iyi geceler arkadaslar bas agrim hala gecmedi yatsam iyi olacak gözlerime vurdu agri , mutlu ve güzel bir haftasonu gecirmeniz dilegiyle hoscakalin
sohbete daldım menümü yazmayı unuttum..Allaaaaam kendime inanamıyorum yine hiç kaçamağım yok
sabah 10,30 KKK + yeşil soğanlı yumurta(canım arkadaşım minikkelebek önermişti bu da çok güzel oldu tavsiye ederim)+ yarım kase nar
Akşam:18,30 tarhana çorbası, karnabahar haşlaması (kocaman bi tabak),sarımsaklı yoğurt,salata
spor: jillian 1/3 (çok daha rahat yaptım bu gün)
su: 3,5 lt, 1 tane yeşil çay
herkese iyi geceler
Süpersin canimmmmm....hem kacamak yok hem spor helal sana alkis....cepten girince alkis smile yapamadim :)....iyi geceler
teşekkür ederim..bu motivasyonun baş mimarı sensin biliyorsun di mi abla
sonra da tokat korkusu
Eşinden bahsetmisken onun karatayi nasil gidiyor...
adini hic duymadim, spor aletimidir, dündü galiba bir arkadas 12 dakikalik bir sporu önermisti onuda bir inceleyeyim bakalim yarim saat kadar eliptikte kardiyo yapip birazda karin egzersizi yapsam iyi olur
Gobekte kucülme oldumu
Günaydınnnnn
İyi haftasonları herkeseeee:124:
Dün giremedim bi türlü nete şimdide baktım baya sayfa olmuş maşallah..
Dünkü menümü yazayım
Sabah kkk
Öğlen klasık menüm yoğurt elma
Akşam ıspanak kavurma biraz bulgurlu kıymalı, kuru fasülye , ev yapımı lahana turşum olmuş onun yanındada kuru soğan yedim
2,5 Litre limonlu su ve de ıhlamur sabah 10gibi de şekersiz türk kahvesi
Barfiks demire asılıyorsunda, kendini yukarıya çekiyorsun, o oluyor. Ama ben hala yukarıya tam çekemiyorum. Bacağı kaldırma yapıyorum, karın için. :)adini hic duymadim, spor aletimidir, dündü galiba bir arkadas 12 dakikalik bir sporu önermisti onuda bir inceleyeyim bakalim yarim saat kadar eliptikte kardiyo yapip birazda karin egzersizi yapsam iyi olur
Barfiks demire asılıyorsunda, kendini yukarıya çekiyorsun, o oluyor. Ama ben hala yukarıya tam çekemiyorum. Bacağı kaldırma yapıyorum, karın için. :)
mydeniz paylaşmıştı, kaydettim bende.
:)))))Sen 47 kg lluk vucudu kaldiramiyorsun biz tonlarca agirliktaki vucutlari nasil kaldiralim...:):)biz barfiks degil ancay yerfiks yapariz...:):):)
iyi yapmissin gule gule kullan,,hoca seramik oneriyor zaten fiatida iyiymis resmini yayinla bi bakayim ...:)))))
Eminönünden keten tohumum için öğütücü aldım. Akrilikmiş, iyi dedi bakalım. Alt kısmı seramikmiş. Tuz için olanı zaten çankırı tuzdan alacağım.
En sevdiğim çeçil peynirinden aldım.
Afiyet olsun canim,Eki Görüntüle 878350
Kahvaltım, zeytinlerin hepsini bitiremedim. Kalpli tabaktaki de süt kaymağı. Soğanlı yumurta, ben önceden yapıyormuşum, annem öyle söylüyor ama hiç hatırlamıyorum.
iyi yapmissin gule gule kullan,,hoca seramik oneriyor zaten fiatida iyiymis resmini yayinla bi bakayim ...
masallah sayfaniz hic bos kalmiyor, benim biraz basim agriyor (regl olunca hep oluyor) hic keyfim yok arkadaslar sizlerle tanistigim icin gercekten cok memnun oldum, hepiniz ayri ayri ilgileniyorsunuz , ha bu arada tarifler cok güzel , ellerinize saglik bende yakinimizdaki ciftlikten sütümü alip dogal yogurdumu kendim evde mayaliyorum, ordan taze yumurtada alabiliyorum, zaten zeytinide cok severim, karatay tam bana uygun , diyet psikolojisine girdigim zaman birden kesiyorum yemeyi ve bunada en fazla bir hafta dayanabiliyorum , hemen 2-3 kilo verip sonradan bir aclik krizi ve yemeye veriyorum kendimi aninda geri aliyorum verdiklerimi iki senedir bu hep böyle oldu, yavas yavas sporuda hayatima sokmam lazim, evde eliptik bisikletimde var normal bisiklette, ayrica göbek aletimde var ama memnun kalmadim pek ondan yani hersey var ama bende is yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?