• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi

KAHVALTI
Kahvaltı öncesi, yani evden çıkmadan, hurma. 2 TANECİK, BİTTİ ZATEN :)
ARDINDAN KÜÇÜK BİR KASE YOĞURT.

10:45
DOMATES, SALATALIK, HAVUÇ, BİBER
15 AD. VARDIR, ZEYTİN (ZEYTİNYAĞI İLE)
fındık
Beyaz peynir
Siyah Çay (limonlu)

TÜRK KAHVESİ
KUŞBURNU ÇAYI (HAZIR DEĞİL)
SU

Akşam Yemeği 17:00
KARNIBAHAR
ÇEYREK SOĞAN (büyük boydu soğan)
Biraz Fındık (yarım saat sonra)

Çay içeceğim şimdi 20:30

Şimdi evde et suyu çorba var, yiyemeyeceğim, en sevdiğim. Karalahana sarmasıda var. En iyisi bir kaba biraz koyayım, yarın götürürüm. :1:

Gül ablacım gördüm sucukları ellerine sağlık Çok güzel görünüyorlar..
Bugünkü menüme gelince sabah geç kalıyodum işe bir yumurta yarım çb cevizli azıcık peynir 10tane yeşil zeytin yedim bide mandalina
Öğlen bir portakal doğradım yoğurdun içine yanındada kalan yarım çb cevizimi yedim( evden çıkarken yanıma almıştım)
Akşamda eşimin annesi urfalı oranın yumurtalı köftesi var ( çiğ köfte gibi oluyor ama içine et değil bol z.yağı ve tereyağında pişirilen yumurta koyuluyor) ondan yedim yannda börülce salatası bi kaç tanede dünden kalan lahana sarmasından yedim

teşekkür ederim canım...
afiyet olsun :56: menün güzel olmuş

Iyi aksamlar ogle mercimekli kofte yumurtali karnabahar yogurt yedim aksam 1 muz ve yaninda sut ictim

bu kadarcıkla doyulurmu canım..gece yine acıkacaksın...muzu yumurta yerine sayıyorum ve kızmıyorum...muz yerli olacak ve günde bir taneyi geçmeyecek ona dikkat et canım...

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi

KAHVALTI
Kahvaltı öncesi, yani evden çıkmadan, hurma. 2 TANECİK, BİTTİ ZATEN :)
ARDINDAN KÜÇÜK BİR KASE YOĞURT.

10:45
DOMATES, SALATALIK, HAVUÇ, BİBER
15 AD. VARDIR, ZEYTİN (ZEYTİNYAĞI İLE)
fındık
Beyaz peynir
Siyah Çay (limonlu)

TÜRK KAHVESİ
KUŞBURNU ÇAYI (HAZIR DEĞİL)
SU

Akşam Yemeği 17:00
KARNIBAHAR
ÇEYREK SOĞAN (büyük boydu soğan)
Biraz Fındık (yarım saat sonra)

Çay içeceğim şimdi 20:30

Şimdi evde et suyu çorba var, yiyemeyeceğim, en sevdiğim. Karalahana sarmasıda var. En iyisi bir kaba biraz koyayım, yarın götürürüm. :1:

bide iki tanecik demiş sanki küçücük bişey miş gibi...:57:

Iyi aksamlar herkese
Bu sabah
08.30 'da KKK
16.30 1 bardak süt, bi kac kaşık yoğurt
18.30 çorba, mercimek yemegi, taze fasulye, yogurt
2saat sonra acik çay

Spor yürüyüş yapacagim birazdan
3 lt su

Bakalim sabah tartı ne gosterecek...

Iyi aksamlar herkese
Bu sabah
08.30 'da KKK
16.30 1 bardak süt, bi kac kaşık yoğurt
18.30 çorba, mercimek yemegi, taze fasulye, yogurt
2saat sonra acik çay

Spor yürüyüş yapacagim birazdan
3 lt su

Bakalim sabah tartı ne gosterecek...

kesin verirsin canım....iyi gidiyorsun,,,:21:

sabah...KKK
akşam...mangalda hamsi,yarım alabalık...salata..roka..helva...
bol su

Mangalda hamsiii tek gecerim süper bi lezzet..alabalikta öyle ..haftada 2 gin muhakkak yapariz..abla hamsiyi balik tavasinin tabanini tepsi yaglar gibi yaglayip hafif ateste pisiriyorum dogru mu?

