, günboyu suyuma bir kac damla limon veya sirke damlatarak suyun alkali olmasini saglamak istiyorum, canan hanimda zaten söylemis limonlu su icin diye, belki bu sayede suyu daha cok icerim.
bende duydugum kadariyla spora baslandiginda ilk 3 hafta kilo artisi bile olurmus, ama sonrasindada birden kilo verilirmis, ayrica o tokat benim icinde her daim hazir bulunsun, ben diyet konusunda yaramaz cocuklar gibiyim, cabuk pesederim, hazirimda bulunup ara sira hatirlatilirsa iyi olur,
Gül abla ne dersin bugün diyetle birlikte sporada baslasammi, yoksa bir kac kilo verip öylemi baslayayim, birde leptin icin 4-5 saat bir sey yememek gerekiyorya, yemek yaparken tadina bakmakta mi yok acaba
3 gündür, sabaha karşı rüyamda hamur işleri görüyorum. Aslında hiç aklımda kalmıyor. Bu sabah tartıldım, unutmadım. :)
anladim canim demek oruclu gibi, aslinda bende reglim bitsin biraz oruc tutmak istiyorum gecen haftalarda ara ara tuttum, günler kisayken biraz daha tutsam iyi olur, karataya uyarak tutulabilir ama biraz suyu az icmis olurum, onuda aksam yemekten sonra yatana kadar icmek gerekir, kilo vermeye engel olmaz umarim , bende isler beni bekliyo cikayim diyorum, bir türlü cikamiyorum, sohbette cok güzel masallah,teşekkür ederim canım öperim bebeğimi sağol... gül ablaya sormuşşun ama ben yazayım dedim yemek tadına bakmakta yok ne çıkarsa bahtımızaaa misaliben aralarda oruçlu gibi davranıyorum ve 4 değil 5 saat geçmesini bekliyorum acıkmamışsam..
acıktıysam zaten leptin bozuluyor diye hemen hafif bişeyler sütlü kahve(türk kahvesinden) yada yoğurt kuruyemiş tarzı yiyorum
Bende bugün itibariyle başlamak istiyorum ama kitabı okumadım. İnt. araştırdım biraz forumunda ilk sayfalarını okudum. Banada yardımcı olur musunuz.
bilinçaltıdır canım o..senelerin alışkanlığını sen terketsen de beynin hala bir yerlerde arıyor, soruyor ,hatırlatıyor..
bu arada tartılmışsın bu haftaaaa hani bildirimin??? biraz daha zayıfladım de de atayım kendimi bi yerlerden
anladim canim demek oruclu gibi, aslinda bende reglim bitsin biraz oruc tutmak istiyorum gecen haftalarda ara ara tuttum, günler kisayken biraz daha tutsam iyi olur, karataya uyarak tutulabilir ama biraz suyu az icmis olurum, onuda aksam yemekten sonra yatana kadar icmek gerekir, kilo vermeye engel olmaz umarim , bende isler beni bekliyo cikayim diyorum, bir türlü cikamiyorum, sohbette cok güzel masallah,
bu arada arkadaslar bu carsamba safer ayina giriyoruz, bu ayda yeryüzüne 320,000 bela ve musibet inermis dedi hoca, bu ay hergün 100 er defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil-azim demeliymis, aklima gelmisken paylasmak istedim
yasaklı ve serbest yiyecekleri nasıl öğrenebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?