Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

organik serbest ama hoca kendiniz yapın diyor tarifinide yazmış....

E güzelmis bu..sabahlari en büyük zevkim domates salatalık yeşillik dograyip uzerine bolca sumak ve nar ekşisi (artik z.yagida) dokmek..

Benim bi arkadaşim universitenin z.yagi bölümünü bitirmis ve balikesirde bi yerden dogal z.yagi ev yapimi nar ekşisi, dogal sabunlar pekmez getirtiyor..malum ic anadoluda cok kolay bulunmuyor bunlar. ..

maşşallah
o vazgeçmiş artık kandıramazsın da ,
benimki 4 aaylıktı dişleri çıktığı için yedek gıdaya başladık emmekten vazgeçti 4 ay da uyuduğu zaman ağzından emziği çıkarıp verirdim 8 ayda tamamen bırakmıştı...

ben bursadan gelen zeytinyağlı sabunları kullanıyorum çok güzel

Beyaz un kullandım ama çok az attım. Bi de azar azar yiyince çok daha az yemiş oluruz. Zaten dondurucuya attım çoğunu sonra canım çekince azıcık yerim yine. Napalım zararlı kaçamak yapmaktansa böylesi daha makbul

Sizede hayırlı cumalar
Bende ilk basladigimda korktum ekmeksiz nasil doyucam falan diye düşündüm ama yediklerim o kadar doyurdu ki surekli yanlış yaptigimi çok yedigimi sandim ayni gül ablanin kahvaltı örneği gibi yiyince insan cok zor acikiyor..
birde ilk günler porsiyonlarim cok fazlaydi anca doyuyordum zamanla vucudum alisti..ilk günler aksam 2 tabak fasulye ile doyuyorsam simdi 1 tabak yetiyor..

Kesinlikle cok daha makbul, dukana heves ettigim donemde yulaf kepeginden incirli kayisili cevizli bademli kurabiye yapmistim benim diyen zararli gidalar eline su dokemezdi o kadar lezzetli olmustu...
Yalniz çok güzel olduğu icin kacirabiliyo insan en iyisi hemen buzluga atmak:)

Şükret diyosun yani abla...abisi 2 yaşına kadar almisti anne sütünü bu da öyle olsaydi keşke
Bu arada sizin cocugunuzda erkenciymis diş konusunda benim ablamda 4 aylikken cikarmis dişini

Cok sevindim sonunda yapmissin abla sogan kavurmasıni..cok guzel gorunuyor afiyet,leptin olsun:))

teşekkür ederim canım...yarın da sıra yaptığım sucukları pişirmekte okan bey pişireceğiniz zamanı bekliyoruz yayınlayın bakalım tadı nasıl oldu diye sormuştu...yarın yayınlarım...

Yulaf kepeğiyle yaptığın kurabiyenin tarifini yazabilirmisin?

Son düzenleme:
masallah sayfaniz hic bos kalmiyor, benim biraz basim agriyor (regl olunca hep oluyor) hic keyfim yok arkadaslar sizlerle tanistigim icin gercekten cok memnun oldum, hepiniz ayri ayri ilgileniyorsunuz , ha bu arada tarifler cok güzel , ellerinize saglik bende yakinimizdaki ciftlikten sütümü alip dogal yogurdumu kendim evde mayaliyorum, ordan taze yumurtada alabiliyorum, zaten zeytinide cok severim, karatay tam bana uygun , diyet psikolojisine girdigim zaman birden kesiyorum yemeyi ve bunada en fazla bir hafta dayanabiliyorum , hemen 2-3 kilo verip sonradan bir aclik krizi ve yemeye veriyorum kendimi aninda geri aliyorum verdiklerimi iki senedir bu hep böyle oldu, yavas yavas sporuda hayatima sokmam lazim, evde eliptik bisikletimde var normal bisiklette, ayrica göbek aletimde var ama memnun kalmadim pek ondan yani hersey var ama bende is yok

Mydenizz dukan diyetini denemissiniz kilo verebilmismiydiniz, sonuc ne oldu acaba dukanlada cok zayiflayan varmis ama saglikli degil deniyor dukan icin

Yulaf kepeğiyle yaptığın kurabiyenin tarifini yazabilirmisin?

Tamamen uydurmasyon; ) uzerinden 3-4 ay gecti net hatirlamamakla birlikte şöyleydi;
3 kaşık y.kepegi, yogurt, pekmez, 2yumurta, iri iri kuruyemis ( antep fistigi, findik, ceviz, badem)
incir ve gunkurusu.1 kabartma tozu

Yogurdu kivama göre ayarlamıştım, pekmezide damak zevkime göre...
Çok yediriyor ama...kepekler sistikce de tokluk hissi artiyor

Bu karisimi yagli kağıt serili tepsiye sekilsiz sekilsiz kaşıkla koydum ve kurabiye ayarında pisirdim

Mydenizz dukan diyetini denemissiniz kilo verebilmismiydiniz, sonuc ne oldu acaba dukanlada cok zayiflayan varmis ama saglikli degil deniyor dukan icin

Tabii ki kilo veriliyor hemde cok hizli ama inanilmaz zorlandım hayata kustum resmen sadece et et et
1 hafta10 gun anca dayandim...saf protein günlerinde kalp carpintim oldu.surekli agiz kuruluğu...
Ve evdekilere ayri kendime ayri hazirlamakta cabası. .etide öyle karataydaki gibi tadinda yiyemiyorsun kofteye yarim sogandan fazla rendeleyemiyorsun yag yok vs.vs...
Kotulemek amacinda değilim ama cidden cok zor bi diyet..

Gerçekten çok güzel kilo veriliyor ama ne kadar dayanılırki!!!yağ yok çerez yok herşeyden önemlisi benim için zeytin yok. Ben zeytinsiz bir kahvaltı düşünemiyorum. Ben de 3 gün yaptım müthiş bir böbrek Ağrısı çok su içmeme rağmen! !eşimden de ağrıyı saklıyorum tabii çünkü çok kızmıştı dukana başladım diye. Aynı zamanda korkunç baş ağrısı hiç sevmedim. Ayrı yemek olayı zaten bıktırır insanı. Karatay gibisi var mı ya canım hocam yaaaaa))))

Ben 35 sene al ver devam ettim yo_yo diyetlerle...karatay diyet degil saglikli beslenme oldugu icin 6 aydir kg almadan devam ediyorum...sende baslayinca farklari anlayacaksin digerlerinde az az yeniyor bunda ac kalmak yok doymak zorundasin biz artik keyfini cikariyor hayatimizi karataya indeksleyip yemeklrimizide ona gore yapiyoruz enerjik ve zindeyiz mutluyuz....baslayinca farki goreceksin ...bisiklet ve diger alelerde var ..süt.yogurt.yunurtada tamam..o zaman sadece beyne format atmak kaliyor

Eşinden bahsetmisken onun karatayi nasil gidiyor...

Sporumu bitirdim, barfiks çok iyi karın bölgesi için. :) Herkes evine bir barfiks alsın. :) Ama çok zor.

Son düzenleme:
Sporumu bitirdim, barfiks çok iyi karın bölgesi için. :) Herkes evine bir barfiks alsın. :) Ama çok zor.
adini hic duymadim, spor aletimidir, dündü galiba bir arkadas 12 dakikalik bir sporu önermisti onuda bir inceleyeyim bakalim yarim saat kadar eliptikte kardiyo yapip birazda karin egzersizi yapsam iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…