Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bu sağlıklı yaşıyoruz nerde??

canım Google ye sağlıklı yaşıyoruz yaz facebook sayfası olana gir,çıkan sayfada karatay hoca ortada yanlarda okan bey ve eşi var karatay hocayı görünce resimden tanırsın o sayfayı beğen orada çok güzel bilgiler var...facebook kullanıyorsan oradaki arama ya yaz hemen çıkar

Merhaba tekrar arkadaşlar....

Dr.dan geldim,çok şükür iyiyiz.Bir oğlum daha olucak kısmet olursa..
Gönlümden kız geçiyordu ama olsun,Allah bana hayırlısı neyse onu nasip etti..
Çok tuhafım,çok mutluyum..
Hepinize teşekkür ederim..

Eve geldim,iştahım pek yok ..
Biraz çorba ve yoğurt yicem..

Görüşürüz,şimdi okula gidicem..

Annemle kardeşim var bu hafta yarışta iddiam çok kalmadı. öğle arası eve gittim aşureler pişmiş, bana şekersiz ayırmışlar öğle yemeği olarak onu yedim içine siyah kuru üzüm attım mecburen çünkü hiç tadı yoktu.

sabah 8.00 kkk
13.00 aşure şekersiz ama bol üzümlü ve kayısılı
akşama da inşallah yeşil fasulye, salata, yoğurt yiycem

Herkese merhaba nasılsıniz arkadaşlar..ben çok şükür sabah düne göre eksi çıktım sma pzt ye gore arti hala..işin sirri sekize kadarda degil daha erken yiyip günü kapatmakmis.en son 18.30 civari yedim yemegimi gece 1'e kadar hicc bir şey yemedim.bakalim pzt ye kadar bu yöntemle aldiklarimi verip eksileri gorecekmiyimmm??

Bu arada prenscim oglun hayirli ugurlu olsun..benimde iki oglum var..ayni cins olmalari onlar için büyük avantaj. .ben ikinciyi o yüzden oglan istemistim..kiz cocuk hep icimde kalacak ama ilki kiz olsa bu sefer de ikinciyi kiz isterdim:))
Allah hayirli evlat versin sana ve herkese..

Allah sağlıkla hayırla kavuştursun inşallah. hem abisine de arkadaş olur

bende mecburen 7.30 da oturuyorum akşam yemeğine anca eve gidiyorum çünkü. 8 den sonra da bişi yemiyorum zaten acaba kilo vermeme engel olur mu ki :18:

Sekersiz yemissin canim asureyi bozdun sayilmax bence tarisa devamm

Hayirli olsun tatlim oglun saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim isim dusunmeye baslayabilirsiniz artikk:)
Ben ogle mercimekli kofte yogurt sabah yumurta yemedigim icin de 1 tane terli muz yedim
Aksam eksili kofte corbasi bazilari anali kizli diyor yaninda koy ekmegi vardi dayanamadim 2 dilim yedim saat daha 16 00 bundan sonra hicbisey yemesem affedilirmiyim acaba♥

ALLAH eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin canım napacaksın kısmet buymuş....ben ilkinde kız çok istiyordum oğlanı duyunca şok olmuştum....abi çok sevinmiştir erkek olacağına arkadaş gelecek kendisine

bu kadarcıktan bişey olmaz bende 2 gün önce aşure yaptığımda komşulara şekerliyi dağıttım..kendimizede bol kayısı ,üzüm,1 hurma,1 incir koymuştum hiç tadı yoktu 1 kaşıkta şeker ekledim:::öyle olunca kız beğendi ben 2 kaşık yedim o hergün bir kase yiyor...

bende mecburen 7.30 da oturuyorum akşam yemeğine anca eve gidiyorum çünkü. 8 den sonra da bişi yemiyorum zaten acaba kilo vermeme engel olur mu ki :18:

ilk aylarda engel olmuyor ben kızın okulundan dolayı hep 19.30 da yiyordum 4 ayda 11 kg yu verdim sonra duraksama başladı geç yemekten mi acaba diye 18.30 a çektim işten ancak gelip hazırlaya biliyorum...hafta sonlarıda 17.00 gibi yiyorum ama 2 aydır hiç kg veremiyorum

hemde 2 dilim haa bu bir bu iki

karatayda hiç bişey yemesem diye bişey yok canım herşeyi yiyeceğim ekmek yemeyeceğim var...