Eline sağlık gül abla şimdi gördüm. .çok iştah açıcı görünüyor afiyet olsun sana da sucugu cok seven kizina da:)
teşekkür ederim canım...
Mangalda hamsiii tek gecerim süper bi lezzet..alabalikta öyle ..haftada 2 gin muhakkak yapariz..abla hamsiyi balik tavasinin tabanini tepsi yaglar gibi yaglayip hafif ateste pisiriyorum dogru mu?

ben hamsiye bayılırım dışarda balık yiyecektik yine hamsiyi tercih ettim arkadaşım da alabalık aldı bölüştük :1:
doğru canım bende öyle yapıyorum, yaptığın yağ önemli sızma yada soğuksıkım olmalı onlar transa dönüşmüyor...

dün akşam
yeşil mercimek çorbası
kıymalı karnıbahar
bulgurlu pırasa

leslie 4 mil

sabah
tereyağında yumurta
fındık
4 tane kaymaklı kayısı
3 çeşit zeytin
trabzon peyniri
turp kıvırcık hepsimnin üstüne soğuk sıkım zeytinyağı

öğle yoğurt içine fındık ve yaban mersini attım onu yiycem

kilo vermek istiyorum ....

Günaydın arkadaşlar,
dünkü menüm;
sabah 7.30 kkk
12.30 kıymalı bulgurlu lahana sarma salata yoğurt, iki kaşık kurufasulye
19.00 kuzu pirzola salata yoğurt

annemle kardeşim var akşam kestane pişirdiler teflonda ben yemedim:14:

Günaydın,

Akşam 7 gibi ;

Buğday çorbası
Brokoli -yoğurt
(Yanlız kaçamaklarım var,yazmayım dedim,eşim hamile olduğum için getiriyor getirme diyorum canım istemiyor diyorum,1-2 onun zoruyla ağzıma atıyorum..ama uzun zamandır unlu mamüller yemeyince nasıl tatsız geliyor anlatamam)

Sabah ;

Maydonozlu -beyaz peynirli-tereyağlı yumurta (sağlıklı yaşıyoruz dan kıskandım)
15 Zeytin
Ceviz
1 çay kaşığı Tereyağ
1 kaşık kaymak(yoğurt için süt alıyorum onun kaymağı)
Peyni
Siyah çay..

Şimdi de su içiyorum..

Saat 11 de dr.randevumuz var,sonrada öğretmenler günü kutlamamız..

Herkese sağlıklı beslenmeler:))))

bu kadarcıkla doyulurmu canım..gece yine acıkacaksın...muzu yumurta yerine sayıyorum ve kızmıyorum...muz yerli olacak ve günde bir taneyi geçmeyecek ona dikkat et canım...

yine haklı çıktın abla acıktım ve soğanlı yumurta yaptım akşam 9 da yanında domatesle yedim :17: eşimle biyere yetişmeye çalışıyoduk o yemek yemiş eve gelmeden bende aceleyle çantama bir muz bi küçük kutu da süt atabildim keşke biraz da kuruyemiş alsaydım diye pişman oldum yolda..
yumurtam kalmamış yine mecburen muz la yapcam kahvaltımı peynir zeytin badem ve boll yeşillikk.. öğleye ve gitcem bugün temizlik yapan abla bana yemek yapcaktı karatayın mantığını anlattım bakalım umarım yanlış şeyler yapmamıştır :))

Izmir'de bugün kapkaranlık ve kasvetli bir hava olsa da herkese günaydın :)
Dün;
10:00 KKK
15:00 1 nar , 4-5 ceviz (cevizleri narın içine kırıyorum kaşık kaşık yiyorum çok lezzetli) ve Omega 3 haplarım. Öğlen yemek yemedim ama omega 3 ü içerken antioksidan olarak bişeyler yemem lazım diye narı ara öğün yapıyorum. İçinde ceviz olmasa midemi kıyıyor ama cevizle daha iyi oluyor.
18:30 'da kıymalı yumurtalı pide, roka ve ayran.
Gül abla çok düşündüm yemeden önce kızar mısın diye ama pide incecik lahmacun hamurundandı, üzerinde bol kıyma ve yumurta vardı. Yağ da vardı ama ne yağı bilmiyorum tabi :( Pideci köy tereyağı ya da zeytinyağı kullanacak değil demi?? Ama 18:30 dan sonra tek bir bardak ayran içtim sadece başka birşey yok.

