sen listesi geriden takip ediyorsun canım.....bundan sonra her pazartesi iş ve tartı günü unutma...
Siz de çok zayıfsınız,ben kendime derdim ama ben yine 52-53 lerdeydimm..Ben zayıflığı seviyorum gerçi,maşallah sizede..
Zeytinyağını bende yemeklerde ,yemeğin çeşidine göre kullanıyorum...Soğuk sıkım köy yağını çiğden tüketirim ,salatalar v.s.
Sızmayağı yemeklerde..ama en çok tereyağını kullanıyorum.Bazı yemeklere tereyağ daha çok yakışıyor..
Fındıkyağı hiç kullanmadım,benden bundan sonra almayı düşünüyorum..
Bu hafta pazara gidemedi eşim,pazara gidilmeyincede ev -dolap bereketsiz kalıyor sanki..
Yarın işyerime yakın pazar kuruluyor,sabahtan gidip alim gönlüm açılsın..yeşilliği pazarı çok seviyorum...
Dün akşam;7,30 gibi
Kıymalı karnıbahar
Mantarlı Tarhana çorbası
Bulgur pilavı
Turplu-havuçku yoğurt salatası..
Sabah 7,30
kkk+2 çay kaşığı dut pekmezi :)
Ben anneme dün şöyle söyledim. Zeytinyağı daha pahalı ama, daha bereketli, ayçiçeğini ne kadar kullanıyorsan yemekte, zeytinyağını yarısı kadar kullanacaksın. 1 ayda bitmeyecek 2 ayda bitecek. Hem daha az fiyatlı diye, ileride hasta olup doktora daha fazla para vereceksin dedim. Ben alıp eve götüreceğim ama çalışıyorum, ben yine ayçiçeği yağı yemek zorunda kalacağım. Evde sızma zeytinyağı var ama salatalar için kullanıyorduk, küçük miktar alıyorduk.
Sızma zeytinyağını sıcak yemeklere de kullanıyormusunuz? Ben kullanılabilir diye biliyorum ama tam emin değilim.
Benim boyum uzun değil, boyuma göre kilom normal, kilolu olmadım hiçbir zaman, daha küçük yaşlarda 45'teydim, en fazla 50'ye çıktım, aşırı yememe rağmen. 47-48'de iyi oluyorum. Sadece göbek sorunum var. :) Hatta son zamanlarda pişmaniye, kağıt helva abartmıştım. :) Ama belki bu aralar Karatay'a başlamasaydım yaş ilerledikçe daha çok kilo almaya meyilli olabilirdim. Karataydan önce, zaten şekersiz çay içerim yıllardır ve yine gazlı içecek içmedim uzun zamandır. Hiçte aramadım.
Tereyağı pirinç pilavında da çok güzel oluyordu artık pirinç yok, bulgur var ama. :) Zaten pirinç pilavına düşkün değildim. Zor olmadı benim için. Zeytinyağını da seviyorum zaten. Salatalarda kullanıyordum.
Ben sızma zeytinyağını sıcak yemeklere kullanıyorum ama kısık ateşte pişiriyorum. fındık yağı konusunda bi fikriniz varmı
Anladım ..ben 167 yim..3-4 ay önceki zayıf halimi özledim ,akşam biraz isyan eder gibi oldum,kilo aldım diye..yaklaşık 9 senedir hiç kilo almıyordum insan alışınca..aldığım 3-4 kilo bile nasıl farkediliyor gerçi ben farkediyorum ,herkes nerde diyor :)))
Sabır,doğum yapayım da şurda 10 aya kadar bişey kalmaz sanırım :)) Sağlıkla doğum yapayım önce :)) Çok şey istiyoruz valla..
Pantolon giymeyi özledim,hamile pantolonları bana bol geliyor,tayt giymekten sıkıldım ..
Gül ablacım,bende uzun zamandır ayçiçeğiyağı kullanmıyorum,zeytinyağı olmasa bile tereyağla idare ederdim..
Şimdi daha dikkatliyim..Bitmeden alıyorum...
SOĞANI suyla kavuranlar varmış ben denemedim güzel olmaz diye zeytinyağını yemeğe enson döküyolarmış
Anladım ..ben 167 yim..3-4 ay önceki zayıf halimi özledim ,akşam biraz isyan eder gibi oldum,kilo aldım diye..yaklaşık 9 senedir hiç kilo almıyordum insan alışınca..aldığım 3-4 kilo bile nasıl farkediliyor gerçi ben farkediyorum ,herkes nerde diyor :)))
Sabır,doğum yapayım da şurda 10 aya kadar bişey kalmaz sanırım :)) Sağlıkla doğum yapayım önce :)) Çok şey istiyoruz valla..
Pantolon giymeyi özledim,hamile pantolonları bana bol geliyor,tayt giymekten sıkıldım ..
Gül ablacım,bende uzun zamandır ayçiçeğiyağı kullanmıyorum,zeytinyağı olmasa bile tereyağla idare ederdim..
Şimdi daha dikkatliyim..Bitmeden alıyorum...
Kayısıyı ara öğünde biraz fazla kaçırdım, dişim ağrıyor. Ağzıma karanfil attım. Leptin'e etki edermi?
ara öğünü kaç saat sonra yaptın..5 saatten önceyse zaten leptin bozulmuş..
karanfil de beyne bir tat verdiği için azda olsa etkiler ....
KİLO VERENLER
Fmgenc -%1,538:119:
Gulhatun %-0,909
Kaania -%-0.36
SABİT KALANLAR
ALPRMUS :18:
Gul_0663:18:
gly35:18:
KİLO ALANLAR
Mydenizzz %+0.594
RuweYDaa %+0.129
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Ekin06 :44:
8:15 gibi bitti kahvaltım.
12:51 de ara yaptım.
�� o zaman 3 öğün olacak. Yediklerim ana öğün yemeği gibi olmayınca bende ara öğün diye düşündüm. :) Akşam da yiyeceğim. :)bu ara değil ana öğün olmuş canım..4.5 saat olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?