Kilo verenleri tebrik ediyorum ben de. Ben hafta sonu ve dün şehir dışındaydım o nedenle bildirim yapamadım. Kilomu bilmiyorumBu hafta sonu yine seyahat var ama bildirim yapacağım haftaya pazartesi.
sabah 10:00 kkk
akşam16:00 etli patlıcan,yoğurt,salata,1 mandalina
öğnlerim kendiliğinden 2 ye düştü öğlen hiç acıkmıyorum bu iyi bişey sanırım:))
şimdi akşam acıkırsam süt,yoğurt,ayran,su başka herşey yasak dimi
😄 o zaman 3 öğün olacak. Yediklerim ana öğün yemeği gibi olmayınca bende ara öğün diye düşündüm. :) Akşam da yiyeceğim. :)
Un, pirinç içermeyen çorbalar olabilir. Hazır çorbalar olmayacak.kızlar bu diyette hangi çorbaları içebilrz yayla çorbasıiçilebilr mi mesela ne diyorsunuz ?
kızlar bu diyette hangi çorbaları içebilrz yayla çorbasıiçilebilr mi mesela ne diyorsunuz ?
Öğlen 12,30 gibi
Kocaman tabakta ıspanak-yoğurt
Tarhana çorbası
Armut-mandalina-üzüm az az yedim ..
Benim canım karamelli bişeyler istiyor arkadaşlar,yanık şekerde çok zararlı..nefsimi nasıl köreltsem acaba ?
Yayla çorbası içilebilir tabi,ama bulgurla veya yarmayla yaparsanız tam karataya uygun olur..
Tarhana çorbası tam buğday unundan yapılıyorsa içilebilir biliyorum ben içiyorum..
Başka;
Kırmızı mercimek,yeşil mercimek,kelle-paça severseniz (ben kemikli dana etini haşlayıp,içine yoğurt-limon terbiye ediyorum,sonra bol sirke-sarımsak çok güzel oluyor) rahatlıkla yapıp içebilirsiniz.
Doğru mu Gül ablacım :)
buna ilaveten şehriyeli çorbalarda olmayacak....bazıları şehriyeyi undan saymıyorlarUn, pirinç içermeyen çorbalar olabilir. Hazır çorbalar olmayacak.
Yayla çorbası içilebilir tabi,ama bulgurla veya yarmayla yaparsanız tam karataya uygun olur..
Tarhana çorbası tam buğday unundan yapılıyorsa içilebilir biliyorum ben içiyorum..
Başka;
Kırmızı mercimek,yeşil mercimek,kelle-paça severseniz (ben kemikli dana etini haşlayıp,içine yoğurt-limon terbiye ediyorum,sonra bol sirke-sarımsak çok güzel oluyor) rahatlıkla yapıp içebilirsiniz.
Doğru mu Gül ablacım :)
çok teşekkürler.. ama yurtta kaldığım için ve kendi yemeklerimi kendim yapamadığım için biraz sıkıntı oluyor malesef yemek işi bana.. normalde bütün çorbaları severek içerim ama diyetin kurallarından dolayı sormadan içmeyim dedim.
karamel deyince yazacak bişey bulamadım...şekeri ve tatlıları hayatımızdan çıkarınca sana ne tavsiye edeceğimi şaşırdım...
%80 li çikolata yesen, yada
karatay lokumu yapabilirsin
Malzeme
1/2 Çay bardağı çiğ fındık,
2/3 Çay bardağı ceviz,
1/2 Çay bardağı çiğ badem,
4 Adet iri hurma
4 Adet incir
9-10 Adet günkurusu kayısı
Hindistan cevizi
1 Çay kaşığı tarçın,
Bu malzemeden ceviz büyüklüğünde 25- 30 adet Karatay Lokumu yapılabiliyor.
Ceviz, çiğ fındık, çiğ badem öğütücüde (rondo) toz haline gelmeyecek şekilde iri çekilir. Ardından hurma, incir ve günkursu kayısı da eklenerek birlikte bir kez daha çekilir. El ile iri bir iriir bilye büyüklüğünde toplar yapılır, Hindistan cevizine bulanarak servis tabağına dizilir.
canım yurtta yaşam çok zor allah yardımcınız olsun...
yurtta ne çıkarsa onu yemek zorundaysan sen de uygulayabildiğin kadar yaparsın aç kalmak yok karatay da ,aç kalmamak için 1-2 kaşık yersin karataya uymayanlardan , leptin çalışsın diyede aradaki saatlere ve akşam 8 den sonraya dikkat edersin
sen akşam 8 den sonra dayanamıyorsun 4 te yersen hiç dayanamazsın canım...4 çok erken ben bile 18.30 da yiyorum ...
7-8 arası yarım öğün yap bence
bişey değil canım...oğluşunda sever oda arada atıştırÇikolata yerim olmassa artık..
Tarifi kaydettim,yapıp arada atıştırmak lazım,çok teşekkür ederim.
gerçekten çok zor gerçi ben özel yurtta kalıyorum abla çok güzel yemekler yapıyor hepsini yemek istiyorm malesesabah 12 de kahvaltı etmiştm bugn ilk günüm alışveriş falan yaptım 12 oldu saat. 5 saat oldu daha hiç acıkmadım da ayarlayım diyorm yemeğimi.. kendi yemeklerimi yapma imkanm olsa kesinlikle yemeklere de uyardım ama
1avuc cig kaju 1 kucuk yerli muz ve 1bardak kefir sade, bu nasil yarim ogunse artik idare edin
1avuc cig kaju 1 kucuk yerli muz ve 1bardak kefir sade, bu nasil yarim ogunse artik idare edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?