Saban duruşu nedir canim?
Ben de esneme hareketi yapıyorum agrim olmasın diye.ebru Şallı diyordu.hemde laktik asit miydi neydii onu uretmezmis vucut
Saban duruşu nedir canim?
Ben de esneme hareketi yapıyorum agrim olmasın diye.ebru Şallı diyordu.hemde laktik asit miydi neydii onu uretmezmis vucut
:))) çok güldüm kendime. .altta video paylasmissin ben onu reklam diye transit gectim..Cep ten girince her arkadasin yazısının altinda reklam oluyor
Paylaştığım videodaki duruş. Birde 1,5 yılı geçmiştir, her sabah 5 tibet egzersizlerini yapıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Saban Duruşunun Yararları
Gerilim ve stresi giderir
Metabolik hızı düzenler
Vücuttaki hormon düzeylerini kontroledentiroidi harekete geçirir
Karın kaslarını harekete geçirir.
Hormonların kontrol altına alınması, cilt durumunda büyük bir değişikliğe yol açabilir.
Eğer yogaya yeni başladıysanız, bu duruşu uygulamadan önce bir yoga uzmanına danışın.
Alıntıdır.
Ebru Şallı'nın hundred hareketini yapıyormusun, yapıyorsan nasıl, işe yarıyormu? Ben birkaç yıl önce yapmıştım ama tabi yanlış yapıyormuşum. Mekik yaparken karın kaslarını hep sıkmak gerekiyormuş. :) Şimdi hundred ekledim hareketlerime, inşallah iyi gelecek.
Canım sagol açıklama için. .yoga yapmadan yapilamiyor mu
İşe yaramaz miii hemde nasil..bende karin deformasyonu seninle kiyaslanamaz bile hem kilomuzda epey farkli..belki bu sebepten bende çok işe yaradi..gecen ay düzenli 2 -3 haffta yapmistim sadece o hareketi degil.40 dk tum videoyu..sonra malzemeleri tamamlamak icin ara verdim daha baslicam..
Bu arada pilatese başladıktan sonra saban duruşunu deneyebilirim kademe.kademe.su an sakatlanirim
Karnibahar yesilmercimek corba
Yogurt
Kirmizi biberli yumurtali kiyma kavurmasi
Saat 6 da yedim yemegimi saat 8 30 da aciktim 1 cay bardagi karisik kabak ve aycegirdegi ve bir kase kalan kiyma kavurmasini yedim . Leptini bozduk fakat zararli degil enazindan yediklerim
Siz ne dersinuz
Buarada cankiri tuzunda ahsap seramik ucly degirmenler indirimde
Sabah 3 yumurtali kkk
Aksam
Yesil nercimek corba
Karnibahar
Ispanak
İyi Akşamlar herkese
sabah 10.30 KKK
15.30 5-6 gunkurusu ve findik ceviz
18.30 izgara kofte salata ayran
Spor yokk yapacak halimde yok.bu gun regl oldum..tarti aldi başını gidiyor..pazartesiye kadar gerçek kiloma dönebilir miyim acaba!!!
buraya kadar menün güzel...İyi akşamlar iyi haftasonları :)
Sabah 8.30 yumurtamı bol tereyağlı ve soğanlı yaptım üstünede baharatlar attım çok hoş oldu.. zeytin peynir yerfıstığı ile birlikte kkk
Saat 3 gibi acıktım yerfıstığı yedim yoğurtla birlikte yoğurun içinede kuru hane pul biber birazda kuru reyhan attım çok hoş oldu
Akşam 7.15 dünden kalan bamya yı yedim yanında turp salata soğan
Ben bişi yaptımdayanamadım azıcık çiğ köfte yedim.. 3 sıkım kadarcık ama
iyi akşamlar canım..
yediklerinde kaçamak yok şişliğinde pazartesiye kalmaz ...pazartesiye yarışta kim 1. olacak az kaldı
Abla parmaklarimi bile kapatirken hissediyorum. .bu ay normaldende şişim.kullandigim hormon ilaci sebep oldu.hic kacamagim yok..canimda istemiyor zaten sadece bu gun 2 defa gunkurusu yedim o kadar..pzt yi heyecanla bekliyorum.her ne kadar iddiam olmasada.. ama haftaya inşallah listeyi zorlarim
Iyi geceler
Umarim sen bu hafta eksiyi görürsün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?