Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

iyi geceler arkadaslar bas agrim hala gecmedi yatsam iyi olacak gözlerime vurdu agri , mutlu ve güzel bir haftasonu gecirmeniz dilegiyle hoscakalin

sohbete daldım menümü yazmayı unuttum..Allaaaaam kendime inanamıyorum yine hiç kaçamağım yok

sabah 10,30 KKK + yeşil soğanlı yumurta(canım arkadaşım minikkelebek önermişti bu da çok güzel oldu tavsiye ederim)+ yarım kase nar

Akşam:18,30 tarhana çorbası, karnabahar haşlaması (kocaman bi tabak),sarımsaklı yoğurt,salata

spor: jillian 1/3 (çok daha rahat yaptım bu gün)
su: 3,5 lt, 1 tane yeşil çay

herkese iyi geceler

Süpersin canimmmmm....hem kacamak yok hem spor helal sana alkis....cepten girince alkis smile yapamadim :)....iyi geceler

Günaydınnnnn
İyi haftasonları herkeseeee:124:
Dün giremedim bi türlü nete şimdide baktım baya sayfa olmuş maşallah..
Dünkü menümü yazayım
Sabah kkk
Öğlen klasık menüm yoğurt elma
Akşam ıspanak kavurma biraz bulgurlu kıymalı, kuru fasülye , ev yapımı lahana turşum olmuş onun yanındada kuru soğan yedim

2,5 Litre limonlu su ve de ıhlamur sabah 10gibi de şekersiz türk kahvesi

Gunaydin canim...afiyet leptin olsun sanada iyi hafta sonlari, biz muhabbeti cogalttik artik her firsatta burdayiz tam kadinlar klubune dondu:) hem karatay hem muhabbet nazar degmesin topigimize,,menuler guzel kacamak yok hadi bakalim pazaresi tartiya:)

adini hic duymadim, spor aletimidir, dündü galiba bir arkadas 12 dakikalik bir sporu önermisti onuda bir inceleyeyim bakalim yarim saat kadar eliptikte kardiyo yapip birazda karin egzersizi yapsam iyi olur
Barfiks demire asılıyorsunda, kendini yukarıya çekiyorsun, o oluyor. Ama ben hala yukarıya tam çekemiyorum. Bacağı kaldırma yapıyorum, karın için. :)
mydeniz paylaşmıştı, kaydettim bende.

Barfiks demire asılıyorsunda, kendini yukarıya çekiyorsun, o oluyor. Ama ben hala yukarıya tam çekemiyorum. Bacağı kaldırma yapıyorum, karın için. :)
mydeniz paylaşmıştı, kaydettim bende.

Sen 47 kg lluk vucudu kaldiramiyorsun biz tonlarca agirliktaki vucutlari nasil kaldiralim...:):)biz barfiks degil ancay yerfiks yapariz...:):):)

Sen 47 kg lluk vucudu kaldiramiyorsun biz tonlarca agirliktaki vucutlari nasil kaldiralim...:):)biz barfiks degil ancay yerfiks yapariz...:):):)
:)))))
Eminönünden keten tohumum için öğütücü aldım. Akrilikmiş, iyi dedi bakalım. Alt kısmı seramikmiş. Tuz için olanı zaten çankırı tuzdan alacağım.
En sevdiğim çeçil peynirinden aldım.

Kahvaltım, zeytinlerin hepsini bitiremedim. Kalpli tabaktaki de süt kaymağı. Soğanlı yumurta, ben önceden yapıyormuşum, annem öyle söylüyor ama hiç hatırlamıyorum.

iyi yapmissin gule gule kullan,,hoca seramik oneriyor zaten fiatida iyiymis resmini yayinla bi bakayim ...

iyi yapmissin gule gule kullan,,hoca seramik oneriyor zaten fiatida iyiymis resmini yayinla bi bakayim ...

Tamamı seramik değil ama, öğütücü kısmı seramik, kurusun çekip ekleyeceğim fotoğrafını. Akrilikmiş, kaliteli bu dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum.

merhaba .
bir sorum olacaktı.eliptik bisikletinizin modeli ve markasından memnunmusunuz. bende bu aralar alacağım, iyibir şey olsun istiyorum.

Bugünkü menüm
11.30 kkk
Akşama içli köfte yaptım bir de kabak yemeği yanında salata yoğurt. 17.30gibi yiycem inşallah:))))))

Alıntı yapıp, mesajlara cevap alınca bildirim geliyordu, şu an gelmiyor. Neden acaba bilginiz varmı. Çok iyi oluyordu o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…