CUMA
Sabah 5 tibet egzersizi

07:30
Et suyu çorbası (sarımsaklı) :)
Süt kaymağı
Mandalina

KAHVALTI 12:00'da bitti
SALATALIK, TURP
TAVADA, DOMATES, BİBER KAVRULMUŞ
16 AD. ZEYTİN (ZEYTİNYAĞI İLE)
Biraz fındık
Beyaz peynir
Küçük parça taze kaşar peyniri
Karalahana Sarması :)
Yumurta, tavada
Siyah Çay

TÜRK KAHVESİ
SİYAH ÇAY (LİMONLU)
SU

Akşam Yemeği 17:15
KARNIBAHAR
BULGUR PİLAVI
SOĞAN, TURP

19:30 1 KASE YOĞURT

Son düzenleme:

egzersizle kahvaltı arası yediğin ne oluyor kuşluk mu ...
kahvaltı tamam, akşam tamam hadi yoğurt ta yarım öğün yerine geçsin...sabah ki öğünü çözemedim...karatay yenimi ekledi ki...

İyi akşamlar herkeseee.. sağol gül abla içim rahatladı cevabına :)
Bugünkü menüm sabah kkk
Öğlen yoğurt yatağında portakal dilimleri 5gibi acıktım işyerinde yoğurdum vardı iki bardak ayran yaptım içtim :)
Akşam bamya yemeği yanında bi parça tavuk vardı onu yedim bide bol soğan, acı yeşil biber

egzersizle kahvaltı arası yediğin ne oluyor kuşluk mu ...
kahvaltı tamam, akşam tamam hadi yoğurt ta yarım öğün yerine geçsin...sabah ki öğünü çözemedim...karatay yenimi ekledi ki...

Aç gözlü öğünü.

Son düzenleme:

Canim bu durum seni etkiler mi bilmem ama benim aylardir durmus bi metabolizmam var sık diyett yyapmaktan ve bu ay yüksek hormon ilaci aldim.reglimde yakin derken hepsi bir araya gelince azıcık azıcık gidiyor..umutluyum ama birakmiyorum

Karnibahar yesilmercimek corba
Yogurt
Kirmizi biberli yumurtali kiyma kavurmasi

Saat 6 da yedim yemegimi saat 8 30 da aciktim 1 cay bardagi karisik kabak ve aycegirdegi ve bir kase kalan kiyma kavurmasini yedim . Leptini bozduk fakat zararli degil enazindan yediklerim

Siz ne dersinuz

Buarada cankiri tuzunda ahsap seramik ucly degirmenler indirimde

Sporumun sonunda, saban duruşunu yapıyorum. Ağrılara iyi geliyor.
[video=youtube_share;dtFVgG4q9S0]http://youtu.be/dtFVgG4q9S0[/video]

Son düzenleme:
Sabah KKK 10.30
Aksam18.00
Mercimek Çorbası
Fasulye piyazi
Firinda tavuk 1 parca ve sogan, biber
Badem 5-6 tane

Cok şükür acikmadim bu akşam. Sanirim piyazi çok kacirdim...şimdi de yürüyorum
Iyi geceler herkese..

Sporumun sonunda, saban duruşunu yapıyorum. Ağrılara iyi geliyor.
[video=youtube_share;dtFVgG4q9S0]http://youtu.be/dtFVgG4q9S0[/video]

Saban duruşu nedir canim?
Ben de esneme hareketi yapıyorum agrim olmasın diye.ebru Şallı diyordu.hemde laktik asit miydi neydii onu uretmezmis vucut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…