Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bende ilave yapmak istiyorum canım sana, siyah çay sabah kahvaltının yanında içilebilir diyor hoca kahvaltıda fazla etkisi olmazmış, :18:

ben baştan beri çok spor yapamıyorum evde 2 tane afacanım var, ama bence yavaş yavaş başla... ben 34 olmak üzereyim sen kaç yaşındasın canım

HATIRLIYORUM ABLA O HAFTAYI evet spor tarzını deşistirdim önceleri zaten yürüyordum ama bu spor fazlaca sıkılaşmaya yönelik bi spor bilemedim..inşallah senin dediğin gibidir..geçen mahzene de aynısı olmuştu sporu arttırıp + çıkmıştı bakalım inşallah senin dediğin gibi çıkar..

bu arada şaka bir yana tokat bahane kilo vermek şahane artık bu tokat mı topiğin enerjisi mi beni bi silkeledi kendime getirdi,eski deniz olacaktaaaaa bu kadar disiplinli diyet yapacak
gerçi karatay hocanın müthiş menülerinin sınırsız lezzetli yiyeceklerinde payı yok değil hani

rumuz: KAANİA
başlangıç tarihi: 25 KASIM
başlangıç kilosu: 83.1
geçen hafta: 82.8
bu hafta:83
fark: 0
toplam fark: 0.1
beden: 44
spor: 1 gün yürüyüş 5 KM
boy:1,65
hedef: 75
yüzde: 0

GÜNAYDIN herkes burda forumumuz çok şenlikli nazar değmesin
ben çok az kaçamakyaptım ama demekki hiç yapmamam gerekiyor gözünün yaşına bakmıyor kilolar bu hafta hüsran artık gelecek maçlara bakıcass napalım akşam yemeği saatimi erken yapmak hata oldu benim için gece acıkıp atıştırdım bundan sonra bende 17:00-18:00 civarı yemeye çalışcam bakalım ..
bugün sabah 2 yumurtalı omlet
badem zeytin peynir boll roka maydanoz yedim bide süt içtim..
yarış mı yapsak bu hafta katılmak isteyen var mıı?? ama söylüyorum kaçamak yapmassam korkun benden

insallah yok zaten bu sefer kendime güvenim var zaten kafama takmiyorum verecegim eminim ya verecegim , ya verecegim baska yolu yok kararliyim, sen bence bir kan aldir, baktir troidlerine felan , bebeginide öpüyorum

tesekkürler canim bilgiler icin, bende bu sabah suyuma limon koydum, günboyu suyuma bir kac damla limon veya sirke damlatarak suyun alkali olmasini saglamak istiyorum, canan hanimda zaten söylemis limonlu su icin diye, belki bu sayede suyu daha cok icerim.

bende duydugum kadariyla spora baslandiginda ilk 3 hafta kilo artisi bile olurmus, ama sonrasindada birden kilo verilirmis, ayrica o tokat benim icinde her daim hazir bulunsun, ben diyet konusunda yaramaz cocuklar gibiyim, cabuk pesederim, hazirimda bulunup ara sira hatirlatilirsa iyi olur,
Gül abla ne dersin bugün diyetle birlikte sporada baslasammi, yoksa bir kac kilo verip öylemi baslayayim, birde leptin icin 4-5 saat bir sey yememek gerekiyorya, yemek yaparken tadina bakmakta mi yok acaba

Bende bugün itibariyle başlamak istiyorum ama kitabı okumadım. İnt. araştırdım biraz forumunda ilk sayfalarını okudum. Banada yardımcı olur musunuz.

ben baştan beri çok spor yapamıyorum evde 2 tane afacanım var, ama bence yavaş yavaş başla... ben 34 olmak üzereyim sen kaç yaşındasın canım
o afacanlar sana yeterince spor yaptiriyorlardir zaten , canim bende gecen ay 37 ye girdim, mydeniz de 35 ti galiba hemen hemen yakin yaslarimiz, iyi anlasicazz

Rumuz:yas23
Başlangıç tarihi:02.12.2013
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:-
Toplam fark:
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1.68
Hedef:60 59 olursa da olur.
Yüzdesi:

birlikten kuvvet doğarmış...bizde birbirimize verdiğimiz motivasyonla hem zayıflayıp hemde disipline giriyoruz...