dün akşam
yeşil mercimek çorbası
kıymalı karnıbahar
bulgurlu pırasa

leslie 4 mil

sabah
tereyağında yumurta
fındık
4 tane kaymaklı kayısı
3 çeşit zeytin
trabzon peyniri
turp kıvırcık hepsimnin üstüne soğuk sıkım zeytinyağı

öğle yoğurt içine fındık ve yaban mersini attım onu yiycem

kilo vermek istiyorum ....

bu gidişle pazartesiye - göreceksin canım iyi gidiyorsun...:46:

Günaydın,

Akşam 7 gibi ;

Buğday çorbası
Brokoli -yoğurt
(Yanlız kaçamaklarım var,yazmayım dedim,eşim hamile olduğum için getiriyor getirme diyorum canım istemiyor diyorum,1-2 onun zoruyla ağzıma atıyorum..ama uzun zamandır unlu mamüller yemeyince nasıl tatsız geliyor anlatamam)

Sabah ;

Maydonozlu -beyaz peynirli-tereyağlı yumurta (sağlıklı yaşıyoruz dan kıskandım)
15 Zeytin
Ceviz
1 çay kaşığı Tereyağ
1 kaşık kaymak(yoğurt için süt alıyorum onun kaymağı)
Peyni
Siyah çay..

Şimdi de su içiyorum..

Saat 11 de dr.randevumuz var,sonrada öğretmenler günü kutlamamız..

Herkese sağlıklı beslenmeler:))))

sen hamilesin o kadar kaçamakta olsun canım:1: güzel haberler bekliyoruz ....inşallah kızdır...:36:

yine haklı çıktın abla acıktım ve soğanlı yumurta yaptım akşam 9 da yanında domatesle yedim :17: eşimle biyere yetişmeye çalışıyoduk o yemek yemiş eve gelmeden bende aceleyle çantama bir muz bi küçük kutu da süt atabildim keşke biraz da kuruyemiş alsaydım diye pişman oldum yolda..
yumurtam kalmamış yine mecburen muz la yapcam kahvaltımı peynir zeytin badem ve boll yeşillikk.. öğleye ve gitcem bugün temizlik yapan abla bana yemek yapcaktı karatayın mantığını anlattım bakalım umarım yanlış şeyler yapmamıştır :))

canım artık evdeki herşeyide karataya uygun almaya çalış çantandada hep kuruyemiş bulunsun, sofradan aç kalkma doyana kadar ye ki acıkmayasın...

Izmir'de bugün kapkaranlık ve kasvetli bir hava olsa da herkese günaydın :)
Dün;
10:00 KKK
15:00 1 nar , 4-5 ceviz (cevizleri narın içine kırıyorum kaşık kaşık yiyorum çok lezzetli) ve Omega 3 haplarım. Öğlen yemek yemedim ama omega 3 ü içerken antioksidan olarak bişeyler yemem lazım diye narı ara öğün yapıyorum. İçinde ceviz olmasa midemi kıyıyor ama cevizle daha iyi oluyor.
18:30 'da kıymalı yumurtalı pide, roka ve ayran.
Gül abla çok düşündüm yemeden önce kızar mısın diye ama pide incecik lahmacun hamurundandı, üzerinde bol kıyma ve yumurta vardı. Yağ da vardı ama ne yağı bilmiyorum tabi :( Pideci köy tereyağı ya da zeytinyağı kullanacak değil demi?? Ama 18:30 dan sonra tek bir bardak ayran içtim sadece başka birşey yok.

pideyi okuyunca tam kızıyordum devamını okuyunca vazgeçtim...:52:...kg verdikten sonra lavaş, köy yufkası falan yenilebilecek onun için bir an önce kg verinde onlardan yeyin ...:52::52::52:

Back