canım dün akşam geç saatte yediğin içindir bu artı durum bence..yarın daha net sonuç alabilirsin..akşam 18, civarı sebzeyle yoğurt salata tarzı beslenerek günü kapatabilirsin...ben geçen hafta akşam yemegimi her zamanki saatte yedim sonra 8 civarı'da yoğurt,ayran yada süt içerek kapattım günü hiç sonuç alamadım..bu hafta onu da kestim.akşam 18,30 civarı yemeğimi yiyip su çay limonlu su şeklinde gittim tartı kıpırdadı..sen de deneyerek bulabilirsin
yarıış mıı?? ben zaten yarıştayız diye biliyorum iki haftadır

teşekkür ederim canım öperim bebeğimi sağol... gül ablaya sormuşşun ama ben yazayım dedim yemek tadına bakmakta yok ne çıkarsa bahtımızaaa misali ben aralarda oruçlu gibi davranıyorum ve 4 değil 5 saat geçmesini bekliyorum acıkmamışsam..

acıktıysam zaten leptin bozuluyor diye hemen hafif bişeyler sütlü kahve(türk kahvesinden) yada yoğurt kuruyemiş tarzı yiyorum

bundan sonra kime denk gelirse kaçamak yapana tokat atacakki aklı başına gelsin....
sporla birlikte daha çabuk verirsin,,,ben ilk ay spor yapmadan 5 kg ya yakın verdim yeni aldığım kg lardı çabuk gitti sonra spora başladım...
yemek yaparken bile tadına baksanız leptini engellermiş beyne komut gidermiş

3 gündür, sabaha karşı rüyamda hamur işleri görüyorum. Aslında hiç aklımda kalmıyor. Bu sabah tartıldım, unutmadım. :)

bilinçaltıdır canım o..senelerin alışkanlığını sen terketsen de beynin hala bir yerlerde arıyor, soruyor ,hatırlatıyor..

bu arada tartılmışsın bu haftaaaa hani bildirimin??? biraz daha zayıfladım de de atayım kendimi bi yerlerden

anladim canim demek oruclu gibi, aslinda bende reglim bitsin biraz oruc tutmak istiyorum gecen haftalarda ara ara tuttum, günler kisayken biraz daha tutsam iyi olur, karataya uyarak tutulabilir ama biraz suyu az icmis olurum, onuda aksam yemekten sonra yatana kadar icmek gerekir, kilo vermeye engel olmaz umarim , bende isler beni bekliyo cikayim diyorum, bir türlü cikamiyorum, sohbette cok güzel masallah,

bu arada arkadaslar bu carsamba safer ayina giriyoruz, bu ayda yeryüzüne 320,000 bela ve musibet inermis dedi hoca, bu ay hergün 100 er defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil-azim demeliymis, aklima gelmisken paylasmak istedim

Bende bugün itibariyle başlamak istiyorum ama kitabı okumadım. İnt. araştırdım biraz forumunda ilk sayfalarını okudum. Banada yardımcı olur musunuz.

Hoşgeldin.

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 47.7
bu hafta:47.3
fark: 0
toplam fark: 0.1
beden: 36
spor: Hergün 5 tibet egzersizi, haftada 3 gün ip atlama vs.. egzersizler :)
boy:1,53
hedef: 47
yüzde: 0

Son düzenleme:
arkadaslar simdi ben sabah kahvaltimi 8 gibi yaptim kkk
Öglende bir cipura baligi ve salata yaninda cok az, tahin helvasi dedi gül abla
Aksam icin ne olabilir , corba olurmu mesela yada karnabaharmi yogurtlasam

bende hafta sonları özellikle pazar günleri tutmaya çalışıyorum, dün oruçluydum gece 3.5 ta karaty usulü bişeyler atıştırıp bol su içtim geç kalktım vakit çabuk geçiyor kısa günler ya susamadan vakit geliyor, kilo vermeye engel olmaz canım, ramazanda ben 1 ay karatayla oruç tuttum sıcak ve 17 saatti, ne susadım ne acıktım, ilk hafta 1.5 kg verdim sonra durakladı....teşekkürler verdiğin güzel blgi içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…